fikirlerinize ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum

hayalpirist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
162
102
53
30
Öncelikle iyi akşamlar şimdiden teşekkür ederim.
5 buçuk senelik evliyim bir kızım var 4 buçuk yaşında . Buraya kadar herşey normal sağlıklı ve mutlu bir evliligim yok ,nedenine gelince eşim hem evine hem kizimiza hemde bana karsi sorumsuz defalarca konuşmayı denedim ama düzelmedi evlilik terapistine gitmeyi teklif ettim kabul etmedi işin içinden çıkamıyorum. Sabahlara kadar gelmiyor telefonu sürekli şifreli bilmiyorum ,aldatıldığimi da öğrendim hala çekiyorum onu sıkışıp kaldım boşanmak istiyorum ailem çok kuralci çalışıp ayaklarımın üstünde durmak istesem izin vermezler. Çok yakın bir zamanda annemi kaybettim yapayalnız kaldım akıl alacak kimsem kalmadı bana bir akıl verin lütfen ne yapayım .

Evlenmenize çocuk sahibi olmaniza birşey diyemiyorlarsa çalışmanıza da deme hakları yok.
Bence en kısa sürede bir işe girip maddi olarak ayaklarınızın üzerinde durmaya baslamalisiniz.
Şunu unutmayın, kadin kendi bedeninden başka bir bedeni yaşatacak kadar güçlüdür. Her şeyin altından kalkarsiniz Allah'ın izniyle..
O adama da günü gelince haddini bildirir kapı dışarı edersiniz.

Çalışmanız karşı çıkan hiçbir kimseyi dinlemeyin.. Biraz birikim yapıp sonra gitmek istiyorsanız gidin.

Benim anladigim kadariyla bosanmak degil de esinizi nasil duzeltirim diye sordunuz.

1.Psikolga gidin.
2.Esinizle bir sekilde iletisim kurmaya calisin.
3.Kaldiramayacaginiz seyleri kurcalamayin.
4.Iki tarafin ailelerinden buyukleri cagirip orta yolu bulmaya calisin.
5.Kavgalarinizi cocugun onunde yapmayin.

Niye bu kadinlari bu kadar uzuyorlar anlamiyorum? :(

Çalışmanız karşı çıkan hiçbir kimseyi dinlemeyin.. Biraz birikim yapıp sonra gitmek istiyorsanız gidin.
Çalışmayı istiyorum türlü bahaneler uydurup şiddetle tehtit ediyor sıkışıp kaldım çalışıp biraz birikim yapsam belki daha kolay olucak

Ailen niye izin vermesin ki çalışmana ?
Bence ailenle konuş sor Yani destek olun diye .
Görevleri bu .baxı ailelerde aman boşanmasın dul demesinler diye kızlarını resmen adamlara köle yapıyorlar.
Benim ailem olsa bırak gel der ya nerde olursan ol .
Çok üzücü gerçekten.keşke düzelse eşin .Allah ıslah etsin.

Back
X