fikirlenize ihiyacım var

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
kızlar tecrübelerinize dayanarak bana da cvp verin...peki ya karşınızda 32 yaşında bir adam varsa ve güzel giden bri ilişkide siz artık bşylerin adı konulsun diye beklerken adamdan icraat olmadıysa ve siz bunun sebebini dayanamayıp sorgulayıp üzerine gittiğinizde evlilik fikrinin hayatına sizinle girdiğini ve bu fikre alışma sürecinde olduğunu söylese ne yapardınız...o ilişkiden bir halt olmaz değil mi... o adamdan da size..

kızlar tecrübelerinize dayanarak bana da cvp verin...peki ya karşınızda 32 yaşında bir adam varsa ve güzel giden bri ilişkide siz artık bşylerin adı konulsun diye beklerken adamdan icraat olmadıysa ve siz bunun sebebini dayanamayıp sorgulayıp üzerine gittiğinizde evlilik fikrinin hayatına sizinle girdiğini ve bu fikre alışma sürecinde olduğunu söylese ne yapardınız...o ilişkiden bir halt olmaz değil mi... o adamdan da size..

Neden hemen olumsuz baktın ki adamın cevabına?
Bence mutlu olmalısın demek ki 32 yaşına kadar evlilik düşündürecek biriyle karşılaşmamış.
Seni tanıyınca da mutlu olmuş bu işin kafasında oturması için biraz süre istemiş bence.

Bence mutlu olmalısın demek ki 32 yaşına kadar evlilik düşündürecek biriyle karşılaşmamış.
Seni tanıyınca da mutlu olmuş bu işin kafasında oturması için biraz süre istemiş bence.

tabii yalan söylemiorsa kıvırmıyorsa bunu bilemeyiz ..zaten işin ciddiye binmesini istemiyorsa korkup kaçıcktr bnce dene ewlilk muhbbetni aç sürekli korkuyorsa ayrılır :)senden öle bi adamdan kurtlmş olrsn haa eğer kaçmzsa cok şanlsısın demektr :D

Son düzenleme:

herzamanki gibi farkını gösterdin canım, tşk...

tabii yalan söylemiorsa kıvırmıyorsa bunu bilemeyiz ..zaten işin ciddiye binmesini istemiyorsa korkup kaçıcktr bnce dene ewlilk muhbbetni aç sürekli korkuyorsa ayrılır :)senden öle bi adamdan kurtlmş olrsn haa eğer kaçmzsa cok şanlsısın demektr :D

aynen canım,şu saatten sonra içimi kemiren de bu..beynini açıp okuma şansım yok ki
erkekler bizim gibi değil içleri dışları bir değil
çok güzel oynayabiliyorlar

Bence o ilişkiden sizin deyimizle bir halt olmaz.

Evlilik fikri kapısını çalmış ama ; alışna kadar açmayack gibi. Belli bir yaştan sonra fikirleri değişmeye başlıyor.Bence artık evlilk fikrini kabullenme çağına gelmiş:4:

Eğer cinsellik beklentisi filan varsa ve seni bu konuda bir şekilde zorluyorsa bence oyalama taktiğidir. Yoksa gerçekten düşünme aşamasında da olabilir.

Eğer cinsellik beklentisi filan varsa ve seni bu konuda bir şekilde zorluyorsa bence oyalama taktiğidir. Yoksa gerçekten düşünme aşamasında da olabilir.

yok canım o konuda en ufak bir iması girişimi talebi olmadı. olsa kesinlikle hissederdim.o tarz seyler hiç yaşanmadı aramızda.

bu arada son gelişmeleri de yazayım. geçen hafta boyunca inanılmaz kavgalıydık tam bir kriz haliydi. artık arayamıyordu beni sadece msjlarla ayrulmak istemediğini söylüyordu sürekli. bu arada biz ayrı şehirlerdeyiz. ailem onun olduğu şehirde zaten. ben de geçtiğimiz haftasonu gidecektim ailemin yanın. çok bunalmıştım veonunla buluşmakgörüşmek asla istemiyordum. bu ise, ailesiyle en azından ablalarıyla tanıştırmak için aşırı ısrar ediyordu. ben de sürekli bunu benim zorlamamla yaptığını, sırf ayrılık olmasın diye yaptığını söylüyordum. o ise bunu gercekten şstediğini ...vs. işte..
neyse ben haftasonu gittim memlekete. ve birden karar değiştirerek ablalarıyla tanışmayı kabul ettim. cumartesi sabah geldi aldı beni, ablasına kahvaltıya gittik. ablası evlizaten, eşiyle gayet sıcak karşıladılar. güzel bir masa hazırlanmıştı. 2 saat kadar oturduk . ama giderken arabada elimi tutuyordu herzamanki gibi ve bu sefer elleri su içindeydi. sanki ben onu ailemle tanıştırıyorum. neyse sonra biraz da birlikte zaman geçirdik akşam eve bıraktı beni. ablası işte demiş çok tatlı hanım hanımcık vs . diye benden için. tabii başka ne konuştular kendi aralarında bilemem. sonra tabii olay anne babasına da sirayet etti haliyle ablası bahsetmiş aileye benden. sonra bunların bikaç hafta sonra aile arasında bir kutlaması olacakmış dışarda.annesi küçük dünya da gelsin demiş tanışmak için. bu sefer tüm ailesi orada olacak tabi.giderim gitmesine tanışmak falan mesele değil ama bundan sonra ne olacak bilemiyorum. belirsizlik yoruyor beni. şehirlerarası bir ilişki çok zor. o ailesiyle yaşıyor rahattabii. ben burada koca şehirde aptal bir ev arkadaşıyla aileden tüm yakınlarımdan uzakta yoruldum, psikoljim çok bozuldu artık.....geleceğe dair hiçbşy bilemiyorum. cok yordu bu durum beni.....

Basta bende pek bı halt olmaz gibi düsündümse de okuyunca aileye sokmak ıstemesı tanıstırması olabıleceği yönünde iyi gelısmeler:)
Hakkında hayırlısı olur ınsallah..

Back
X