• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR

vivezlaviee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
26
27
3
Eşim özüne bakıldığında iyi biridir. Bana değer verir, önemser ve sevdiğini hissettirir. Bir kaç konu dışında evliliğimizle ilgili hiçbir problemimiz yok. Bunu neden belirttim çünkü bu sabah yaşanan olayları okuduğunuzda kafanızda eşimi karakterize edebilmeniz adına. Aynı iş yerinde çalışıyoruz ama gün içerisinde birbirimizi görmüyoruz. Departmanlarımız farklı. Kısa giyinmeme karışan birisi. Ama son zamanlarda tabularını yıkmıştı. İşe giderken elbise giydiğimde aramızda hiçbir problem yaşanmamıştı. Bugün yine elbise giydiğimde giymeyeceksin, oturmana kalkmana dikkat etmiyorsun dedi. Bende, "ne demek dikkat etmiyorum özellikle oturmaya kalkmaya dikkat eden bir insanım ben" dedim. "git değiştir üstünü dedi" Salona gittim sinirden ağladım. Geldim sinirli bir şekilde (elimde olmayan sebeplerce) üzerimi değiştirdim.Dedim ki " ne giyeceğimi bilmiyorum beni bekleyeceksin dedim" 10 dakika boyunca birbirimize surat asar bir şekilde hazırlanmaya başladık. İşe gitmek için arkadaş bizi almaya geldiğinde ben giyeceğim pantolonu ütülemeye başladım. O da seni bekleyeceğimi zannediyorsan yanılıyorsun dedi. Ayakkabısını giydi indi aşağıya. Bende aradım gelmiyorum işe gidin siz dedim. Sürekli bir şeyler söyleyip(geleceksin tarzında) arkadaşının yanında telefonu suratıma kapatıyor. En son aradığımda da küfür etti. Şahsıma değil ama neticede çok samimi olmadığımız bir arkadaşımızın yanında. Onunda beni ısrarla beklediğini anlayınca aşağıya indim. Yol boyunca hiç konuşmadık. Umursamıyormuş gibi bir hali vardı. O umursamadıkça ben daha çok sinirlendim. Ama sinirlerime hakim oldum. Şimdi nasıl davranmalıyım hakkında en ufak bir bilgim yok. Sinirden yanlış davranıp haklıyken haksız duruma düşmek yada onun daha da umursamaz davranmasına sebep olmak istemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var

o kadar terslenmenin lafın üzerine paşa paşa gitmen şımartmış eşini
ben olsam gitmezdim onlarla :kahve:

o kadar terslenmenin lafın üzerine paşa paşa gitmen şımartmış eşini
ben olsam gitmezdim onlarla :kahve:

Biraz mecburiyetten gittim aslında 8:30 da işte olmam gerekirken saat 8:20 'di. Otobüsle gitmeye kalksam 1 buçuk saatten aşağı gidemezdim. Aslında bunu bildiği için böyle yaptığı aşikar zaten. Önemli olan gün içerisinde nasıl yaklaşmalıyım duruma. Şımardığı kısmına kesinlikle katılıyorum

Eşiniz sizi önemsiyor, ilgi gösteriyor ama sanırım sadece onun istediği gibi davrandığınızda. Gördüğünüz gibi hoşuna gitmeyen durumlarda o önemseme ve sevgi, yerini başkalarının yanında size küfür etmek kadar büyük bir saygısızlıkla yer değiştiriyor. "Git üstünü değiştir" nasıl bir üsluptur? Kölesini mi eğitiyor? O elbiseyi giyecektiniz. Ha giymediyseniz, siz gidin, gelmiyorum diye posta koyduktan sonra, o arabaya binmeyecektiniz. Yani önce hep bir baş kaldırı ve ardından da boyun eğme var. Tutarlı olmanız sizin yararınıza olur. Bence gelip özür dileyene kadar o yokmuş gibi yapın.

Seni beklemeyip aşağı indiğinde, sen de ona beklenmedik bir sürpriz yapsaydın da en zarif elbisenle inseydin aşağı.
Bakalım kim kimi kudurtuyordu.:KK62:

hahahha :KK45: Sonra al başına belayı. Aşırı kincidir, orada kavga ettiğimiz yetmezmiş gibi biraz olsun tanıdıysam kendini çok güzel haklı duruma çıkartırdı :KK43: Zaten onu kudurtacağım bir kozum var elimde, dışarı çıkmak istediğinde aynı şeyi ona yaşatacağım.:KK11: Ama bana bu umursamaz tavrı için çözüm lazım :KK42:

Eşiniz sizi önemsiyor, ilgi gösteriyor ama sanırım sadece onun istediği gibi davrandığınızda. Gördüğünüz gibi hoşuna gitmeyen durumlarda o önemseme ve sevgi, yerini başkalarının yanında size küfür etmek kadar büyük bir saygısızlıkla yer değiştiriyor. "Git üstünü değiştir" nasıl bir üsluptur? Kölesini mi eğitiyor? O elbiseyi giyecektiniz. Ha giymediyseniz, siz gidin, gelmiyorum diye posta koyduktan sonra, o arabaya binmeyecektiniz. Yani önce hep bir baş kaldırı ve ardından da boyun eğme var. Tutarlı olmanız sizin yararınıza olur. Bence gelip özür dileyene kadar o yokmuş gibi yapın.

Gerçekten doğru söylüyorsunuz. Hatanın en büyüğü bende. Tavsiyenize uyacağım. Dediğiniz gibi hep bir baş kaldırı ardından boyun eğme olduğundan bunlar oluyor.

Değer veren ve sevdiğini hissettiren hali bu işe diğer hallerini düşünemiyorum. Bu kıyafet için kapıdann dondurme olayını kendi annemde yaşadım başkasında asla yaşamam. İzin vermemen lazımdı

Back
X