Onu silmeye çalıştım ama silinmemis sanırım. Özgüven eksikliğinin olmadığını nasıl HHissettin?neden ayni icerik, farkli konu?
yazdiginiza cevap olur mu bilmem ama ozguven eksikliginiz var gibi gelmedi bana.
yazdiklarinizdan oyle hissettim, bende ki algi bu yonde olustu.Onu silmeye çalıştım ama silinmemis sanırım. Özgüven eksikliğinin olmadığını nasıl HHissettin?
Öyle hissetmesem neden yazayım ki. Belki terkedilmenin etkisi belki başka şeyler bilmiyorum. Kendimi Özgüvenli hissetmiyorum. Sanki bidaha karşıma kimse cikmicak, bidaha eskisi gibi olamicam gibi hissediyorum.yazdiklarinizdan oyle hissettim, bende ki algi bu yonde olustu.
siz hissettiklerinizi yazmissiniz, bende algimi paylastim. yeni actiginiz diger konuyu da okudum, sevgiliniz ozur dilemis hala devam edeseniz varsa barisin. belki size kendinizi daha iyi hissettirir.Öyle hissetmesem neden yazayım ki. Belki terkedilmenin etkisi belki başka şeyler bilmiyorum. Kendimi Özgüvenli hissetmiyorum. Sanki bidaha karşıma kimse cikmicak, bidaha eskisi gibi olamicam gibi hissediyorum.
Ne alaka? Ne ozur dilemesi? O soruyu dikkatli okuyun. Benim üyeliğinden bi arkadaşım sordu onu. Bakın orda 1 hafta diyor. Ben ayrılalı 1 ay oldu. Ayrıca o konuya gelince çocuğun Özür dilemesi barismak istediginden değil. Sadece vicdan yaptığı icinsiz hissettiklerinizi yazmissiniz, bende algimi paylastim. yeni actiginiz diger konuyu da okudum, sevgiliniz ozur dilemis hala devam edeseniz varsa barisin. belki size kendinizi daha iyi hissettirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?