• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var bi bakar misiniz arkadaslar :((

Cerenimou

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
51
11
3
30
eraba arkadaşlar, ben 19 yaşındayım ve güzel bir üniversite de iktisat okuyorum. 165 boyundayim 57 kiloyum. Cevremdekiler tarafından da hep hoş bulunmusumdur. İyi bir üniversitede okuyorum fiziğim falan da beğenilir hep. Ama ben tam olarak özgüven eksikliğini asamiyorum. Sakin ve uzlaşmacı bir yapım vardır. Kaba kırıcı hareketleren ağır sozlerden pek hoşlanmam. Sessiz biriyim. Bunu nasıl asabilirim bilmiyorum. 1 ay önce de terkedildim. Sebebi ise ben ne kadar uzlaşmacı isem oda bir o kadar kaba ve sinirliydi. anlasamadik. Ama ilk adımı atan o oldu. Terkedilmek çok kötü etkiledi beni. Bu özgüven eksikliğim birazda bundan. Napmaliyim bilmiyorum?

Ya bu yaslarda insan takintili olabiliyor ama yasin ilerledikçe ne kadar sacma seylere kafamı takmisim uzmusum kendimi diyeceksin onun icin hic kafana takma guzelce okulunu oku

neden ayni icerik, farkli konu?

yazdiginiza cevap olur mu bilmem ama ozguven eksikliginiz var gibi gelmedi bana.

yazdiklarinizdan oyle hissettim, bende ki algi bu yonde olustu.
Öyle hissetmesem neden yazayım ki. Belki terkedilmenin etkisi belki başka şeyler bilmiyorum. Kendimi Özgüvenli hissetmiyorum. Sanki bidaha karşıma kimse cikmicak, bidaha eskisi gibi olamicam gibi hissediyorum.

Öyle hissetmesem neden yazayım ki. Belki terkedilmenin etkisi belki başka şeyler bilmiyorum. Kendimi Özgüvenli hissetmiyorum. Sanki bidaha karşıma kimse cikmicak, bidaha eskisi gibi olamicam gibi hissediyorum.
siz hissettiklerinizi yazmissiniz, bende algimi paylastim. yeni actiginiz diger konuyu da okudum, sevgiliniz ozur dilemis hala devam edeseniz varsa barisin. belki size kendinizi daha iyi hissettirir.

siz hissettiklerinizi yazmissiniz, bende algimi paylastim. yeni actiginiz diger konuyu da okudum, sevgiliniz ozur dilemis hala devam edeseniz varsa barisin. belki size kendinizi daha iyi hissettirir.
Ne alaka? Ne ozur dilemesi? O soruyu dikkatli okuyun. Benim üyeliğinden bi arkadaşım sordu onu. Bakın orda 1 hafta diyor. Ben ayrılalı 1 ay oldu. Ayrıca o konuya gelince çocuğun Özür dilemesi barismak istediginden değil. Sadece vicdan yaptığı icin

aynen alintiliyorum
" Meraba arkadaşlar 4 aylık ilişkim 3 gün önce bitti. 4 ay içinde sinirli tavırları, hiç alttan almaması, siniri geçinceye kadar soğuk davranması, ilgislzigi beni bitirdi. Kırdı üzdü ama Sonrasin da ne bir Özür dileme ne gönül alma hiç yok. Elbette benimde hatalarım oldu, bazen çok üstüne gittiğim anlar da oldu ama hep telafi etmeye çalıştım gönül almasını bildim. Gözlerinin içine bakarak onu sevdiğimi söyledim. Hic kıymet bilmedi. Ben eskisi gibi hissedemiyorum dedi ve gitti. Bikaç günde hisler değişir mi? Birde gelmiş Özür diliyor. 23 yaşında bir erkek bu. Ve en uzun ilişkisi 5 ay sürmüş. Bu ne kadar normal sizce? Ve artık napmliyim? Alışmışım ona"
yazmissiniz. catir catir ne alaka? yazip cemkirdegine gore ozguvensiz degil seviyesiz diyebilirim.hadi tschuss canim

Back
X