Fikirlerinize ihtiyacım var

Ben oturdum 6 sene . Annemler , amcamlar , babaannem büyükbabam ve biz :)
Aynı binada hiç sıkıntı yaşamadım .
Vallahi yalan yok çok işime de geldi . Çocuğumu alt kattan üst kata çıkarttım sımsıcak eve bıraktım işe gittim . Çoğu zaman yemek derdim olmadı . Kalabalık aileden öz güvenli çocuk büyüttüm .
Sıkıntı kısmını hakikaten hatırlamıyorum
Genel olarak olmaz yakın olmasın falan yazılmış ama yaşayan biri olarak sizden hiç sorun çıkmadığını duymak beni mutlu etti çünkü ben istediğim için negatif düşünceler beni üzmüştü size hic karıştıkları cat kapı geldikleri vs. Oldu mu ?

Kesinlikle onermiyorum kendi ailenizde olsa sorun cikar.mesela surekli size gelirler yada sizin gitmenizi isterler.eve bi misafir gelse akraba falan hemen sizide cagirirlar.bence mantikli degil en iyisi uzak olmak

Kesinlikle onermiyorum kendi ailenizde olsa sorun cikar.mesela surekli size gelirler yada sizin gitmenizi isterler.eve bi misafir gelse akraba falan hemen sizide cagirirlar.bence mantikli degil en iyisi uzak olmak
Küçük bir yerde yaşıyoruz yani ailemden uzakta oturmaya kalksam bile en fazla yürüyerek 15 dakikalik bir yer olur bu misafir geldiğinde o zaman çağırır çağıracak olsa ki annem öyle biri değil aslında ya bilemiyorum gerçekten çok karışık kafam sizlerde haklisiniz tabi ki hakkımızda hayirlisi neyse o olsun diyorum Allahım hayırlı olacaksa nasip et diyorum

bence hem güzel hem zor
annecinle sabah kahvesi ne güzel olur :) yaptığın yemekten bir tabak babacına indirip onun duasını almak ne güzel :)
ama diğer taraftan her olayın içinde olacaklar :( eşinle tartışmalarınız , gezmeleriniz alışverişiniz ya ne bilimm her attığınız adımdan haberleri olacak
şahsen ben uzak olmayı tercih ederim yaşantımın daha özel kalması için

Genel olarak olmaz yakın olmasın falan yazılmış ama yaşayan biri olarak sizden hiç sorun çıkmadığını duymak beni mutlu etti çünkü ben istediğim için negatif düşünceler beni üzmüştü size hic karıştıkları cat kapı geldikleri vs. Oldu mu ?
Hiç ama hiç olmadı desem ...
6 senede 20 kere gelmislerse 10 keresi doğumgünü vs dir. Ama ben çıkardim yanlarına. Babaanneme buyukbabama cok düşkünüm. Isten gelince bir ugrar evime inerdim.

6 senede 20 kere gelmislerse 10 keresi doğumgünü vs dir. Ama ben çıkardim yanlarına. Babaanneme buyukbabama cok düşkünüm. Isten gelince bir ugrar evime inerdim.

Böyle bir apartmanda büyümüş biri olarak ilerde çocuklarımın her istediğinde ananesine dedesine gidebilceklerini işim.oldugun da hemen anneme bırakıp gidebilcegim bir hayat bana çok cazip geliyor gerçekten çünkü annem babam özel hayata saygılı insanlar karışıp etmezler diye düşünüyorum ama iste bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Kayınvalide binasında Yaşar mıydın :) aynı şehirde olacaksanız , aynı binada oturmayın derim

Kendi ayağına sıkmış olursun. Ayrıca sevgilin iç güveysi olmayı nasıl kabul etti bilemedim böylesi pek yok. Her iki tarafa da uzak olmak senin için daha ideal olur yoksa durum zor benden söylemesi

Back
X