- 19 Temmuz 2017
- 859
- 1.071
- 43
kızlar yorumlarınıza ihtiyacım varr
20li yaşlarımın başındayım.. Ve ilk kez birini sevdim görüştüm. kendisi benim okul arkadaşımdı seneler sonra karşıma çıktı arkadaş gibi konuşurken beni sevdiğini evlenmek istediğini felan söyledi kısa zamanda benimde duygum oluştu başlarda gayet iyidik. sonra beni eve davet etti bende gitmek istemedim uygun bulmuyorum söz nişan olur sonra gelirim dedim. bu yüzden ayrıldı seni seviyorum ama bana güvenmeyen biriyle yapamam felan dedi ben de tmm dedim. çok üzgünüm onun bi çok eksi yönü vardı mesleği felan sıkıntılı ben hepsini kabul ettim sevdim o öyle yaptı. beni kandırdığını aslında hiç sevmediğini düşünüyorum gönül eğlendirip bırakıcaktı sanırım. ayrıldıktan bi kaç gn sonra yazsım bunları hakkımı helal etmiyorum dedim o da yanlış düşünüyosun dedi işte ben hala fotolarımıza bakıyorm felan dedi ama barışalm pişmanım felan demed bende yazmadım 1 ay olcak nerdeyse ondan da ses yok. ilk kez evlilik hayali kurdum aileme anlatmıştım çok kötü hissediyorum toparlanamıyorum bi türlü. yazmak da istemiyorum. kimseyede anlatamıyorum evine gitmedim dieterketti diyemiyorum siz bişeyler söyleyin lütfen