fikirleriniz suan ki durumum için çok önemli

Senin Durum Anlaşıldı Fast Food Yemenden Kilo Alıyormuşsun İş Değiştirsen Nasıl Olur?

O şuan mümkn değil mühendislik okuyorum projelerim oluyor müdürümz çok iyi yoğun dönmlerde izin veriyor. Kasıma kadar burdayım kasımda atama var zaten yerlesirim. Çok zormuş ele karışmak anne ewi gibi olmuyormuş şimdiden bitakım şeyler dönüyor kp adayım ewlenince bizi yemeğe cağırcaksınız dimi bize otrmaya sık gelin vb garip sorulara basladı bana çok tuhaf geliyor yoksa ewliliklerin genelimi böyle. Boşuna dememişler idare etme sanatı diye

İşini Değişemiyorsan Evden Yemek Götür Yada Evde Yaptığın Sağlıklı Sandviçlerin Olsun Birde Yanına Ayran, İçme Gazlı İçecekler

Bunlar Çok İşli Dışlı Olmak İstiyor Ondan Böyle Konuşmuşlar Şanslısın Belli Ediyorlar Niyetlerini Sende Büyük İhtimal Çalışan Kadın Olacaksın Misafirlik Olayı Zor Tabi Haklısın da...

Birde Tabi İnsan Her Ne Kadar Müsait Olsa da Kv-Kp İle Sık Görüşmek İstemeyebilir Bunu da Anlayışla Karşılarım Mesafe İyidir Herzaman Sen Çalışan Kadın Olmayı Bahane Et :34:

erkek arkadaşınız bunu size söylediyse bilin ki annesinden çok kendisi rahatsızdır kilonuzdan, bunu bilin. çünkü bir erkek kilo konusunda bayanların hassas olduğunu bilir ve sevdiği için de buna uygun davranır belli etmez. ama sizin sevgiliniz belli ki bir an evvel zayıflamanızı istiyor ki annesinin laflarını da işin içine katıp kilo verme konusunda sizi kamçılamak istemiş.

yorumlarınızdan anladığım, kilolu biriymişsiniz ve son zamanlarda biraz daha artmış kilonuz düzensiz beslenme yüzünden... öncelikle kilo almaya müsait bir yapınız varsa şimdi zayıflasanız yakın gelecekte muhakkak alırsınız zaten. ben böyle biriyim mesela. 55 kiloya düşerim diyetle fakat iki gün fazla kaçırsam kalça göbek alır başını gider. ayrıca vücut yapım da zaten çok zayıf olmaya müsait değil, kendimi bildim bileli tombul biriyim ben bu değişmez bende. kalçalıyım ve göbeğim hiçbir zaman dümdüz olmadı zayıfladığım halde :1: bu yüzden eğer kilo olayınız biraz da vücut yapınızla ilgliyse bence bunu bir kez daha düşünün ve sevgilinizle açık açık bunu konuşun. bazı insanlar zayıflanınca ilelebet böyle gideceğini zannediyor ve yanılıyorlar. kilo bazı insanların başına ciddi bir şekilde beladır ve bunu değiştiremezler. bu kategoride biriyseniz bunu açıkça sevgilinize anlatın. ve anladığına da emin olun ki iki gün sonra gelip aynısın neden zayıflayamıyorsun falan demesin size...

neredeyse her yorumumda etrafımdan bir örnek vermeyi adet edindim gibi, yine bir örnek vereyim :9: yakın bir akrabamız oğluna kız bakmaya gitmekten gelmişti geldi oturdu bize dediği şuydu, kız çok güzeldi ama şişmandı oğluma kızı dememe bile gerek yok... kadına o gün bugundür soğuğum içim ısınmıyor. bana erkek arkadaşım böyle dese ben de soğurdum eskisi gibi de olmazdım, yapım belli çünkü...

O şuan mümkn değil mühendislik okuyorum projelerim oluyor müdürümz çok iyi yoğun dönmlerde izin veriyor. Kasıma kadar burdayım kasımda atama var zaten yerlesirim. Çok zormuş ele karışmak anne ewi gibi olmuyormuş şimdiden bitakım şeyler dönüyor kp adayım ewlenince bizi yemeğe cağırcaksınız dimi bize otrmaya sık gelin vb garip sorulara basladı bana çok tuhaf geliyor yoksa ewliliklerin genelimi böyle. Boşuna dememişler idare etme sanatı diye

Hislerime guvenirim ve anladığım kadariyla çocuğun ailesi şimdiden bunları söylüyorsa ilerde sen evlenonce ve anne olduğun zaman da kilon olacak onlarla da dalga gececekler. Ve ayrica burda senin meslegin icon bir evlilige karar verilmis hissettim. Arkadasinizn ailesi simdiden gel git muhabbeti yapiyorsa evinden cikmayiz demek istiyor. Yani bir nevi PISMAN OLACAKSIN .....Ne kadar terbiyesizce bir sey benimde basima geldi esimle sevgiliyken 58 kiloydum kayinvalide ve kiz kardesi bu konuda cok yorum yapmisti benim hatta yüzüme söylendi...yok kilo almaya musaitmisim basenlerim varmis kv ve kiz kardesi hic aynadan kendilerine bakmadan yorum yaptilar bana 90 -100 kilo olan insanlar düşün yaslarida 45-46 .... Rabbim çok şükür öyle hırs li yaratmis ki beni onlara inat 46 kiloya düştüm. . Gelinliğimi öyle giydim suan kilom normal 50 kilodayim. Size tek tavsiyemm bence ayrilin mesleginizi elinizr alin zayıflayin hayatiniza ailesinin görüşlerine bu denli onem veren biri olmasin çünkü her zaman uzulen siz olursunuz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Büyük ihtimal erkek arkadaşın kilonu takıyo istemez istemez kafasına ve sırf bu yüzden lafı sana getirmiş:26:
Bi'de Burger King'te çalışıyosan aslında orda salatalar vs. var onlardan tüketsen? Ya da evden kepekli ekmek arası falan yapsan?

Benim arkadaşım da orda çalışıyodu kızın kilosu birden artmıştı, doğumda bile okadar almadı kız:26:

Back
X