Fikirlerinize ihtiyaç var hanımlar

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
merhaba kk;

Bir ara aile sorunları ile boğuştum derken kendimi işime çok verdim o sıra ama ardımda dönenlerden haberim yoktu. Öğretmen odası olarak genç ve acemi kadro ile çalışıyorum. Bu sebepten fazla çalışmam ve çocukların sevdiği hoca olmam başıma sıkıntı açmış sizinle paylaşmıştım bunu.

İdare arkamda durdu. Ve ben sessize aldım kendimi üzülsem de . Derken 2. Dönem daha iyi ve sevecen bir ortam vardı . Kindar bakışlar yok oldu mesela.

Fakat stres ve çeşitli iş yükümün fazla olduğu bir arada bir boşluğa düşüp dedikodu lideri çok iyimser görünen ama tehlikeli şef statüsündeki çalışan hoca ile bir şey paylaştım . Ve bir anda oldu. Müdürlerden birinin bana gereksiz rahatsızlık verdiğini. Özel ilgilendiğini bu durumun beni rahatsız ettiğinden ama mesafemi koyduğumdan bahsettim iyi yapmışsın dedi. Dedi de ben de bin pişman oldum aptal gibi hissediyorum bazen kendimi hatta gerizekwlı gibi her şeyi tam toparlarlarken gümlüyorum her seferinde şimdi bu kadın laf getirip götüren biri olabilir söylerse idare ve kurucu akraba . Birbirleri arasında gıcıklaşmaları olsa da ben işimden olursam küçük yer burası ve iş imkanı kısıtlı ve benim borcum var bir sene daha aile hayatıma stres yansıyacak yine ve mutsuz olacağım tam da yine saygın bir konuma kavuşmuşken sarsılırım işten olursam Emin’im sizce. Neler olur ve ben nasıl bir yol izlemeliyim?

Gidip kendiniz söyleyin o insana ve özür dileyin, bir başka yol ise inkar edin.

Birseyin oldugu yokmus suan. Evham yapiyor kendinizi bosa üzüyorsunuz.

Keşke söylemeseymişsiniz ama bunun için niye işten çıkarsınlar ki? Biraz daha dikkatli olun ve o konuştuğunuz kadınla tersleşmemeye çalışın.

Birseyin oldugu yokmus suan. Evham yapiyor kendinizi bosa üzüyorsunuz.

Yani korkuyorum ya kadın orada kalabilmek adına gidip de ben size Bilgiler getiriyorum bakın durumuna girer de real hoca sizin hakkınızda şunları anlattı derse ve bunlar da evli kadın adımızı mı çıkaracak diye beni işimden ederse diye korkuyorum çünkü çalışmaya ihtiyacım var ve işimi çok seviyorum bir arkadaşıma anlattım yakın arkadaşıma bana kızdı aptalsın sen kapatmak istiyorum konuyu biliyorsun kadın kötü niyete müsait basıl böyle bir şey yaparsın diye dedi

Keşke söylemeseymişsiniz ama bunun için niye işten çıkarsınlar ki? Biraz daha dikkatli olun ve o konuştuğunuz kadınla tersleşmemeye çalışın.

Bende öyle düşünüyorum ters düşmemeye çabalayacağım, çünkü omda bir koz oldu bence artık korkuyorum işimi kaybetmekten doğrusu , İnan’ın hep kaçtım bu insanlardan ama bir anda neyin var diye koridorsa önüme çıktı zorla dökülüverdim birden :(

Kime müdüre mi o zaman da daha sarpa sarwr ne derece ne anlattın ki böyle vicdan korku yaptın durumuna girer çünkü o da toy bir adam daha yaş olarak da öyle inkar ise iş sorun çıkaracak seviyeye gelirse inkar ederim zaten

Ne derece işi götürdüğümü biliyorlar . Görüyorlar ve taktir ediliyorum genellikle koruyorlar da doğrusu bir ara dışlanma durumum oldu ki bunda o kadının da parmağı vardı zaten . Nasıl böyle bir hataya düştüm çok mutsuz ve korku içindeyim şu an çünkü diğer hocalarla da dedikodu durumu içinde olan bir kadın

Ne kim? Ne zaman ya? Haberim yok a bağlayın korkmayin belli etmeyin ses kaydı almadığı sürece etrafta dedikoducu olarak bilinen o kadına pek inanmazlar gibime geliyor ama bazen insanlar inanmak istediğine inanir o ayrı da yine de korkmayın

Ne kim? Ne zaman ya? Haberim yok a bağlayın korkmayin belli etmeyin ses kaydı almadığı sürece etrafta dedikoducu olarak bilinen o kadına pek inanmazlar gibime geliyor ama bazen insanlar inanmak istediğine inanir o ayrı da yine de korkmayın

İnanmak isteyeceklerini sanmıyorum ama sizce çarpıtılmış ben o şekilde demedim fiskos durumu olan bir hoca ve siz bunu biliyorsunuz sizin hakkınızda öğretmen odasına atıp tutuyor sevmedikleri hakkında size iyi görünmek adına atıp tutuyor, bunu bu şunu şu şekilde anlattım desem yeterli olur mu sizce acaba ama sonrasında iyi uğraşır benimle o kadın da o ayrı ses kaydı yoktur Emin’im çünkü telefon odasındaydı

İnanmak isteyeceklerini sanmıyorum ama sizce çarpıtılmış ben o şekilde demedim fiskos durumu olan bir hoca ve siz bunu biliyorsunuz sizin hakkınızda öğretmen odasına atıp tutuyor sevmedikleri hakkında size iyi görünmek adına atıp tutuyor, bunu bu şunu şu şekilde anlattım desem yeterli olur mu sizce acaba ama sonrasında iyi uğraşır benimle o kadın da o ayrı ses kaydı yoktur Emin’im çünkü telefon odasındaydı
cok ayrıntıya girmeden o kadın pek de sağlam degil cok gevşek ağızlı vs de. Fazla bulaşma bence. O zaman kadına der sen benim hakkmda atıp tutmuşsun diye olay buyur

Zaten evet demem imkansız demem çünkü doğrucu davutluktan çok çektim :KK43:
Şuanki düşüncenizi takıntı haline getirmeyin. Söyleyebilir de söylemeyebilir de bunlar ihtimal. Sonuçta ortada kanıt yok. Bende sizin gibi doğrucu davutluğu severim başım çok ağrır ama karakter işte :21:

cok ayrıntıya girmeden o kadın pek de sağlam degil cok gevşek ağızlı vs de. Fazla bulaşma bence. O zaman kadına der sen benim hakkmda atıp tutmuşsun diye olay buyur

Söyleyeceklerini tahmin ediyorum onların da mantıklı açıklamasını ağzı gevşek zaten cümle başı ile açıklayıp tiksindirici bir şey yapıyor Eda’sı ile bir özgüven ve kendinden emin vaziyette kapatacağım eğer sorarlarsa sormazlar da direk işten atma durumuna ya da anlaşma yapmama durumuna girmezler değil mi?

Şuanki düşüncenizi takıntı haline getirmeyin. Söyleyebilir de söylemeyebilir de bunlar ihtimal. Sonuçta ortada kanıt yok. Bende sizin gibi doğrucu davutluğu severim başım çok ağrır ama karakter işte :21:

Haklısınız bu bir karakter ama zor durunda bırakan zamaneye uymayan bir karakter , bu yüzden yapmıyorum artık ama yapmak lazım . Korkum biraz da iş ilanı açılmış işkurdan ve tüm branşlarda seneye ihtiyaç olacak diye açılmış sordum sebebini çünkü o da huylandırmıştı beni açıkçası belki o yüzden evham yapıyor olabilirim

Söyleyeceklerini tahmin ediyorum onların da mantıklı açıklamasını ağzı gevşek zaten cümle başı ile açıklayıp tiksindirici bir şey yapıyor Eda’sı ile bir özgüven ve kendinden emin vaziyette kapatacağım eğer sorarlarsa sormazlar da direk işten atma durumuna ya da anlaşma yapmama durumuna girmezler değil mi?
sanmam sonuçta kesin net bir sey yok ortada. O kadınla pek birlikte gorunmeyn

sanmam sonuçta kesin net bir sey yok ortada. O kadınla pek birlikte gorunmeyn

A evet bak bu çok mantıklı bir araya gelmemeye çabalayayım ona da pek belli etmeden , göz önünde ama kadından uzak durayım değil mi . En güzeli bu sanki . Çünkü göründüğüm zaman bak görüşüyorsun da durumu olacak bu kez

Back
X