fıkırlerınıze ıhtıyacım var..

demir1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
97
2
36
Ankara
merhabalar arkadaşlar,ben yeni katıldım foruma uye olmadan önce okuyordum dertleşmek ıstedım.
benim hıkayem uzun ama kısaca özet geçeyim.6 yıl süren bi ilişkim vardı bazen kavgalar ederdık ayrılıp barışırdık falan ama bırbırımızı çok sewerdık.ailelerimiz biliodu ve bu ay benı ıstemeye geleceklerdı. ancak olmadı kavga ettık ve bna artık mantıklı dusunduğunu olmaması gerektığını benden şıkayetçi olduğunu ona karşı çok dık başlı olduğumu ılerde olmasındansa şımdı bıtmelı dıye bı mesajla bıtırdı bu ılışkıyı. ayrılmadan bıgun once bıle benı çok sewdığını benım ıçın ölebileceğini sölüodu ve çok ewlenmek ıstediğini sölüodu ama o küçük kavgamız ona nasıl olduysa mantıklı dusunmeye ıtmış ve bnden sadece bı mesajla ayrıldı yuzyuze gelmek ıstemedı. ayrılalı tam 2 ay oldu ve ne aradı ne sordu goruştuğum bı arkadaşı vardı onu aramış ve ben çok sewiorum çok mutsuzum ama barışsakta deişmez hiçbişey hep aynı dıomuş.sızce mantığı sewgısını bastırır ve gerı donmezmı ben çok uzuluorum çunku.:(:(:(

cnm öncelikle kendine şu soruyu sor:"gerçekten ona dikbaşlılık yaptımmı, hatalı mıydım?"
eğer hatalıysan hatanı düzeltmeyi denedin mi?
eğer haklıysan en iyisi olmuş, o iş zaten bitecekmiş.

işkolikti bna karşı ılgısız olduğunda bende çok ters dawranırdım ama bnle ıyı geçınmek ıçın elınden gelenı yaptığını dusundu bnse tam tersı ılgı bekledım o yuzden ewet yaptım ben oturup ne olur bnle ılgılen dıye ona nazlı kızlar gıbı dawranmadım zaten erkekler ne kadar kendıne guvenıosan o kadar korkuolar yaptım ama bnı hala çok sewdığını sölerken nasıl ayrılablıo anlamıyorum. bugun annesı aradı bnı çok uzuluorum bu halınıze dıo annesıne bnden dert yanmış anlattı annesı bna sordu bnde telefonda konuşulacak kadar basıt deıl dedım bnle buluşmak ıstıo annesı :S

6 yil sonra bir kavgada "düsündümde mantigima ters gelmeye basladin" diyip ayrilan adam, evlendikten sonrada ayni seyi söyleyebilirdi.
Belkide hayirlisi olmustur, madem birden mantigini devreye sokacaktida niye 6 yili caldi, önceden niye farketmemis, bu mantik simdi mi calismaya baslamis?
Sanirim onun evlilikten gözü korkmus, o yüzden öyle sacmalamis.

aynı şeylerı bnde sölüorum çok haklısın sınırlerım bozuluo ama bı yandanda sewdığım ıcın özlüorum malesef galıba geri dönüşü yok bu işin :(

cnm umutsuz olma.ben de şuan sevgilimle ayrılma eşiğindeyim.
düşünelim ki herşey olacağına varır.
eğer o adam senin için doğru kişi değilse, biz kendimizi de yırtsak o iş bitecekti zaten.
ama yine de elimizden geleni yapmalıyız sonradan pişman olmamak için.

pışman olmak hıc ıstemem ama ne yapabılırım kı bnden sadece bı mesajla ayrıldı bılıo çunku yuzyuze ayrılamaz ama bnle yuzyuze gelmemek ıcın elınden gelenı yapar bılıorum sadece şu war kı bn onu çok sewıorum hala ve çok özlüorum ayrılma eşiğindeysen karşına alıp sakın sakın konuş sewgı warsa aranızda konuşma ıyı gelır sakın sen bnm gıbı ınatçı olma:(

aynı sınıfta olduğumuz için her gün görüşüyoruz zaten, onu ikna etmek için herşeyi yapıyorum ama bana son söylediği laf "unutma ben bi bireyim, benim de hayatım var, sen beni seviyosun die hep yanında olmıcam" dedi.şimdi bana son bi şans verdi ama beni sevmeyerek.ben asla gurur ve inat yapmıyorum sevgim o kadar ağır basıyo ki.ama sen de şöyle düşün ki artık ayrılmaya kendini alıştırabilirsin, ben belirsizim, emin ol bu aynen şuna benziyo:bi pat diye ölmek var, bi sürünerek ölmek :(

bence git cnm belki sana tavsiyelerde bulunur?
o onun annesi, fikirleri önemli.

Back
X