fikirlerinize ihtiyacım var canım çok sıkıldı:(

doktorum bu nisan sonunda bu sonuç ile gitmemi istedi netten araştırdım biraz anonimli bebeklerde isteniyomuş. herkezden isteniyo mu bilmiyorum 16 haftalık gebeyim..

doktorum bu nisan sonunda bu sonuç ile gitmemi istedi netten araştırdım biraz anonimli bebeklerde isteniyomuş. herkezden isteniyo mu bilmiyorum 16 haftalık gebeyim..

Hayir genelde herkesten isteniyor.20.haftada bende yaptirdim illa problemli bebeklerde olmuyor.icini ferah tut. Bebegin ic organlari detayli bi sekilde inceleniyo, 20-25dk kadar suren bisey. Cok da keyifli bebegini uzuuuun uzuuun gorme imkanin oluyor. Tadini cikar:34::49:

inşallah tatlım.. bugün gittim doktora. bu aralar çok yorulmuşsun bebeğinde yorulmuş hali ile dedi ondan mı kaynaklanıyo da istedi diye düşünmeye başlamıştım inan:44:

:1::1::1: ne yapalım ilk olduğu için tecrübesizlik işte. herkeze de soramıyo insan malesef öyle de olunca sonuç bu:):52:

Aynen bende oyleyimm:)) neyseki testler tahliller bitti artik bizim, hareketler de guclu olunca hissettikce rahatliyor insan:1: 20de detayli usg, 24te seker yuklemesi var,bir de tetanos asilari, sonra bitiyor:49:

Back
X