Fikirleri alalım:)

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
Nisanliniz hergun aksamlari dışarılarda bazen 12 bazen 1 ,2 lere kadar(alkol almiyor bundan eminsiniz)
Ama cogunlukta hep disarlarda olan biri ,hatta bundan kendi annesi de hosnut degil .keske tum arkadslari evlensede en azindan ailecek gorusmeleriniz olur der.
Bende hoslanmiyorum,haftada 1,2 cikarsinda.hergun aksam disarda olmasi düşündüruyor ,evlenince de bahanelerle disari cikmak istermi arkadslariyla gorusmek icin diye.arkads cevresi cok geniş.disarlardan gelenler oluyor e diyor istanbuldan gelmis adam gorusmeyeyim mi ,e gorus .ama 12 ,1,2 nedir.benimle okadr saat oturup muhabbet etmez.elin adamlariyla niye hic sıkılmaz.hadi suan nişanlı.evlenince boyle olmasindan korkuyorum asıl.siz nasil düşünüyorsunuz

Degişmez sanmıyorum niye degişsinki. Erkekler için evlilik toplum dayatması genel düşünceleri bu olduğu için bekarmış gibi takılmaya devam ediyorlar.

Saat 1'e 2'ye kadar olmasından ziyade her gün olması garip geldi.
Çok da alışırsa evlenince garip bir ruh hali içine girebilir.Dikkat edin konuşun bence.

Değiştirebileceğine inancın varsa devam et yoksa hiç uğraşma şahsen nişanlımı '' adam'' etmiş biri olarak umutsuzluğa kapılmamanı öneririm.

Bi arkadaşım var tam da bu durumu yaşıyor. Çok severek evlendiler kız ailesini yurt dışında bıraktı Türkiye ye gelin geldi. Güya çocuk ölüyordu aşkından gel gör ki kız o kadar yalnız ki şimdi. Çocuk hala bekar gibi arkadaşlarıyla gezip tozuyor geç saatlere kadar. Umarım aynısını yaşamazsınız

Eşim, eskiden haftada 2 gün belirli bir saate kadar çıkabilirdi.
Evlendiğimizden beri içimden gelmediği ya da kendisi çok istemediği sürece bir yere gidemez.
Ama sizin nişanlınız gibi dışarıya ve arkadaşlarına düşkün eşleri olan dostlarım şuan başlarını dağlara taşlara vuruyorlar.
Çünkü kocaları haftada en az 3 4 gece evde yok ve gerekçe olarak 'ben zaten böyle idim, bile bile evlendin' oluyor.
Her tartışmayı bahane bilip, kendilerini dışarı atıyorlar.
Hamile kadınları karınları burunlarında sabahlara kadar camda bekletiyorlar.
Bence de huylu huyundan vazgeçmiyor.

Benim için oluru olmayan bir ilişki türü. İnsanlar zaten en büyük hatayı evlenince düzelir diyerek yapıyorlar. Huylu huyundan vazgeçmez evleniyorsaniz bunu bilerek evlenin. Cam köşelerinde eşinizi bekleyerek devam edeceğinizi idrak ederek kararınızı tekrar gözden geçirin.

Nisanliniz hergun aksamlari dışarılarda bazen 12 bazen 1 ,2 lere kadar(alkol almiyor bundan eminsiniz)
Ama cogunlukta hep disarlarda olan biri ,hatta bundan kendi annesi de hosnut degil .keske tum arkadslari evlensede en azindan ailecek gorusmeleriniz olur der.
Bende hoslanmiyorum,haftada 1,2 cikarsinda.hergun aksam disarda olmasi düşündüruyor ,evlenince de bahanelerle disari cikmak istermi arkadslariyla gorusmek icin diye.arkads cevresi cok geniş.disarlardan gelenler oluyor e diyor istanbuldan gelmis adam gorusmeyeyim mi ,e gorus .ama 12 ,1,2 nedir.benimle okadr saat oturup muhabbet etmez.elin adamlariyla niye hic sıkılmaz.hadi suan nişanlı.evlenince boyle olmasindan korkuyorum asıl.siz nasil düşünüyorsunuz
Bekarken gezen evlenince eve bağlı adam varmı? Ben görmedim açıkçası. Hatta arttıran da oluyor

Biz esimle universiteden beri birlikteyiz. Calismaya baslayana kadar esim de arkadaslariyla o sekildeydi. Sabahladiklari bile olurdu. Hatta ictikleri de. Calismaya baslayinca daha seyrek olmaya basladi ve evlilikle bitti denecek kadar az. Genelde hep birlikte takiliyoruz. Ya da farkli gruplarda ayni gece disarida oluyoruz. Eve donerken beni de oldugum yerden aliyor. Eger icinize cok dert oluyorsa bir konusun ama gercekten sizi her gece yalniz birakacaksa buyuk sikinti.

Nişanlınızla diyaloğunuz nedir bu konuda?

Benim eşim de bekarken aşağı yukarı böyleydi. Ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Birlikteyken gece yarılarına kadar vakit geçirir, zamanın nasıl geçtiğini de anlamazdık. Arkadaşlarıyla olduğu zaman 1-2'lere kadar gezerlerdi. Hattâ sırf yemek yemek için şehirlerarası yolculuk yapar, gezerlerdi. Çevresini bildiğim ve diyalog halinde olduğum için hiç sorun olarak görmemiştim açıkçası.

Evlendik, şimdi ben geziyorum sürekli. Adamı da zorla evden koyuyorum resmen çık arkadaşlarınla vakit geçir diye. Boş bulduğu her an evde alır soluğu.

Kısacası değişebilir yani.

Nişanlınızla diyaloğunuz nedir bu konuda?

Benim eşim de bekarken aşağı yukarı böyleydi. Ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Birlikteyken gece yarılarına kadar vakit geçirir, zamanın nasıl geçtiğini de anlamazdık. Arkadaşlarıyla olduğu zaman 1-2'lere kadar gezerlerdi. Hattâ sırf yemek yemek için şehirlerarası yolculuk yapar, gezerlerdi. Çevresini bildiğim ve diyalog halinde olduğum için hiç sorun olarak görmemiştim açıkçası.

Evlendik, şimdi ben geziyorum sürekli. Adamı da zorla evden koyuyorum resmen çık arkadaşlarınla vakit geçir diye. Boş bulduğu her an evde alır soluğu.

Kısacası değişebilir yani.
+1

bence bunda anormal bi durum yok, çevresi genişse, nerde olduğunu biliyosan kafaya takılcak bişey değil ama evlenince de yapmak isterse o zaman konuşursunuz şuan daha nişanlısınız, kimi insanın evde oturası gelmez, evlenince kendi evi olcak farklı olur belki

Bence şimdiden konuşun evlenince de böyle sokaklarda mı olacaksın diye. Ona göre hazırlasın kendini.

Benim eşim de aynı böyle maalesef. Bekarken de geç saatlere kadar gezerdi o zamandan anlamıştım ben böyle olacağını. 6 yıllık evliyiz kendi evimizdeyken haftada bikac gun çıkar gittiği yeri kimlere gideceğini ve ne zaman döneceğini bilirim sıkıntı yapmiyorum bende çıkarım hatta çoğu zaman o çıkınca kendim vakit geciririm. Yazları 2 ay kadar eşimin memleketine geliyoruz işte o zaman adamın yüzünü göremiyorum heeeer gün sabahtan gece yarısına kadar dışarda ne yaptıysam kar etmedi yaklaşık bi 3-4 gündür sirf bu yüzden eşimin yüzüne bile bakmiyorum gerçek anlamda bakmiyorum. Çok kırıldım beni yalnız bırakıp surekli çıkmasına ben yokmusum gibi davranmasına.. yani diyeceğim o ki değişmez sen bu durumu kabullenebilir misin onu düşün bence..

haftada hergün cıkmazda cogu gun yine cıkar

Back
X