Merhabalar 5 aylık bi iliskim vardı cok guzel gidiyodu elhamdulillah sıkıntımız yoktu cok mutluyduk ben sevgilime en basında senden sadece 2 sey istiyorum dedim 1.alkolden uzak duracaksın 2.kizlardan uzak duracaksın baskada nereye gittiğine filan hic karışmadım sıkmadım yani onu arkadaşıyla gezmeye gider tamam askım iyi eğlenceler derdim onunda hosuna giderdi bi huzursuzluk çıkarmadım ki ona olan güvenimde tamdır yani hic yalan söylemez bana neyse bende cok sosyal medyayı sevmem facebook filan kullanmıyorum sadece instagram kullanıyorum oyle girdim bakıyorum takıl ettigi kızlara filan resimlerini beğenmiş mı diyede kontrol ederim arada Allah gösterecek ya bi kızın Mine etekli fotografları beğenilmiş amaa benim basımdan aşağı kaynar sular döküldü o kadar sinirlendim ki hemen ekran görüntüsünü alıp resmini gonderdim ne kadar guzel demi bacakları yazdım ama Askimm yapma artik boyle yazmis benze agzima geleni soyledim madem gozun disarda benim senin hayatında olmuşum olmamışim hic bi onemi yok annene gelin edersin artık o kızı filan dedim.ben kafamı kaldırıp hic bi erkeğe bakmiyosam bunu sendende beklerim dedim aradı 3kere acmadım sonra 1kere oturduğum kız bi daha da görmedim zaten n ufak seyde beni hep boyle sorgulayacakmisin demiş bende evet sorgulucam ve bu huyum hic değişmeyecek cunku ben bunu sana en basından söylemiştim dedim şikayetin varsa simdiden soyle filan dedim birazda argo kelimeler kullandım ama ona karsi degil.sonra ne aradı ne de mesaj attı.2gun sonra ben yazdım kus muyuz diye cevap atmadı ardından bi daha mesaj atmayın mı dedim yine cevap atmadı bende uzun bi mesaj attım cok sinirlenmistim benim yerime kendini koy oyle dusun bi erkeğin resmini beğendiğimi dusun dedim ama tahammül bile edemezsin dusunmeye dedim bn yine gururumu bi kenara bıraktım sevgim daha ağır bastı mesaj attım dedim hayırlısı olsun Allah'a emanet ol yazdım cevap atmadı.ne dusunuyosunuz sizce sınırı geçince mesaj atar arar mı?ararsa tavrım ne olmalı sizce?lutfen yorumlarınız bekliyorum.
senden soğumuş bence ve aranızın açılmasını fırsat bilir daha rahat gezer ama seviyorsa mutlaka barışmaya çalışır, seviyorsa da sizden başka bi kıza ısınamaz zaten eğlenmek bile istemez, bence tavrınızın arkasında durun ve zamana bırakın
Buna benzer birkaç olay yaşadım ben de.o kadar konuştum uzlaşamdık.kafanı takmaya değmez diyor başka birşey demiyor.ayrıldkk pazar günü.gayet seviyeli ve saygılı,sarılarak öpüşerek.kuşkularım bitti rahatladım düşünmüyorum artık,kimle nerede diye.ama çok özledim.aramıyorım yazmıyorkm.
Buna benzer birkaç olay yaşadım ben de.o kadar konuştum uzlaşamdık.kafanı takmaya değmez diyor başka birşey demiyor.ayrıldkk pazar günü.gayet seviyeli ve saygılı,sarılarak öpüşerek.kuşkularım bitti rahatladım düşünmüyorum artık,kimle nerede diye.ama çok özledim.aramıyorım yazmıyorkm.
Bende aynı sekilde en son mesaj attım bi dahada hic yazmadım ama bana aradan biraz zaman geçince yazacak gibime geliyo fakat benim nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
Bende aynı sekilde en son mesaj attım bi dahada hic yazmadım ama bana aradan biraz zaman geçince yazacak gibime geliyo fakat benim nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
tam 40 yaşınadayım ben.doğal olarak daha ağır geliyor bazı şeyler,ya da küçük şeylere takılmamayı öğreniyor insan.mesela senin yaşadığın bana göre gayet normal,anlaşılabilir.tecrübe işte,aradaki fark.ama ben daha ciddi sebeplerden ayrıldım,sadece oturmuş konuşmuş eski arkadaş mevzusu değil yani.
tam 40 yaşınadayım ben.doğal olarak daha ağır geliyor bazı şeyler,ya da küçük şeylere takılmamayı öğreniyor insan.mesela senin yaşadığın bana göre gayet normal,anlaşılabilir.tecrübe işte,aradaki fark.ama ben daha ciddi sebeplerden ayrıldım,sadece oturmuş konuşmuş eski arkadaş mevzusu değil yani.