Fikirleri alalım:)

Karsiniza alip konusmaniz lazim hele ki o arkadas grubunun oldugu sehirde yasayacaksiniz sıkıntı. Biz de haftasonlari yakin oldugu ve cocugumuz olmadigi icin memleketimize gideriz sık sık. Her gittiğimizde esim cuma gunu anneme birakir beni ve ancak pazar gunu gorusuruz. Basta ben de ailemle vakit gecirdigim icin problem yapmadim ama simdi hamileyim ve boyle bir duzende cocuk yetistirmek istemedigimi anlattim. Siz de bir sure tolere edebilirsiniz ama patlayacaginiz bir nokta olacaktir. Bastan bunlari konusup çözerseniz daha saglikli bir evlilik yapmis olursunuz.

Senin de arkadaşlarınla gezmen tozman varsa hatta ayda bir kahvaltı/yazın bikaç gün tatil gibi geleneklerin olan arkadaş grupların varsa çok iyi.Ama sen daha az sosyal ve evcimen bir insansan lütfen burada açılan birsürü konuyu oku."Eşim gidiyor geziyor arkadaşlarıyla/ailesiyle geçiyor günleri.ben yalnız kalıyorum.çocuk da var.hamileyim.bunaldım..." Kimbilir kaç tane var bu konudan.12-1 bence yetişkin bir insan için anormal değil ama HER GECE anormal geldi açıkçası.Belki de bu konuda konuşmalısın şimdiden

Benim nisanlimda cok çıkar geceleri.. arkadaslarini tanirim bilirim.. bir cogu da evli.. kizlara sordum rahatsiz kalmiyor musunuz diye.. onlar da calisinca yokken evde özel islerimizi hallediyoruz bir yerden iyi bile oluyor dediler gülerek. her gece çıktığı haftalar da olur. Hic ama hic çıkmadığı da..
ben dert ediyor muyum su an icin hayir..
evlenince de duruma göre olur herhalde.. Çünkü bende cok evde durmayi seven tiplerden degilimdir.

benım herıfcan bekarken gec saatlere kadar arkadaslarıyla otururdu
sonra nısanlanınca daha erken eve gelmeye basladı
evlendıkden sonra bensız bakkala bıle gıtmıyor :)
tamamen kendı ıstegı

bı konusun eger abartmaa yııaaa herkes cıkıyor bogma benı derse uzaklas :)

benım herıfcan bekarken gec saatlere kadar arkadaslarıyla otururdu
sonra nısanlanınca daha erken eve gelmeye basladı
evlendıkden sonra bensız bakkala bıle gıtmıyor :)
tamamen kendı ıstegı

bı konusun eger abartmaa yııaaa herkes cıkıyor bogma benı derse uzaklas :)
konuştum .evlimiyim sanki diyor.ozmn böyle olmaz diyor .ama yinede çevresi çok geniş ,dk ya bir bi arkadaşı arıyor görüşmek için.evlenincede yok uzaktan geldi arkadş ,bi 5 dk oturup geleyim yok hastalanmış yok şu olmuş yok bu olmuşlarla yine biçok akşam yalnız kalırım korkusundayım.

Benim nisanlimda cok çıkar geceleri.. arkadaslarini tanirim bilirim.. bir cogu da evli.. kizlara sordum rahatsiz kalmiyor musunuz diye.. onlar da calisinca yokken evde özel islerimizi hallediyoruz bir yerden iyi bile oluyor dediler gülerek. her gece çıktığı haftalar da olur. Hic ama hic çıkmadığı da..
ben dert ediyor muyum su an icin hayir..
evlenince de duruma göre olur herhalde.. Çünkü bende cok evde durmayi seven tiplerden degilimdir.
bende evde durmayı sevmem .ama ailemle vakit geçiririm çoğunlukta arkadaş çevrem geniş değil.bu konuda biraz farklıyız .onun çok geniş ve çok sosyal hiç evde durmaz.

Karsiniza alip konusmaniz lazim hele ki o arkadas grubunun oldugu sehirde yasayacaksiniz sıkıntı. Biz de haftasonlari yakin oldugu ve cocugumuz olmadigi icin memleketimize gideriz sık sık. Her gittiğimizde esim cuma gunu anneme birakir beni ve ancak pazar gunu gorusuruz. Basta ben de ailemle vakit gecirdigim icin problem yapmadim ama simdi hamileyim ve boyle bir duzende cocuk yetistirmek istemedigimi anlattim. Siz de bir sure tolere edebilirsiniz ama patlayacaginiz bir nokta olacaktir. Bastan bunlari konusup çözerseniz daha saglikli bir evlilik yapmis olursunuz.
konuştum .evlimiyim sanki diyor.ozmn böyle olmaz diyor .ama yinede çevresi çok geniş ,dk ya bir bi arkadaşı arıyor görüşmek için.evlenincede yok uzaktan geldi arkadş ,bi 5 dk oturup geleyim yok hastalanmış yok şu olmuş yok bu olmuşlarla yine biçok akşam yalnız kalırım korkusundayım.

Nişanlınızla diyaloğunuz nedir bu konuda?

Benim eşim de bekarken aşağı yukarı böyleydi. Ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Birlikteyken gece yarılarına kadar vakit geçirir, zamanın nasıl geçtiğini de anlamazdık. Arkadaşlarıyla olduğu zaman 1-2'lere kadar gezerlerdi. Hattâ sırf yemek yemek için şehirlerarası yolculuk yapar, gezerlerdi. Çevresini bildiğim ve diyalog halinde olduğum için hiç sorun olarak görmemiştim açıkçası.

Evlendik, şimdi ben geziyorum sürekli. Adamı da zorla evden koyuyorum resmen çık arkadaşlarınla vakit geçir diye. Boş bulduğu her an evde alır soluğu.

Kısacası değişebilir yani.
konuştum kendisiyle .evlimiyim sanki diyor.ozmn böyle olmaz diyor .ama yinede çevresi çok geniş ,dk ya bir bi arkadaşı arıyor görüşmek için.evlenincede yok uzaktan geldi arkadş ,bi 5 dk oturup geleyim yok hastalanmış yok şu olmuş yok bu olmuşlarla yine biçok akşam yalnız kalırım korkusundayım.benim çevrem de yok pek .

haftada hergün cıkmazda cogu gun yine cıkar
aynen işte.bana dediğide o. hergün çıktığını bile kabul etmiyor daha.ama akşamları hep arkadaşlarıyla dışarda.ozamn bukadr olmaz diyorda işte yine çoğunlukta çıkacağı ve yalnız kalacağım korkusundayım.

Nişanlının sergileyeceği tavır kadar arkadaşlarının baskısıda sizi zorlayabilir .

Yani böyle her gece dışarıda biri , evlenince bi gece çıkmasa " oooo yenge izin vermiyor mu ? " geyiği çevirecek salaklarla dolu bi arkadaş çevresi yoksa ya da varsa da nişanlın " heee vermiyor " diyip umursamayacaksa ... mesele yok :)

bence bunda anormal bi durum yok, çevresi genişse, nerde olduğunu biliyosan kafaya takılcak bişey değil ama evlenince de yapmak isterse o zaman konuşursunuz şuan daha nişanlısınız, kimi insanın evde oturası gelmez, evlenince kendi evi olcak farklı olur belki
belki :( inşallah kendi evi olunca korktuğum gibi olmaz

Nişanlının sergileyeceği tavır kadar arkadaşlarının baskısıda sizi zorlayabilir .

Yani böyle her gece dışarıda biri , evlenince bi gece çıkmasa " oooo yenge izin vermiyor mu ? " geyiği çevirecek salaklarla dolu bi arkadaş çevresi yoksa ya da varsa da nişanlın " heee vermiyor " diyip umursamayacaksa ... mesele yok :)
evet çevesindekiler öyle dalga geçecek salaklarla dolu.muhtemelen gruruna yediremez öyle bişeyi.

Ne yazıkki evlilik sihirli bir degnekle insanlarin hayatını bir anda degistirmiyor hele ki o ayni evde birbirine alisma sureci kimi zaman cok sancili geciyor. En basta sizin onu terk edebilme ihtimalinizin oldugunu ona gösterin ki kaybetmemek icin caba göstersin ;)

Değişmez sen evlenince huyunu değiştirir misin ben aynı karekterdeyim vallahi azıcık törpülenip ağırlaşıyoruz ama belirli yapımız yani o sebeple eşimizden de değişmesini bekleyemeyiz o sebeple gözden geçirin böyle bir adamla evlilik işkencedir.

Her gün arkadaşlariyla olmak istiyorsa ne icin evleniyor ben anlamadım sen sordun mu? Çocuk yapmak için mi evleniyor?

Her gün arkadaşlariyla olmak istiyorsa ne icin evleniyor ben anlamadım sen sordun mu? Çocuk yapmak için mi evleniyor?
sordum.evlenince böyle olmaz diyor.fakat inanamıyorum canı yine arkadşlarıyla ki muhabbeti sık sık çekecek çıkmak isticek diye korkuyorum.evli arkadşları var onlarda da erkekler çıkıyor boyuna bunlarla,nezamn sorsam hep evli olanlarda yanlarında oluyo.erkek erkeğe ama.

Back
X