fikirlerinize ihtiyacım kızlar ne düşünürsünüz böyle birşey başınıza gelse?

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
sevgili olacağınız insan size platonik sevdiği kıza hazırladığı videoyu yollasa bak sevince ne kadar seviyorum gör diye yolladım dese ama baştada unutamıyorum onu dese sonradan kıvırsa sana aşık olursam gözüm kimseyi görmez dese ne düşünürsünüz kızlar acaba video da öyle böyle değil ben hayatımda böyle bi video görmedim okadar sevmiş ki kızı şimdide yok öyle bir şey gönlümde yok diyo bana aynı okuldalar ve okul açılınca kızı yine görecek sizce onu unutabilir mi gerçekten yada ben bu şüpheyle yaşayablirmiyim siz olsanız ne yaparsınız bu durumda

sevgili olacağınız insan size platonik sevdiği kıza hazırladığı videoyu yollasa bak sevince ne kadar seviyorum gör diye yolladım dese ama baştada unutamıyorum onu dese sonradan kıvırsa sana aşık olursam gözüm kimseyi görmez dese ne düşünürsünüz kızlar acaba video da öyle böyle değil ben hayatımda böyle bi video görmedim okadar sevmiş ki kızı şimdide yok öyle bir şey gönlümde yok diyo bana aynı okuldalar ve okul açılınca kızı yine görecek sizce onu unutabilir mi gerçekten yada ben bu şüpheyle yaşayablirmiyim siz olsanız ne yaparsınız bu durumda

ben olayı tam olarak anlayamadım eski sevgilisinin resminin olduğu bi videomu yapmış

bir çuval inciri berbat etti böbürlenicem diye...

akılsız bu erkekler yaf:1:

aynen canım gerçekten ne kadar sevdiğini göstermek için yolladı sanırım ama benim içime kuşku düştü birkere o kızı sevdiğini biliyordum önceden ama bu kadar sevdiğini hiç tahmin edemezdim.. sen olsan ne yapardın bu durumda ?

Yol veririm hele de daha sevgili olmamışsam verilmiş sadakam varmış derim.
Neme lazım böyle bir ilişki.
Beni mi seviyor onu mu diye hayatı kendine zindan etme bence.

Yol veririm hele de daha sevgili olmamışsam verilmiş sadakam varmış derim.
Neme lazım böyle bir ilişki.
Beni mi seviyor onu mu diye hayatı kendine zindan etme bence.

sağol canım yorumun için başından beri dengesizdi zaten ikidebir karar değiştiriyordu sanırım beni kızı unutmak için yara bandı gibi kullanacaktı

aynen canım gerçekten ne kadar sevdiğini göstermek için yolladı sanırım ama benim içime kuşku düştü birkere o kızı sevdiğini biliyordum önceden ama bu kadar sevdiğini hiç tahmin edemezdim.. sen olsan ne yapardın bu durumda ?

ben soğurdum kesin ...ve süründürürdüm...çok ayıp etti...

madem hala seviyor kendince niye seninle yeni bir başlangıca giriyor ki...

çok anlamsız yaptığı...

bence sen bunu ona söyle hiç çekinme

eski sevgilisi değil canım kızı seviyormuş kızı ikna etmek için onu ne kadar sevdiğini göstermek için video hazırlamış

haa diyorki seni de seversem sana da böyle video yaparım :) valla dağları da delse beni etkilemezdi herhalde :) ben biraz samimiyetsiz buldum o tavrını, bak seversem şöyle yaparım böyle yaparım diyeceğine sevsin adam gibi aklının alamayacağı şeyler yapsın seni de kendine aşık etsin yani, allah allah biraz eneleri kabarık herhalde

ben seversem böyle severim ne demek yaw :27:
Valla ben bitir demeye korkuyorum artık kk da:37: içinden gelen neyse onu yap lakin görünen köy klavuz istemez.
Bile bile lades demiş olursun söyleyeyim :34:

ben soğurdum kesin ...ve süründürürdüm...çok ayıp etti...

madem hala seviyor kendince niye seninle yeni bir başlangıca giriyor ki...

çok anlamsız yaptığı...

bence sen bunu ona söyle hiç çekinme

aynen canım videoyu izlerken zaten başımdan aşağıya kaynar sular döküldü ya.. ben ömrüm boyunca unutamamki bunu dedim onada zaten ben sadece nasıl sevdiğimi gör diye yolladım diyor..

Bu çocuk bi anormal de sende bi garipsin.
Hem başka kızlarla konuşuyor diye facebook şifresi vermiyor diye kavga ediyorsunuz şimdi bu ne?
Onları kabul edemezken bunu nasıl kabul edeceksinki?
Yoksa bu başka birimi?

ben seversem böyle severim ne demek yaw :27:
Valla ben bitir demeye korkuyorum artık kk da:37: içinden gelen neyse onu yap lakin görünen köy klavuz istemez.
Bile bile lades demiş olursun söyleyeyim :34:

haklısın o kızı hep görecek sonuçta ben o şüpheyle yaşayamam ki değilmi unuttu mu hala seviyormu diye düşünmekten

Bu çocuk bi anormal de sende bi garipsin.
Hem başka kızlarla konuşuyor diye facebook şifresi vermiyor diye kavga ediyorsunuz şimdi bu ne?
Onları kabul edemezken bunu nasıl kabul edeceksinki?
Yoksa bu başka birimi?

yok aynı kişi o sorunları halletmiştik kabul etti herşeyi şimdide bu çıktı ama

seni sevecek olsaydı hala o videoyu saklamasının mantığı ne peki? birde sana göndermiş pesss

diyorki birini sevdiğinde çok seviyormuş benim görmemi istemiş bunu beni dahada çok severmiş yani ama baştada dediki galiba ben seninle bişeyleri düşünmemek için yola çıktm seni üzmek istemiyorm sonrada dediki yok sevmiyorm onu sevsemde ne fayda sonuçta o beni istemiyo istemicekte dedi biz beraber bi yola çıkalm dedi

Bu çocukla senin tarzın farklı bence dahada laçkalaşmada uzaklaş bu cocuk seni çok üzer..
Bana göre ilk sorunlar belli ölçüde kabul edilebilir ben problem yapmam ama yapanada saygı duyarım ben tam tersi benim yönlendirmemle değişecek bi insan istemem bak adam sürekli bi arıza çıkarıyor bunu nasıl çözeceksin ki nasıl bi düşünce tarzıdır bu adam sadece zaman geçiriyor..
Bide bence tüm arkadaşlarından koptuğunu düşünmüyorum sadece artık daha dikkatlidir

Back
X