Fikirlerim Değişti...

obiviyante

Zamansızım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
4.369
4.372
198
Evet, gerçekten fikirlerim değişti. Evlilik öncesinde yaşanan her türlü duygusal ilişkinin en ufak bir pürüzde bitirilmesi gerektiğini düşünüyorum artık. Eskiden "Yok ya fedakarlık olmadan olur mu?" falan diyordum ama artık böyle düşünmüyorum.

Kızlar aklınızı başınıza toplayın! Nikah öncesindeki her ayrılık kardır vallahi. Evlendikten sonra her şey bambaşka oluyor. Türk kadınları olarak fedakar ve anaç tarafımızı evlilik sonrasına saklamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.

Burada açılan konuları görüyorum, sizde görüyorsunuz. Evlilik çok önemli. Dikkatli olun, abla sözü dinleyin :KK19:...

Fedakar ve anaç tarafımızı evlilik sonrasında da uygulamamamız gerektiğini düşünüyorum.

Bir halta yaramıyor çünkü. Vurucan bir tarafına sopayı bunların öyle anlayacaklar kıymetini.
Bence de. Evlenmeden önce yormayacaksın kendini. Neler okuyoruz burada. Gencecik gül gibi kızlar. Olur olmaz adamların nelerine katlanıyorlar ya...

Teşekkür ederim arkadaşım. Ama gerçekten böyle. Evlendikten sonra kadın her türlü yükü sırtlanıyor. Evlilik öncesinde nazı geçsin bari...

evet Türk kadının geninde bu var zaten.erkekler Türk toplumunda ayrıcalıklı ve sorunlu yetiştiriliyor,ne yazıkki kadınlar da evlenmek için,evlilik öncesinde ve evliliği sürdürmek için evlilik esnasında fedakar olması bekleniyor.evlilik köprüden önceki son çıkıştır,çok dikkatli olmak lazım.

Ortada söz yok, nişan yok adam kıza neler yapıyor... Kızlarımız böyle şeyleri yaptırmasınlar kendilerine...

obiviyante ortada söz,nişan bile olsa sindiremiyorum kadınların kendine bunları yapmasını ben
ben de izin verdim mi buna zamanında verdim kabul ediyorum hatamı ama aklım başıma dank etti artık zerre kılıma zarar veren adamın yüzüne bakmam.
o kadar da büyük konuşuyorum.

şimdi bir kızın konusunu okuyorum da alkolik sevgilisini iyi etmeye çalışan... :KK12:

obiviyante ortada söz,nişan bile olsa sindiremiyorum kadınların kendine bunları yapmasını ben
ben de izin verdim mi buna zamanında verdim kabul ediyorum hatamı ama aklım başıma dank etti artık zerre kılıma zarar veren adamın yüzüne bakmam.
o kadar da büyük konuşuyorum.

şimdi bir kızın konusunu okuyorum da alkolik sevgilisini iyi etmeye çalışan... :KK12:

Olmaz! Böyle adamlardan bir cacık olmaz. Uğraşmamak lazım...

Evlilik öncesinde en ufak bir hataya bile mahal verilmemeli bence. Anında bitireceksiniz kızlar. Adam aklının bir karış havada olması gereken bir dönemde bile size saygı duymuyorsa evlendikten sonra insan yerine bile koymaz. Böyle biline...

İçime fenalıklar geliyor kız hala bırakamıyorum dedikçe... :KK12:

Benim ablam annesi yok, babası yok, kimsesi yok yazık milletin kapısında kimse
değer vermiyor ona, ben ayrılırsam dayanamaz yıkılır bırakamammm onu diye diye evlendi.

Giymedi onun üstüne aldı, yemedi yedirdi, çalıştı onun lüksünün borçlarını ödedi, herif g.tünü beğendi
aldatıldı boşanıyor..Mahkemesi gelecek ay :KK14:

Kardeşim de çok seviyorum bırakamam onu diye ortaokul terk biri ile kv yanında
yaşamayı göze alarak seviyoooooorummmm seviyorum onu diye yırttı kendini sözlendi.

Çocuk ablası için kardeşime bir atar yaptı. Gördü çirkef yüzlerini söz attı kardeşim sonunda.
Şimdi akıllandım diyorlar ama ille bir kazık yiycez ille:KK14::KK14:

Hadi konuşalım o zaman bu konuyu.

Önceden mesela çok umursardım insanları, özellikle eşimi, sevgilimi.

Şimdi umrumda olmuyor. Evlilik çok büyük bir deneyimmiş.

Back
X