Fikirlerinize ihtiyacım var ne yapsam...

talisman_e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
3
0
86
38
Kayseri
mrhba,
yeni tanıstığım biri var.onunla 4 kez görüştüm.sonra o bana zarf attı biz sevgili olsak vs. diye bende olabilir dedim,bu seferde çabuk kabul etmemden hoslanmadı(kendi fikrim) benimle hem görüşüyor hemde umursamaz gibi davranıyor..
kariyer olarak benden üstün olsada baska bi üstünlüğü de yok.
ve ben beni hafife almasını sindiremiyorum.
ona nasıl davranmalıyım ?ya ben kafam rahat olsun diye kesicem dialogu yada bu sürüncemede olan süreci akısına bırakıcam.
bana karsı hem olumlu hemde umursamaz olması beni kararsız kılıyor ..fikirlerinizi bekliyorumm..

sen onun peşinde koşma canım onu koştur peşinde
erkek milletine böle davranmak lazım

kısasa kısas yap şekerimm
bu erkek milleti biraz manyak olduğu içinn
sürünmeye bayılırr :mymeka:
sen bunu hiç umursamaa
sana bi daha zarf marf atarsada ne sevgilisii biz miiiii
ben bizi yanyana bile düşünemiyorum dee... :dilcikar:
o zaten böylee bi kalırr :1shok: o zaman
sen merak etmee
sonra seni etkileme çabalarına girmeye başlarr kaydirigubbakcemile5

canım bana sorarsan baştan kes dialoğunu.belli ki dengesizlik olarak nitelendirilecek mevcut davranışları seni alt üst etmeye yetecek.baksana şimdiden kafa bulandırmış...ileride daha sorun olur gibi geliyor bana...

sevgili olabilirizden sonra "sevgili mi bizzz mi" denir mi ya

bağlanmadıysan sal gitsin bence

uğraşmaya değmez

ne sanıyosa kendini klava:

Dört kez görüşmenin ardından "sevgili olmak" fikri fazla aceleci geldi bana...
Bu kadar çabuk beraberlik fikri oluştuysa kafasında aynı hızla vazgeçme olasılığı her zaman vardır,(bu "zarfı" başkalarına da atıyor olabilir) üstelik muhatabı da hemen yeşil ışık yakmış...
Eğer ona karşı bu kısa sürede arkasında durabileceğiniz kadar güçlü duygular oluşmadıysa, baştan kırmızı çizgiler çekmekte fayda var. Dengesizliklerinin muhatabı olmadığınızı anlaması için bu yerinde bir hareket olur...
Bir şans vereyim diyorsanız da madem ilk adım ondan gelmiş, diğer net adım gelene kadar siz de onun gibi davranın... O olumluysa olumlu, umursamazsa vurdumduymaz olun, o aramadıkça kesinlikle aramayın... Fakat bu süreçte "bağlanma korkusu" yaşıyorsanız bu dengesizliklerden yine siz zararlı çıkarsınız ve böyle bir endişeniz varsa "fişini kesmek" en yerinde karar olur... a.s

başta zor görmüş sizi istemiş sonra vazgeçmiş uğraşmayın derimlmaz:

Cok tesekkÜrler kızlar tavsıyelrınız ıcın ortak fıkır akısına bırak ama kendını hafıfe aldırma arama sorma hatta ararsa gec dÖn gıbı bı yaklasım bunu denıycem merak edenler olursa dıe burda yazarım gelısmelerı:)bakalım bu taktık yarayacak mı ıse:)

ben de onu anlamıyorum işte
kabul ettirmek için göbekleri çatlıyor sonra da umursamazlar Allah Allah yaaaaa

o kendii ağırdan satıyosa sende aynısını yap
biraz naza çek kendini
sevgini çok belli etme
umursamaz davran

cek fişi bitir işi...ama cok seviyorum diyosan da arama sorma..dayan..telefonunu at bi köşeye...cık dısarı gez dolaş arkadaslarınla..takmıyorum seni moduna gir yaaaaaaaaaa....olaya bak..bildigin naza cekiyo..hiç geregi yok.. yani tamamen kazanmak için bazen tamamen kaybetmeyi de göze almak gerekiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…