Fikirlerinize çok ihtiyacım var..

hezarfen00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
84
0
0
İstanbul
arkadaşlar geçenlerde görücü usulüyle biriyle tanıştım...ben hemşire o öğretmen..tanışma faslında konu açıldı daha önce ciddi bir ilişkisi olup olmadığını sordum..hiç tereddüt etmeden evet üniversitede oldu dedi..görüşmemizin ilerleyen günlerinde şunları söyledi..sınıf arkadaşını çok sevmiş üniversite bitince evlenmeye karar vermişler aileler tanışınca herşey berbat olmuş..onlar yüzünden olmamış..2 sene yasını tuttum dedi..kız ayrıldıktan 6 ay sonra evlenmiş annesinin zoruyla..aradan 6 sene geçmiş bu hale bekar..beni komşumuz bunun annesine söylemiş o da görmüş çok beğenmiş..işte onların aracılığıyla tanıştık..sorumu siz de tahhmin edersiniz ki bunun aklı hala o kızda gibi geliyor bana..benim içime sinmiyor..görüşmelerde sürekli hemen olsun bitsin diyor..evliliği aceleyye getirmek istiyor..neden diye soruyorum ..yangından mal kaçırır gibi diyorum..seviyorum diyor..bence yalan söylüyor..sizce yanılıyor muyum??ailelerimiz de uyuyor birbirine..sanki bu sırf ailesi istediği için istiyor gibi geldi bana..bu arada benim bu derece ciddi bir ilişkim olmadı daha önce..böyle bir yola girmelimiyim sizce yoksa kesitirip atayım mı??evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum..dış görünüş olarak beğensem de hep acebalarım oluyor..lütfen fikirleriniz benim için çok önemli..hepinize teşekkür ediyorum...

İçinize sinmeden nasıl biriyle bir ömür geçirmeye karar verebilirsiniz ki?
Aklının hala o kızda olup olmadığını bilemezsiniz yani şuan için, istersen biraz zamana bırak, ama yok ben ısınamıyorum diyorsan da hiç uzatmanın alemi yok derim..

adamın içine fena oturmuş eski sevgilisi ve artık sevdiği için değil yalnız kalmamak için idareten evlenecek bence...

6 sene diyorsun az değil...

Ya eski sevgilisini unutamasa ne olacak kız çoktan evlenmiş gitmiş bile...Seni sevdiğini söylüyor yalan söylüyor olabilir mi bilmiorum..Ama bi kızı gerçekten tam seven ve yasını uzun süre tutan erkek yeni sevdiğine de öyle bağlanır bence....İki günde unutabilen erkek tiplerinden pek hoşlanmıyorum ben...Böyleleri daha ideal geliyor bana ....Kalbinin sesini dinle derim canım

Ona şans tanı,zamanla seni de öyle sevecektir..Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum..İçin ısındaysa şans tanı..Kolay kolay elektrik alınmıyor biliyorsun..

bence de zamana birak,biraz gez dolas tanimaya calis,su asamada onun evlenmek istemesinin cok sevgiden kaynaklandigini sanmiyorum,belki ilk sevgilisini elinden kacirdigi icin seni garantiye almak istiyordur.su anda sen soru isaretleriyle dolusun dogal olarak.Ne zaman ki hem kalbin hem mantigin coskuyla evet iste bu derse o zaman evlenmeyi dusun diyorum.

ben böyle oldu bittiye getirmelerden hep korkarım.ne bu acelecilik daha birbirinizi yeteri kadar tanımadan böyle..
dediğin gibi ailesi istiyor diye evlenmek istiyor olabilir.6 sene dile kolay..böyle erkekler hemen unuturun aksine çok uzun seneler unutamayanlarda var tabi banada öyle gibi geldi..hoşlanıyo musun sen peki ne düşünüyosun ?
bak benim erkek arkadaşım var 2 senedir ne söz ne nişan şu an hiçbişey yok sadece ailelerimiz biliyor.ama 4 senelik sevgilisiyle aynı mahallede oturuyorlar ve ben hep düşünüyorum görse etkilenir mi, napar diye düşünmeden edemiyorum.hatta bi kere ben masada oturuyodum yemek almaya gitti döndüğünde onla karşılaştığını söyledi benim yine aklıma o tarz şeyler geldi.yani ben daha hiçbişey olmadan bunları düşünüyorsam sen bu kişiyle evlendikten sonra aklına gelmicek mi ? muhakkak gelecek ve huzursuz olcaksın.belki o zaman irtibata geçmeye çalışacak bunlarıda düşünmelisin bence.

Ya eski sevgilisini unutamasa ne olacak kız çoktan evlenmiş gitmiş bile...Seni sevdiğini söylüyor yalan söylüyor olabilir mi bilmiorum..Ama bi kızı gerçekten tam seven ve yasını uzun süre tutan erkek yeni sevdiğine de öyle bağlanır bence....İki günde unutabilen erkek tiplerinden pek hoşlanmıyorum ben...Böyleleri daha ideal geliyor bana ....Kalbinin sesini dinle derim canım

sevmeden seviyorum diyen erkekler yolmu sence..ben bekarım ama etrafımda öyle şeyler oluyorki hepsine şahidim..benden önce birini çok sevmiş olması beni ondan soğutuyor

biraz daha birlikte zaman geçirip flört edin..hemen ciddiyete dökmeyin söz vs. gibi..
seni tanımaya başladıkça daha yakın olacaktır..

herkesin eşiyle evlenmeden önce arkadaşlıkları oluyor..
kimse yeri doldurulamaz değildir..

ben böyle oldu bittiye getirmelerden hep korkarım.ne bu acelecilik daha birbirinizi yeteri kadar tanımadan böyle..
dediğin gibi ailesi istiyor diye evlenmek istiyor olabilir.6 sene dile kolay..böyle erkekler hemen unuturun aksine çok uzun seneler unutamayanlarda var tabi banada öyle gibi geldi..hoşlanıyo musun sen peki ne düşünüyosun ?
bak benim erkek arkadaşım var 2 senedir ne söz ne nişan şu an hiçbişey yok sadece ailelerimiz biliyor.ama 4 senelik sevgilisiyle aynı mahallede oturuyorlar ve ben hep düşünüyorum görse etkilenir mi, napar diye düşünmeden edemiyorum.hatta bi kere ben masada oturuyodum yemek almaya gitti döndüğünde onla karşılaştığını söyledi benim yine aklıma o tarz şeyler geldi.yani ben daha hiçbişey olmadan bunları düşünüyorsam sen bu kişiyle evlendikten sonra aklına gelmicek mi ? muhakkak gelecek ve huzursuz olcaksın.belki o zaman irtibata geçmeye çalışacak bunlarıda düşünmelisin bence.

görüşme günü çok elektirik aldım..tamam bu olabilir dedim..birkaç gün sonra kasıtlı olarak bu konuyu açtım..msn de konuşurken..annesinin kızı zorla evlendirdiğini, 2 sene yasını tuttuğunu felan söyleyince acayip bir soğukluk hissettim..açıkçası birazda kıskandım ama kendimi toparlayıp fazla bağlanmamam gerektiğini düşündüm..

Sevdiğim evlendi.Artık kimseyi sevemem.Bari ailemin onayladığı biriyle evleneyim,benim de evim barkım olsun....Diye düşünüyor olabilir.

Acele etmemekte fayda var.

Bu evlilik kararı başkasına sorularak alınacak bir karar değil...için akar gider zaten bu adam dersin....seni çok iyi anlıyorum ve şunu da söylemeden geçemeyeceğim.içinde 'acaba' varsa kesinlikle haklısındır...kuruntumu yapıyorum diye düşünürsün ama karşı taraf bunu sana geçirmiştir.şüphen varsa kesinlikle beklemelisin...

eski sevgilisini unutamadı evlenincede unutamaz hep mutsuz oluruz diye kesin yargıya varma ama evlilik için de acele etme.biraz daha birbirinizi tanıyın belki zamanla sana da çok bağlanacaktır.bence ona olan sevginden ve onun sana olan sevgisinden emin olduktan sonra işi resmiyete dökün.şu an için sevgili kalmanız daha mantıklı bence:31:

Bence 6 senede o köprünün altından ne sular geçmiştir ohooo. 6 ay değil 6 sene diyoruz ya hu.
Bence şans tanı ona ama hemen ciddiyete geçmeyin, olacak ya da olmayacak diye bir şey yok, belki başka bir şeyinden dolayı gıcık olacaksın ona, ne malum?

sevmeden seviyorum diyen erkekler yolmu sence..ben bekarım ama etrafımda öyle şeyler oluyorki hepsine şahidim..benden önce birini çok sevmiş olması beni ondan soğutuyor
Doğru söylüyorsun öyle erkek de çok...Ancak bunu zamanla anlayabilirsin..Şimdi bişey anlaşılmaz sen karar vermede acele etme bi süre tanımaya çalış istersen...İçinden ne geçiyorsa onu yap...Şansın açık olsun canım...

adamın içine fena oturmuş eski sevgilisi ve artık sevdiği için değil yalnız kalmamak için idareten evlenecek bence...

6 sene diyorsun az değil...

arkadaşım sen haklı çıktın..şimdi arkadaşının facesinde etiketlenmiş..bir kızla çimlere oturmuşlar sevgili gibi..kız bunun ceketini giymiş...Allah a havale ediyorum böyle insanları hiç düşünmüyorlar mı yarın aynı şey kendi kızlarıının başına gelecek..artık kimseye güvenmem..yemin olsun güvenmem

arkadaşım sen haklı çıktın..şimdi arkadaşının facesinde etiketlenmiş..bir kızla çimlere oturmuşlar sevgili gibi..kız bunun ceketini giymiş...Allah a havale ediyorum böyle insanları hiç düşünmüyorlar mı yarın aynı şey kendi kızlarıının başına gelecek..artık kimseye güvenmem..yemin olsun güvenmem

üzüldüm böyle olmasına ama en azından karambole gitmemiş oldun...

artık o da kimi tutturabilirse...

erken farkettiğin için şanslısın bence..

üzülürsün ama unutursun da

hakkında hayırlısı olur İnşallah..

Arkadaşlar gerekenleri yazmışlar zaten.

Daha fazla söze gerek yok boşver karşına daha iyisi çıkar inşallah...

kadınlar hisseder.ne hissediyorsan doğrudur.kimsenin yarabandı olma .düşün biraz daha .zamana bırak dediğin gibi aceleye getirme

Son düzenleme:
iyice düşün tasın ortada büyük bir sorun yok gibi cnm geçmiş geçmişte kalmış ... kısmet sonuçta eger kafalarınız uyuyorsa kallp sesini dinle derim bol sanslar cnmmm dilerim hersey istediğin gibi olur :54:

Back
X