Fikirlerinize ihtiyacım var

Marion cotillard

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
81
67
3
Merhaba arkadaşlar sizden bir konuda yardım almak için kayıt oldum. 7 aylık bir ilişkim var aynı şehirde okuyoruz ve memleketimiz de aynı. Sevgilimin sürekli ilgisini sevgisini görüyorum fakat daha önce bir ilişki yaşamış bu gayet normal sadece sorun bu kızın akrabası olması. Aslında ilişki de denemez ama bu kızı çok sevmiş 5, 6 yıl unutmamış liseden beri. Kız bununla hem konuşmuş hem de ilişki yaşamaya yanaşmamis. Bizim ilişkimizin 3. Haftasında baktım bu bir kızı takip ediyor instagramda sordum kim diye kuzenim dedi ,ben de kıskanç olduğum için silmesini istedim ama ayıp olur deyip silmedi başka gün yine dedim sil yok dedi. Ben bir şekilde bu kızın o eski sevdiği kızın ablası olduğunu öğrendim ve o eski sevdiği kızın fotoğrafları da var içinde , ben öğrenir öğrenmez hemen ablasını sildi. Ve bizim aramızda hiçbir problem Yokken eski sevgiliyi geri getirecek adlı bir videoyu beğenmiş. Tüm bunları sorduğumda yeminler etti kesinlikle seni seviyorum ailem üstüne yemin ederim ki aklım kimsede değil gibi. Ama yine de tuhaf geliyor bana sonuçta o kızın ablasını ben fark etmesem takip etmeye devam edecekti ve kim olduğunu da sakladı benden ben öğrenene kadar. Sizin düşünceleriniz nedir?

Ablası sonuçta akrabası takip etmesi doğal da eski sevgiliyi getirecek yollar içeren video izlemesi mide bulandırıcı.

Kuzeniyle ilişki yaşamış bir insandan hayır gelmez.

Siz de (normal şartlar altında) hayatınızdaki insana kuzenlerini hayatından ya da sosyal medya hesaplarından çıkarmasını isteyemezsiniz. Bu çok ezik ve kendine güvensiz bir hareket.

Aklında hep bu düşünceler olacak. Doğru olsa bile sana yanlış gelecek. Her şeyde şüpheleneceksin . Zaten saklamış kendi çalanla öğrenmişsin. Yani bilemedim ben olsam yol yakinken bitirirdim.

Ablası sonuçta akrabası takip etmesi doğal da eski sevgiliyi getirecek yollar içeren video izlemesi mide bulandırıcı.
Ya benden önce takip ediyordu tamam bu normal ama içinde o eski sevdiği kızın fotoğrafları vardı ve beğenmişti önceden benimleyken beğenmemisti. Bu kim dedim kuzenim deyip silmedi iki kere de yok ayıp olur dedi. Sonra ben öğrendim o takip ettiği kuzeni eski sevdiği kızın ablası . Acaba eski sevdiği kıza mi bakıyordu. Ki sordum da yok dedi yemin etti.

Bundan asla emin olamazsınız ve bu şüphe sizi yer bitirir.

Çünkü ben biliyordum bir akrabası ile konuştuğunu bu yüzden de şüphelendim çünkü onun dışında hiçbir Kuzen ekli değil kızlardan

Aklında hep bu düşünceler olacak. Doğru olsa bile sana yanlış gelecek. Her şeyde şüpheleneceksin . Zaten saklamış kendi çalanla öğrenmişsin. Yani bilemedim ben olsam yol yakinken bitirirdim.
Evet söylemedi kim olduğunu ben öğrenince hemen sildi. Dedi yemin ederim ki bakmıyorum sadece ayıp olmasın diye silmedim. Sonuçta o hesapta ablası kız kardeşini paylaşıyor sürekli , mutlaka görür insan.

Evet söylemedi kim olduğunu ben öğrenince hemen sildi. Dedi yemin ederim ki bakmıyorum sadece ayıp olmasın diye silmedim. Sonuçta o hesapta ablası kız kardeşini paylaşıyor sürekli , mutlaka görür insan.
Yemine pek inanma. Erkekler sıkışınca çok kolay yemin ediyor. Ayrıca aileden birini sevmek bilmiyorum. Evlenseniz ileride yüz yüze geleceksiniz.

Yemine pek inanma. Erkekler sıkışınca çok kolay yemin ediyor. Ayrıca aileden birini sevmek bilmiyorum. Evlenseniz ileride yüz yüze geleceksiniz.
Ben de bu konuyu konuştum yüz yüze gelme konusunu. Seni o kişiyle aynı ortama sokmam , ki onlar da bize pek gelmiyorlar. Işimiz olunca farklı şehirlerde yazacaz zaten, sen nerede istersen orada yaşarım falan dedi. Ama benim canımı asıl sıkan onca yıl bir şekilde onunla iletişimde olmasıydı. Mesela ben hayatında yokken o kızla instagramda arkadaş olmuşlar geçen yıl, sonra kızın sevgilisi olunca bunu silmiş. Arşivli postlarda benimkinin bir fotoğrafı vardi doğum gününde arkadaşlari sürpriz yapmış altında bu kız iyi ki doğdun yazmıştı. Tüm bunlar ben yokken oldu tabii geçen yıl yani. Sonra bunu sevgilime söyledim dedi o fotoğrafı unutmuşum , aklımdan bile çıkmış o yorum , hemen gitti sildi.

Güvenin yerle bir olduğu adamla devam etme bu yaptıkları ayrılık sebebi.

Güvenin yerle bir olduğu adamla devam etme bu yaptıkları ayrılık sebebi.
Inanın çok kararsızım çünkü ben onunla konuşmayınca çok üzüyor, çabalıyor. Bir yandan da diyorum acaba o kız buna gelseydi gider miydi veya ilk zamanlarda hala o aklındaydı da sonradan benimle mi unuttu. Insanın ilişkinin içindeyken bazen goremiyor

canım onu sen söylemeden silmelidi belli ki kızı ordan takip etme çabasındaydı ablası bi fotosunu atarda belki görürdü diye bundan başka bişey gelmiyor aklıma benim çok güvenim kırılırdı bi arkadaş buna benzer bi durum yaşadı sevgilisinin eski face hesabını kapatmamış ondada eski sevgilisiyle videolar fotolar vardı kız bunu yakaladı yok hepsini sildim dondurdum dedi bir kaç sene sonra baktı ki açmış o hesabı ondan sonrada hiç güvenemedi yalanları besbelliydi ayrıldı kurtuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…