Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski görüştüğüm öğretim görevlisiydi. tabana kuvvet kaç derim. şimdi üzülsen geçer yaşanmışlığın yok ama sonra üzülmenden iyidir
Demek ki sevmiyor
bir bakış bile ele verir insanı seviyosa.. üzgünüm ama burdan seviyomuş gibi durmuyo...
eski görüştüğüm öğretim görevlisiydi. tabana kuvvet kaç derim. şimdi üzülsen geçer yaşanmışlığın yok ama sonra üzülmenden iyidir
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır birinden hoşlanıyorum hatta aşığım fakat kendisinin hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak mümkün olmuyor. Birgün başkai diğer gün başka davranıyor... Ben fizik bölümünde okuyorum bir daha ki dönem mezun olucağım. Kendisi bölümümde asistan, hoca diyorum yani. Ama hoca öğrenci ilişkisi sevmiyorum demeyin lütfen aramızda yaş farkı çok az... Fakat ilgisinin ne olduğunu anlayamıyorum. Ne yapmam lazım? Akıl verirseniz çok sevinirim![]()
heralde istese de şu konumundan dolayı belli edemez sana adamı da seni de okuldan atarlar
mezun olmam lazım
sadece bana da söyleseee
bebek için tebrik ederim.. sağlıkla inşallah... bakışları var anlamlı ve uzun. konuşurken bakamama. Ama gerisi yok iştee.. Söz yok kaçamak şeyler var.