• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım oldugu anlardan birindeyim

aysima00

çok şükür kollarımda cennetimm
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
2.283
1.925
448
selamun aleykum dostlarım. öncelikle rabbim gönlünüzden ve gönlümden geçen her ne varsa hayırlısıyla nasip etsin diyerek sıkıntımı daha doğrusu bir takım endişemi sizlerle paylaşmak istiyorum umarım bana yardımcı olan biri çıkar.
ben bir buçuk senelk evliyim. eşim bana ilk geldiğinde yurt dışından yeni gelmişti. şimdi uzun süredir yani evlendiğimizden beri burda fakat hep bir aklı orda. iş konusunda diyor anlıyorum. fakat orda olan arkadaşlarıyla konuşmalarına bakıyorum faceden sürekli kızlar diye bahsi geçiyo konuşmalarında
geçenler de gitmek istediğini ve iki üç aya kadar benide yanına alcgını söyledi fakat ben buna yanaşmadım. arkadaşı evlenecekmiş evlenme ne işin var evlilikle biz evlendkde iyi mi oldu dışarı çıkamıyoruz orda istedin kızla gez dolaş gibi konuşmalarsizce yurt dışına gitme isteğinde
kızlar diye bahsi geçen şahıslarda olabilir mi yani oraya giderse beni aldatma ihtimali yüksekmidir sizce nolur bir fikir verin şimdiden teşekkürler​

Canım konuşmalarına bakılırsa,bu ihtimal yüksek :37:
Demekki ordaki rahatlığı arıyor kendince
İş için bile olsa bence beraber gitmediğin müddetçe,tek başına gönderme
Beraber gitmende mümkün olmayabilir çünkü onun ilk önce çalışma izni alması gerekir
Ki bu sürede 1 seneyi buluyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
Yani 3 ay gibi bi sürede seni de alacağım demesi pek inandırıcı gelmedi bana
İstemiyorsan,kafanda soru işareti varsa hiç düşünme bile :ssz:

selamun aleykum dostlarım. öncelikle rabbim gönlünüzden ve gönlümden geçen her ne varsa hayırlısıyla nasip etsin diyerek sıkıntımı daha doğrusu bir takım endişemi sizlerle paylaşmak istiyorum umarım bana yardımcı olan biri çıkar.
ben bir buçuk senelk evliyim. eşim bana ilk geldiğinde yurt dışından yeni gelmişti. şimdi uzun süredir yani evlendiğimizden beri burda fakat hep bir aklı orda. iş konusunda diyor anlıyorum. fakat orda olan arkadaşlarıyla konuşmalarına bakıyorum faceden sürekli kızlar diye bahsi geçiyo konuşmalarında
geçenler de gitmek istediğini ve iki üç aya kadar benide yanına alcgını söyledi fakat ben buna yanaşmadım. arkadaşı evlenecekmiş evlenme ne işin var evlilikle biz evlendkde iyi mi oldu dışarı çıkamıyoruz orda istedin kızla gez dolaş gibi konuşmalarsizce yurt dışına gitme isteğinde
kızlar diye bahsi geçen şahıslarda olabilir mi yani oraya giderse beni aldatma ihtimali yüksekmidir sizce nolur bir fikir verin şimdiden teşekkürler​

Aleyküm Selam...

eşini bırakma bir yere sürekli kızlardan bahsediyorsa mutlaka vardır bir derdi.
ne demek o ben giderim senide yanıma aldırırım,eşin çıkamamış bekarlıktan.
otur konuş derdi ne diye? niye bu kadar susuyorsun.
çok istiyorsa gitsin geri gelmesin bir daha!

kızlar hakkında ne tarz muhabbetler yapıyorlar ?

Son düzenleme:
Canım konuşmalarına bakılırsa,bu ihtimal yüksek :37:
Demekki ordaki rahatlığı arıyor kendince
İş için bile olsa bence beraber gitmediğin müddetçe,tek başına gönderme
Beraber gitmende mümkün olmayabilir çünkü onun ilk önce çalışma izni alması gerekir
Ki bu sürede 1 seneyi buluyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
Yani 3 ay gibi bi sürede seni de alacağım demesi pek inandırıcı gelmedi bana
İstemiyorsan,kafanda soru işareti varsa hiç düşünme bile :ssz:

orda çalışma izni var. şuan ne zaman isterse gidebilir. fakat orayı unutamaması bazen üzüyo beni iş konusunda neden unutulmasın tamam buraya göre iyi bir olanak orası fakat kızlar kelimesi geçince beynim duruyo bir yanım gönder gitsin diyor bir yanım kalsın..

Aleyküm Selam...

eşini bırakma bir yere sürekli kızlardan bahsediyorsa mutlaka vardır bir derdi.
ne demek o ben giderim senide yanıma aldırırım,eşin çıkamamış bekarlıktan.
otur konuş derdi ne diye? niye bu kadar susuyorsun.
çok istiyorsa gitsin geri gelmesin bir daha!

kızlar hakkında ne tarz muhabbetler yapıyorlar ?

cinsellik açısından başka ne olabilir ki. ortak mal ne alemde gibi bir konuşmaları olmuştu sordum ortak mal ne anlama geliyor diye kıvırmaya çalıştı fakat inandırıcı değildi yok araba vardı ona diyorduk yok tutmayınca bir adam vardı her dediğimizi yapıyordu ona diyorduk inandırıcı değildi çünkü arkadaşı ben bıraktım Türkmenleri artık rus ve ermeni çıkıyorum diyor..

Belli ki gözü biraz dışarda bunalmış gibi. Bence önce kendine şöyle bir çeki düzen ver dikkatini çek güler yüzünü muhabbetini arttır baktın hala seni mutsuz ediyor al karsına konus. Konusmanız da seni mutsuz ederse yolla gitsin bir hayır gelmez bir ömür geçmez..

Son düzenleme:
cinsellik açısından başka ne olabilir ki. ortak mal ne alemde gibi bir konuşmaları olmuştu sordum ortak mal ne anlama geliyor diye kıvırmaya çalıştı fakat inandırıcı değildi yok araba vardı ona diyorduk yok tutmayınca bir adam vardı her dediğimizi yapıyordu ona diyorduk inandırıcı değildi çünkü arkadaşı ben bıraktım Türkmenleri artık rus ve ermeni çıkıyorum diyor..

yok artık ! ohaaaa !

eşin nasıl biri böyle mallar geliyor,ruslar gidiyor ya :20:

bu adam yalan söylüyor bariz orta da ama bu kadar da olmaz be kardeşim !

ailenle konuşmalısın durumu onları anlatmalısın yoksa bu adamın ihanetleri boyunu aşar.

masum değil hemde hiç değil !

Belli ki gözü biraz dışarda bunalmış gibi. Bence önce kendine şöyle bir çeki düzen ver dikkatini çek güler yüzünü muhabbetini arttır baktın hala seni mutsuz ediyor al karsına konus. Konusmanız da seni mutsuz ederse yolla gitsin bir hayır gelmez bir ömür geçmez..

bunu yapanlar da aldatılıyor,yaranılmıyor hep daha fazla istiyorlar. okuyoruz burada ne vicdansız,soysuz oluyor bazıları nefret ediyorum artık şu erkek milletinden :19:

eşimle normal yaşantımızda bir sorunumuz yok. kendine bakmayan biriside değilim. onunla sürekli sohbet etmek isteyen ne bilim yanımda omasını beraber vakit geçirmek istediğimi hep dile getiririm onun sohbeti hiç yoktur. acaba sevmiyor mu beni diyorum ne bilim sevmeyen bir insanın hareketleri yok eşimde fakat yurt dışıistediği ve o konuşmalarından sonra ben şüphede kalıyorum acaba oradaki rahat yaşantısını mı özlüyor. benimle mutlu değil mi diye düşünüyorum.

yok artık ! ohaaaa !

eşin nasıl biri böyle mallar geliyor,ruslar gidiyor ya :20:

bu adam yalan söylüyor bariz orta da ama bu kadar da olmaz be kardeşim !

ailenle konuşmalısın durumu onları anlatmalısın yoksa bu adamın ihanetleri boyunu aşar.

masum değil hemde hiç değil !

o konu açısından yalan söylediğini bende düşünüyordum arkadaşı dedi bıraktım Türkmenleri rus ermeni diye. eşimin ona evlenme biz evlendikde iyi mi oldu dışarı çıkamıyoruz demesi ise şüphe uyandırdı bende. oraya giderse beni aldatma ihtimali oldukça yüksek sanırım:5:

Konu sahibinin sakinliğine hayran kaldım.
Konuşmalar ve niyet aleni bir şekilde ortada, acaba mı demeye gerek yok bence.

bunu yapanlar da aldatılıyor,yaranılmıyor hep daha fazla istiyorlar. okuyoruz burada ne vicdansız,soysuz oluyor bazıları nefret ediyorum artık şu erkek milletinden :19:

hayatın bazen değişmez kuralı haline dönebiliyor bu mesele. erkeğe on kadın versende gözü dışarda kalır yüz kadın versende. fakat nadir olsada karısına sadık olanlarda var hayatımızda. genelimizin sorunu bu olan mesele her geçen gün yiyip bitiriyor aklımızı

Konu sahibinin sakinliğine hayran kaldım.
Konuşmalar ve niyet aleni bir şekilde ortada, acaba mı demeye gerek yok bence.

bazen bazı anlarda sakin kalıp fikir almaya yanlış bir yol izlememeye çalışır insanlar şuan bende bunu yapıyorum insanlar acaballar ve keşkeler üzerinde bir yol seydeip sonuca ulaşırlar ben eşimin öyle bir şey yapacak olacağı fikrine inandıramadım kendimi daha doğrusu inanmak istemedim. güvendim herşeyden önce

o konu açısından yalan söylediğini bende düşünüyordum arkadaşı dedi bıraktım Türkmenleri rus ermeni diye. eşimin ona evlenme biz evlendikde iyi mi oldu dışarı çıkamıyoruz demesi ise şüphe uyandırdı bende. oraya giderse beni aldatma ihtimali oldukça yüksek sanırım:5:

sanırımı fazla, aldatacak belli yani!

arkadaşlarıda sağlam değil ki baksana!

bu kararı ancak sen verebilirsin, sürekli bu adamın ne yapacağınımı düşüneceksin?

bir ömür geçermi ? hiç normal konuşmalar değil bunlar.

bence al karşına herşeyin farkında olduğunu, beklentisini ve senin isteklerini dile getir.

baktın olmuyor bir karara bağla herşeyi...

Bana kalırsa aldatmayı kafasına koyduysa onu burada da bir şekilde yapar zaten gönderme tabiki bence bu konuyu aile büyüklerine ilet
Söyle yurtdışına gitmek istiyor ben bunu istemiyorum diye artı şöyle bir ihtimalde var eğer seni de birgün yurtdışına götürür ve orada seni üzecek şeyler yaparsa sen kat kat fazla üzüleceksin
Tedbirini al arkadaşım gönderme

sanırımı fazla, aldatacak belli yani!

arkadaşlarıda sağlam değil ki baksana!

bu kararı ancak sen verebilirsin, sürekli bu adamın ne yapacağınımı düşüneceksin?

bir ömür geçermi ? hiç normal konuşmalar değil bunlar.

bence al karşına herşeyin farkında olduğunu, beklentisini ve senin isteklerini dile getir.

baktın olmuyor bir karara bağla herşeyi...

bu konu hakkında konuştuk çok kez ilk konuşmamızda bahsettim gibi konuyu biraz kıvırdı. sonrakilerde ise çok sert çıktı öfkelendi. şimdi kapattık ama benim içimde hala kapatılmadığı için burda konu açıp fikirlerinizi almak ve ona göre yolumu çizmek istedim.

eşimle normal yaşantımızda bir sorunumuz yok. kendine bakmayan biriside değilim. onunla sürekli sohbet etmek isteyen ne bilim yanımda omasını beraber vakit geçirmek istediğimi hep dile getiririm onun sohbeti hiç yoktur. acaba sevmiyor mu beni diyorum ne bilim sevmeyen bir insanın hareketleri yok eşimde fakat yurt dışıistediği ve o konuşmalarından sonra ben şüphede kalıyorum acaba oradaki rahat yaşantısını mı özlüyor. benimle mutlu değil mi diye düşünüyorum.
Sevmese neden evlensin canım ama aklı kaymış özenmiş belli bunu da atlatıcaktır bence. Baktın ki değişmiyor önemli kararlarını o zaman verirsin..

Bana kalırsa aldatmayı kafasına koyduysa onu burada da bir şekilde yapar zaten gönderme tabiki bence bu konuyu aile büyüklerine ilet
Söyle yurtdışına gitmek istiyor ben bunu istemiyorum diye artı şöyle bir ihtimalde var eğer seni de birgün yurtdışına götürür ve orada seni üzecek şeyler yaparsa sen kat kat fazla üzüleceksin
Tedbirini al arkadaşım gönderme

aslına bakarsan arkadaşım bu konu çok dallı budaklı bir konu ailesinede kendi ailemede yurt dışına göndermek istemediğim burda iyi kötü kendimizi geçindirebileceğimizi beyan etmiştim çok kez halada bahsi açılınca yine diyorum. evet aldatma düşüncesi olan bir insan her yerde aldatır. benim anlamadım bir nokta var eşim bana bir melekmişim gibi iyi davranıyor tamam yeri gelince her evililkte olduğu gibi sürtüşmelerimz oluyo onun dışında sorunumuz yok elhamdillillah herşey böyle iyiken bu mesele neden? konuşuyorum bu konu hakkında sevmiyorsan söyle orda mı sevdiğin vardı diyorum istiyorsan bu işe son verelim diyor. kızıyo sen benim eşimsin senden başka kimseyi sevmiyorum diyor anlayamıyorum

Değer bilenini bulmak lazım :) çok şükür ben şanslıymışım darısı başına :)

Allah bozmasın, şükürler olsun eşimden yana sıkıntım yok... (bana neden çevirdin konuyu anlamadım ama)

sıkıntım soysuz olan erkek milletinin kadınları aldatması!

Back
X