Fikirlere, bilirkişi görüşlerine ihtiyacım var

feev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
8
0
36
35
Merhabalar. 9 yaşındaki oğlumun yakın iki arkadaşı var aynı zamanda akrabalarımız. Bu iki çocuktan birisi diğerine parmağını poposuna soktuğunda bundan zevk aldığını anlatıyor ve digeri bunu yaparken babasına yakalanıyor. Öğreten çocuğun ailesi bu durumdan habersiz. Bence bilmeleri, onlara uygun bi dille anlatılması lazım. Benim oğlanın haberi yok ama öğrenir bir şekilde diye korkuyorum. Tedbir olarak böyle bir durum önden anlatılabilirmi onuda bilmiyorum. O arkadaşlarıyla görüşmeyi tamamen kesmesini sağlamam mümkün değil. Ne yapmam lazım bilemedim. Bu arada kendimi bu duruma dahil etmeyi düşünmüyorum. Ama çocuklar icin cok üzüldüm ve benimki için korkuyorum.

Şimdiki çocuklar da garipleşti. Bence çocuğunuzu bu ikiliden uzak tutun. Yarın sizinki de saçma sapan hareketlere başlar. Keşke görültürmeseydim dersiniz.

Şimdiki çocuklar da garipleşti. Bence çocuğunuzu bu ikiliden uzak tutun. Yarın sizinki de saçma sapan hareketlere başlar. Keşke görültürmeseydim dersiniz.
Uzak tutmak isterdim ama bunun için şehir değiştirmem falan gerekir. Aile oturmalarına katılmasam okulu var bu işin

Endişelenmekte çok haklısınız kadınlarda sinir uçları krotorisde erkeklerde anüste toplanır yani o sinir uçları uyarıldığında cinsel zevk alınır bunu bir kere keşfetmesi bile ilerideki cinsel hayatını çok kötü yönde etkiler siz hemen durumu diğer aileye anlatın ve bence görüştürmeyin akraba diyorsunuz ama bu akrabalık ilişkisinden daha önemli

Bole birseyi cocuk nasil kesfetmiski?

Benim buyuk olan oglumun poposunda rahatsizlik vardi ve ben kakadan sonra silince daha cok sil derdi. Bende kisa keserdim. Bole tatli bi kasinma oluyodu onda anliyodum, ama bu korkunc.

Sen onden anlat bence ve oralara kimsenin dokunmamasi gerektigini anlat

Merhabalar. 9 yaşındaki oğlumun yakın iki arkadaşı var aynı zamanda akrabalarımız. Bu iki çocuktan birisi diğerine parmağını poposuna soktuğunda bundan zevk aldığını anlatıyor ve digeri bunu yaparken babasına yakalanıyor. Öğreten çocuğun ailesi bu durumdan habersiz. Bence bilmeleri, onlara uygun bi dille anlatılması lazım. Benim oğlanın haberi yok ama öğrenir bir şekilde diye korkuyorum. Tedbir olarak böyle bir durum önden anlatılabilirmi onuda bilmiyorum. O arkadaşlarıyla görüşmeyi tamamen kesmesini sağlamam mümkün değil. Ne yapmam lazım bilemedim. Bu arada kendimi bu duruma dahil etmeyi düşünmüyorum. Ama çocuklar icin cok üzüldüm ve benimki için korkuyorum.

yakalayan çocuğun ailesi neden öğreten çocuğun ailesi ile konuşmamış?

Aile toplantılarında çocuğunuzu onların yanına yollamayın.
Gerekirse çocuğunuzun okuldaki sınıfını değiştirin.
Bu çok önemli bir konu,açık açık çocuğun annesine de anlatın.
Bir mesafe koymanız gerekli.
Bu sapkınlıktır,çocuğun psikolojisini bozar.
İleride yönelimleri bile değişebilir kendisinden zevk aldığını öğrenirse.
Lütfen hafife almayın.

Endişelenmekte çok haklısınız kadınlarda sinir uçları krotorisde erkeklerde anüste toplanır yani o sinir uçları uyarıldığında cinsel zevk alınır bunu bir kere keşfetmesi bile ilerideki cinsel hayatını çok kötü yönde etkiler siz hemen durumu diğer aileye anlatın ve bence görüştürmeyin akraba diyorsunuz ama bu akrabalık ilişkisinden daha önemli

krotoris neresiymiş, isviçre'de bir dağ adı gibi? hiç duymamıştım.

Okulda öyle işlere çok bulaşamazlar da özel olarak yanlız kalmasınlar. Toplantılara gitmeyin, yukarıda da demişler çocuğunuzun eğilimi bile değişebilir bu basit bir şey değil. O çocuğun ailesi de uyarılmalı. Çocukları böyle mi gitsin? Onlar da onu düzeltmeye çalışsın yazık günah.
Tabi çocuk onu nasıl öğrenmiş o başka bir konu..

ekleme yapmak istedim ailesine anlatın yada anlatmayın ama sınıf değil okul değiştirin bu akrabalık dan önemli bir durum asabım bozuldu okuyunca

Öğreten çocuğuğun okulu değişiyor bu sene, öbür çocukla aynı sınıfta benim oğlum. Zaten onun annesi anlattı bana bu durumu çok üzgün. Nasıl olacak bilemiyorum

Okulda öyle işlere çok bulaşamazlar da özel olarak yanlız kalmasınlar. Toplantılara gitmeyin, yukarıda da demişler çocuğunuzun eğilimi bile değişebilir bu basit bir şey değil. O çocuğun ailesi de uyarılmalı. Çocukları böyle mi gitsin? Onlar da onu düzeltmeye çalışsın yazık günah.
Tabi çocuk onu nasıl öğrenmiş o başka bir konu..
Maalesef çok serbest büyüyen asla söz dinlemeyen önüne geçilemeyen bir çocuk. Annesini asla dinlemez babasından korkar sadece. İnternetide fazla denetimsiz kullanıyor ki bence bi şekilde ordan gördü bunu.

Back
X