fikirlerinize ihtiyacım var.kafam çoooook karışık

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
herkese merhabaa.daha önce okuyanlar bilir.bundan 2 ay önce aşk acısı çekenler bölümünde ''şaşkınım hocama aşık oldum'' konusunu açmıştım.o günden bugüne herşey değişti,gelişti.o zaman merhaba demeye çekinir,utanırdım.şu an ise belirsizlikler kafa karışıklığı hakim.temel soru nereye doğru yol alıyoruz arkadaş mıyız neyiz biz?bilmeyenler için kısaca bahsedeyim biz ikimiz de öğretmeniz ve kpss kursunda tanıştık kendisi mat öğretmeni ve benim dersime giriyordu.ilk günlerde çelişkim onun konumuydu.biz kurs bitimi facebookda görüşmeye devam ettik.sınav öncesi telefon numaramı istedi seni merak ederim diye.2 aydır her gün facebook ve msn aracılığıyla görüşüyoruz.bu sürede 4-5 kere de buluşma teklif etti görüştük.çok iyi anlaşıyoruz hayata aynı pencereden bakıyoruz diyebilirim.bu kadar kısa süreye rağmen birbirimizi tanıma konusunda bi hayli yol katettiğimizi düşünüyorum.ama ne yapmaya çalıştığı konusunda tereddüt yaşıyorum.arkadaşı olarak mı görüyo,napıyo?kime anlatsam bu arkadaş işi değil her boş zamanını iki aydır senle değerlendiriyo diyo.her gün arıyo soruyo.hatta beni kontrol ediyo nerdesin kimlesin diye.onun da tanıdığı bir arkadaşın yanımdaysam ver onun da bi sesini duyiiim diyo :kedi: her aramasına tuhaf tuhaf bahaneler üretiyo dün akşam bi arkadaşımla görüşmemin olduğunu söyledim.aradı yine bu sefer ki bahanesi ''polislik başvuruları ne zaman '' i..((ben nerden bileceksem :)))))kendisi bir çok kere artık yeni bir hayat kurmak istediğini ama kendini garantiye almadan garanti bi işi olmadan yeni girşimlerde bulunmaya korktuğunu söyledi..şimdi de kanada planı gündemde.bana kanadaya gitmeyi teklif etti.sizce ben emin olmak için ne yapmalıyım?fikir verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.

:) seninde aklın karışmış aynı benim gibi... ama bu senin elinde birazda sen nasıl yaklaşıyorsan oda sana öyle yaklaşır.. sen ona ilgini biraz belli edersen neler olacağını görmüş olursun... öyle aşırı değil sadece bir hareket artık adımlar sana kalmış fakında değilmisin? hangi arkadaşın seni arayıp soruyor.. onunal ilk ilgilenen sen değilmisin o seninle ilgilenmeye başlayınca neden kaçıyorsun ki?
sen sadece resmen teklif bekliyorsun ama o sadece buluşalım mı dediği için zaten teklif etmiş sende teklifini kabul edip buluşunca bir nevi adım atmış oluyorsunuz.. yani bu pek arkadaşlık olmuyor.. sadece her iki taraf da korkuyor.. bu bir arkadaşlık olsa zedelenmese diye.. çünkü arkadaşlıktan farklı olursa eskisi gibi sohbet edemeyeceksiniz konuşamayacaksınız.... bunu kaybetmek istemiyor olabilirsiniz...

Son düzenleme:
:) seninde aklın karışmış aynı benim gibi... ama bu senin elinde birazda sen nasıl yaklaşıyorsan oda sana öyle yaklaşır.. sen ona ilgini biraz belli edersen neler olacağını görmüş olursun... öyle aşırı değil sadece bir hareket artık adımlar sana kalmış fakında değilmisin? hangi arkadaşın seni arayıp soruyor.. onunal ilk ilgilenen sen değilmisin o seninle ilgilenmeye başlayınca neden kaçıyorsun ki?
sen sadece resmen teklif bekliyorsun ama o sadece buluşalım mı dediği için zaten teklif etmiş sende teklifini kabul edip buluşunca bir nevi adım atmış oluyorsunuz.. yani bu pek arkadaşlık olmuyor.. sadece her iki taraf da korkuyor.. bu bir arkadaşlık olsa zedelenmese diye.. çünkü arkadaşlıktan farklı olursa eskisi gibi sohbet edemeyeceksiniz konuşamayacaksınız.... bunu kaybetmek istemiyor olabilirsiniz...

canım yorumun için teşekkürler.karşılıklı ilgi gösteriyoruz birbirimize.ben kaçmıyorum yani kendimi geri çekmiş değilim.ondan gelen adıma göre ben de adım atıyorum yerinde ve dozunda.dediğin gibi şu ana kadar hiçbir arkadaşım bu kadar arayıp sormadı beni ve de ben de tıpkı senin gibi düşünüyorum.benden emin değil ve ters tepki almaktan mı korkuyo diyorum.benim gibi yüzlerce öğrenci-öğretmen arkadaşı var ama bütün vakti bana ait.akışına bırakmam gerekiyo belki biraz dahaCADIARZU

bi niiyeti vrsa o kadar zamandir neden konusmuyor senden mi emin olmak istiyor acaba?
o bu kadar ararken ederken sen ne yapiyosun mesela? sen onu ariyo musun bulusma teklifi ediyo musun? mesafeli misin sicakmisin?

bu da bi ihtimal tabiki ama bence bu kadar yakın olması da pek normal gelmedi bana :kedi:..erkeğin işi belli olmuyo kiiii gerçi

bence olmaz
erkek zaten sevse,istese daha yakın olmak için de olsa açılırdı şimdiye kadar.
bence seninle vakit geçiriyor sadece

teşekkür ederim yorumunuz için.ben de niyetini artık öğrenmek istiyorum.ne olduğumuz belli değil.

bi niiyeti vrsa o kadar zamandir neden konusmuyor senden mi emin olmak istiyor acaba?
o bu kadar ararken ederken sen ne yapiyosun mesela? sen onu ariyo musun bulusma teklifi ediyo musun? mesafeli misin sicakmisin?

benim teklif etmeme gerek bırakmadan kendi ediyo zaten.fırsatını bulduğu her zmanı benle geçiriyo.bugün görüşelim diye aradı işlerim olduğundan görüşemedik.yarın görüşmek istedi kabul ettim.aile kavramı yok bu kişinin.10 yıldır yalnız yaşıyo.ve sürekli yalnızlıktan dem vuruyo biz öğretmenlerin durumu malum atanma sıkıntımız var onun daha yoğun ben de gereken ilgiyi sıcaklığı göstermeye çalışıyorum ona yemek yaptım bir kere mesela tatilden geldiğimde ufak bi hediye aldım seni tanımak benim için en güzel hediye gerek yoktu dedi arada bu tarz iltifatlar geçiyo.yani birbirimizi daha yeni yeni tanıyoruz ama o sıcak ortam gelişti.böyle bir süreci hiç yaşamadığımdan ne olduğunu kestiremiyorumbilmiyorumkismile

benim teklif etmeme gerek bırakmadan kendi ediyo zaten.fırsatını bulduğu her zmanı benle geçiriyo.bugün görüşelim diye aradı işlerim olduğundan görüşemedik.yarın görüşmek istedi kabul ettim.aile kavramı yok bu kişinin.10 yıldır yalnız yaşıyo.ve sürekli yalnızlıktan dem vuruyo biz öğretmenlerin durumu malum atanma sıkıntımız var onun daha yoğun ben de gereken ilgiyi sıcaklığı göstermeye çalışıyorum ona yemek yaptım bir kere mesela tatilden geldiğimde ufak bi hediye aldım seni tanımak benim için en güzel hediye gerek yoktu dedi arada bu tarz iltifatlar geçiyo.yani birbirimizi daha yeni yeni tanıyoruz ama o sıcak ortam gelişti.böyle bir süreci hiç yaşamadığımdan ne olduğunu kestiremiyorumbilmiyorumkismile

tabiki sen bileceksin ama bazen hersey konusularak ogrenilmez yani yenen bi yemekte yapilan bir aktivtede bakisindan sana durusundan anlarsin ne istedigini.
eger ki simdiiye kadar bu hissi alamamissan dahasi bunu sormaya cekiniyorsan bence biraz daha beklemede kal.
netice olarak erkek milletinin sagi solu hic belli olmuyor.
yalniz yasayan bir adam diyorsun seni yakin gorup vaktini seninle doldurmaya da calisiyor olabilir.

tabiki sen bileceksin ama bazen hersey konusularak ogrenilmez yani yenen bi yemekte yapilan bir aktivtede bakisindan sana durusundan anlarsin ne istedigini.
eger ki simdiiye kadar bu hissi alamamissan dahasi bunu sormaya cekiniyorsan bence biraz daha beklemede kal.
netice olarak erkek milletinin sagi solu hic belli olmuyor.
yalniz yasayan bir adam diyorsun seni yakin gorup vaktini seninle doldurmaya da calisiyor olabilir.

canım çok teşekkür ederim.gerçekten akla çok ihtiyacım var bu dönem.bu aşamada bir süre daha beklemek en mantıklısı galiba sormaya tereddüt ediyo çnkü bi yanım sonuçlta tuhaf bi yanıt almak da işin ucunda :1closedeyes:

ya benim mantigim bu islerde sudur neticesinde en kotu cevaba da en iyi cevaba da hazirsam sorarim.. degilse sormam.. sen de kendini en kotusune hazirladigin zaman sorarsin.. o zamana kadar beklemek en guzeli..
belki sen beklerken bir sekilde o sana sorar hem bu adimlari atma zahmetinden de kurtulmus olursun..

ya benim mantigim bu islerde sudur neticesinde en kotu cevaba da en iyi cevaba da hazirsam sorarim.. degilse sormam.. sen de kendini en kotusune hazirladigin zaman sorarsin.. o zamana kadar beklemek en guzeli..
belki sen beklerken bir sekilde o sana sorar hem bu adimlari atma zahmetinden de kurtulmus olursun..

evet.keşke!en güzeli onun neticelendirmesi olur.illa olumlu bişey olacak diye bişey yok.en azından niyetini belli etmesi benim için yeterli.çünkü ben yapı olarak kendini fazla kaptıran haddinden fazla bağlanan biriyim.ne kadar kısa zamanda anlarsam bişeyleri o kadar iyi olacaktır.teşekkür ederimmma.s.

aslına bakarsan gençlik çağları olsa hemen teklif ederlerdi ama şimdi herkes belli bir yaşta yaşadıkları çok şeyler oluyor. yani aslında bu kadar tereddütte kalman da normal. keşke o yanındakini sorduğunda sen benim neyimsin da bu soruyo sordun bakalım deseydin şaka mahiyetinde
o zaman cevabını alırdın... :D

bende düşünüp kendimi yıpratıcağıma sorardım ? akıllı dürüst biriyses senide anlardı niyetini belli ederdi.
:D D: ben de aynı şeylerin benzerini yaşadım ama ben 2-3 gün aramadım o aradı ondan sonra biz ne yapıyoruz böyle dedim... ama o daha önce bana bazı noktaları üstü kapalı anlatmıştı.. çok karışık bir durum aslında.. ama artık sorularım yanıtlarını aldım, aklımda soru kalmadı ama görüşmelerimize son verdik. oda iki şehir ve aşamadığımız bazı engeller yüzünden ... yanlız bunu için 4 ay bekledim
senin hayatınd ane kadar sorun varsa karşı tarafında onlarca srunu oluyor bu karışıklığı oturup gidermeniz lazım... yoksa üzülen yine sen olursun....

Son düzenleme:
bende düşünüp kendimi yıpratıcağıma sorardım ? akıllı dürüst biriyses senide anlardı niyetini belli ederdi.
:D D: ben de aynı şeylerin benzerini yaşadım ama ben 2-3 gün aramadım o aradı ondan sonra biz ne yapıyoruz böyle dedim... ama o daha önce bana bazı noktaları üstü kapalı anlatmıştı.. çok karışık bir durum aslında.. ama artık sorularım yanıtlarını aldım, aklımda soru kalmadı ama görüşmelerimize son verdik. oda iki şehir ve aşamadığımız bazı engeller yüzünden ... yanlız bunu için 4 ay bekledim
senin hayatınd ane kadar sorun varsa karşı tarafında onlarca srunu oluyor bu karışıklığı oturup gidermeniz lazım... yoksa üzülen yine sen olursun....[/QUOTE

her gün farklı bi şey düşünüyorum.mesela bugün ''ya aslında bana ilgisi olduğu apaçık ortada ama dile getirilmiş bişey yok'' diyorum.dün buluştuk bi arkadaşımız daha vardı yanımızda.o da benim bu durumdan rahatsız olduğumu biliyo deneme mahiyetinde bişeyler söyledi..mesela iş,güç,evlilikten konu açılınca arkadaşım sana gelen şu zengin koca adayını değerlendirsen dedi..bu inanılmaz bozuldu hiçbir yorumda bulunmadı..bi de bunu sürekli zamanlı zamansız özel derse çağıran bir kız var ben ona sinir oluyorum onun evli olduğunu yaşının kendinden büyük olduğunu bana bakarak vurgulayarak söyleedi..oralı olmamış gibi yaptım ben de.bu arada ilginç bişey daha öğrendim.sadece bir kere aşık olmuş.o da liseye giderken.ve onun dışında ilişki anlamında hiçbir tecrübesi yokmuş.

Back
X