Fikirlerinize ihtiyacım var

7anahtar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
76
24
88
Seneye evlenecegim biz aile apartmanında yaşıyoruz alt katta ananemler üst katta teyzemler var ve apartmana kat çıkma şansımız var ailemden de ayrılmayı çok istemiyorum açıkçası oraya kat çıkalım diyorum erkek arkadaşıma o da kabul ediyor ses yalıtımı falan da yaptırırız diye düşünüyorum tartistigimizda çok duyulmasın diye ama bu durum ileride bize ne gibi sıkıntılar yaratır bunu bilemiyorum sonuçta diyorum kendi anam babam nazım geçer onlara kaynana dirdiri vb sıkıntısı olmayacak çok kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var

Tamamen tercih meselesi. Cekirdek ailenizle , ailenizle anlasacagini saniyorsaniz ve maddi acidan kolaylik sagliyorsa olabilir.

ses yalıtımı falan da yaptırırız diye düşünüyorum tartistigimizda çok duyulmasın diye
Kesin tartışma sesleri gitmesin diyedir o asdhfhasdj :KK70:Ay ne fesat kadınım ben ya :olamaz: Şaka bi yana olumlu tarafları oldugu kadar olumsuz taraflarıda var. İyi düşünmek lazım. Ama ben olsam isterdim sanırım. Heleki çalışıyorsan büyük kolaylık olur ilerde.

Evlenince kendi aile nazı da bitiyor. Esin ve ailen arasında kalıcaksın cok zor bir bucuk sene dayandım neredeyse bosanıyorduk ki hıc kavga gürültü karsılıklı dıalog yoktu. Ama herkesin fikri dusuncesı baska bir süre sonra herkes herkese batıyor arada sen kalıyorsun bulasma derim

Aile yapini kendin daha iyi bilirsin sizi olumsuz etkileyeceklerini dusunuyorsan farkli yerde otur ailem sehir disinda bebegim olduktan sonra en cok destegi kendi ailemden gordum annem aylarca yanimda kaldi esimin ailesi ayni sehirde ama desteklerini gormedim simdi keske kendi ailemle ayni sehirde olsam diyorum

çok kötü bir fikir.iki aileden de uzakta bir ev bulun.ailelerinizden kopup kendi başınıza aile olmayı öğrenmelisiniz.

Seneye evlenecegim biz aile apartmanında yaşıyoruz alt katta ananemler üst katta teyzemler var ve apartmana kat çıkma şansımız var ailemden de ayrılmayı çok istemiyorum açıkçası oraya kat çıkalım diyorum erkek arkadaşıma o da kabul ediyor ses yalıtımı falan da yaptırırız diye düşünüyorum tartistigimizda çok duyulmasın diye ama bu durum ileride bize ne gibi sıkıntılar yaratır bunu bilemiyorum sonuçta diyorum kendi anam babam nazım geçer onlara kaynana dirdiri vb sıkıntısı olmayacak çok kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var
Ben istemem annemi babami hele ki kardesimi coook severim ama imkanim varsa aslaa aslaaa Allah mecbur birakmasin
Arada babam der esime oturun eve diye esimde ben kabul ederim ama kiziniz etmez der guler
Herzaman derim iki tarafa da cok yakin olmayacagim git gel daha iyi daha tatli olur

Apartmana kat çıkarken evliliğinize de kat çıkmış olursunuz, tadı kaçar diye düşünüyorum.

Tercihlere ve gönül bağına bağlı aile ilişkileri birer zorunluluk haline gelebiliyor böyle durumlarda..

Eğer ailen senin evliliğine saygı duyacak kapasitede insanlarsa size zararı olmayacak insNlsrsa neden olmasın? Ki genelde kız aileleri evlendikten sonra kızlarının mutluluğunu daha cok düşünür. O yüzden ben olabilir diyorum.

Çünkü şimdi evlendik olay bitti diyemiyorsun. En basit ornegi Ilerde çocuğun olduğunda eğer bakıcılara bayılacak paran yoksa cok faydasını görürürsün.

Evlenince kendi aile nazı da bitiyor. Esin ve ailen arasında kalıcaksın cok zor bir bucuk sene dayandım neredeyse bosanıyorduk ki hıc kavga gürültü karsılıklı dıalog yoktu. Ama herkesin fikri dusuncesı baska bir süre sonra herkes herkese batıyor arada sen kalıyorsun bulasma derim
Ailenizle yakın mi yaşadınız? Ne gibi sorunlar oldu ki

Yakın oturmak tamam da altlı üstlü oturmak ne kadar sıkıcı bence.
Şahsen annemleri çok severim yine de istemem böyle bir hayat.

ne gerek var diyorum ben. evlenip gidiyorsunuz yani hala ailenizin dibinde niye kalasınız ki?

Aileden ayrilmak istemeyen evlenmemeli bence. Niye evleniyorsunuz ki o zaman?

Ben sağlıklı bulmadım bu fikri . Kendi aileme yakın oturacağım için bile biraz düşünüyorum evlendiğimi anlamıcam nasıl olucak diye. Aileden ayrılmak lazım bişeylerin farkına varmak için neticede kendi ailenizi kuruyorsunuz. Bence bir daha düşünün

Çok yanlış bir karar olur bu.
Ailenize yakın oturun ama aynı bina olmasın.
Nazım geçer nasılsa kendi annem babam demeyin.
Daha zor olur,kırmayaya çalışmak kendi annenle daha zor oluyor.
Kayınvalideyi bir şekilde umursamayabiliyorsun :)

Kesinlikle sonu pişmanlık olur benden demesi ;)

oraya harcayacağınız parayı 2+1bi eve yatırın ailelerden uzak olmak herzaman daha sağlıklı

Ben oturdum 6 sene . Annemler , amcamlar , babaannem büyükbabam ve biz :)
Aynı binada hiç sıkıntı yaşamadım .
Vallahi yalan yok çok işime de geldi . Çocuğumu alt kattan üst kata çıkarttım sımsıcak eve bıraktım işe gittim . Çoğu zaman yemek derdim olmadı . Kalabalık aileden öz güvenli çocuk büyüttüm .
Sıkıntı kısmını hakikaten hatırlamıyorum

Back
X