kızlar tecrübelerinize dayanarak bana da cvp verin...peki ya karşınızda 32 yaşında bir adam varsa ve güzel giden bri ilişkide siz artık bşylerin adı konulsun diye beklerken adamdan icraat olmadıysa ve siz bunun sebebini dayanamayıp sorgulayıp üzerine gittiğinizde evlilik fikrinin hayatına sizinle girdiğini ve bu fikre alışma sürecinde olduğunu söylese ne yapardınız...o ilişkiden bir halt olmaz değil mi... o adamdan da size..
Neden hemen olumsuz baktın ki adamın cevabına?
Bence mutlu olmalısın demek ki 32 yaşına kadar evlilik düşündürecek biriyle karşılaşmamış.
Seni tanıyınca da mutlu olmuş bu işin kafasında oturması için biraz süre istemiş bence.
Neden hemen olumsuz baktın ki adamın cevabına?
Bence mutlu olmalısın demek ki 32 yaşına kadar evlilik düşündürecek biriyle karşılaşmamış.
Seni tanıyınca da mutlu olmuş bu işin kafasında oturması için biraz süre istemiş bence.
tabii yalan söylemiorsa kıvırmıyorsa bunu bilemeyiz ..zaten işin ciddiye binmesini istemiyorsa korkup kaçıcktr bnce dene ewlilk muhbbetni aç sürekli korkuyorsa ayrılır :)senden öle bi adamdan kurtlmş olrsn haa eğer kaçmzsa cok şanlsısın demektr
kızlar tecrübelerinize dayanarak bana da cvp verin...peki ya karşınızda 32 yaşında bir adam varsa ve güzel giden bri ilişkide siz artık bşylerin adı konulsun diye beklerken adamdan icraat olmadıysa ve siz bunun sebebini dayanamayıp sorgulayıp üzerine gittiğinizde evlilik fikrinin hayatına sizinle girdiğini ve bu fikre alışma sürecinde olduğunu söylese ne yapardınız...o ilişkiden bir halt olmaz değil mi... o adamdan da size..
herzamanki gibi farkını gösterdin canım, tşk...
Rica ederim canım.:13:
Ben bekle ve gör derim.
Top onda artık!
Bu arada hakkında hayırlısı olsun inşallah!
Nasıl mutlu olacaksan öyle olsun inşallah!
Eğer cinsellik beklentisi filan varsa ve seni bu konuda bir şekilde zorluyorsa bence oyalama taktiğidir. Yoksa gerçekten düşünme aşamasında da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?