• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var

pelinyaman28

bitola moj roden kraj jas te sakam od srce znaj
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
3.095
2.708
83
35
Arkadaşlar merhaba daha öncede konu açmıştım konuyla ilgili.
Erkek arkadaşımla 2 yıldır devam eden gizel bir ilişkim var (ya da ben öyle zannettim). Ama evlilik kararı aldıktan sonra herşey değişti nişandan önce bazı konuları aramızda konuşup ailelerin işini kolaylaştırmak istedik. Sorunda burdan patlak verdi zaten. Erkek arkadaşımda ben de annelerimizle yaşıyoruz. evlendikten sonra erkek arkadaşım onların evinde yaşamamızı istiyor ben ne dediysem geri adım atmadı galiba sonumuz ayrılık olacak :14: son hamle olarak ne yapmalıyım yoksa yürümüyor diye bırakmalı mıyım?

üvey anne tarafından sarıp sarmalanan kızsın sen dımı
o zamanda yazacaktım malesef baska bır tarafı yerlere serdıgım ıcın o yazıda yazamadım
neden ıkınızde aılelerınızle beraber yasamıyorsunuz dubleks bır evde mesela

üvey anne tarafından sarıp sarmalanan kızsın sen dımı
o zamanda yazacaktım malesef baska bır tarafı yerlere serdıgım ıcın o yazıda yazamadım
neden ıkınızde aılelerınızle beraber yasamıyorsunuz dubleks bır evde mesela

evet canım o kızım ben :)
bu fikride anneler kabul etmiyor ikisininde evlerinde kurulu düzenleri var :( çok üzgünüm çok.

çalışıyomusun/uz? neden böyle bi konuyu sana hiç bahsetmemiş miydi 2 yıl boyunca? :26: ne bilim yani hayal kurarsınız evimiz şöyle olsun şunu alalım vs vs...

çalışıyomusun/uz? neden böyle bi konuyu sana hiç bahsetmemiş miydi 2 yıl boyunca? :26: ne bilim yani hayal kurarsınız evimiz şöyle olsun şunu alalım vs vs...

Aslında en baştan beri bu konu vardı ama sevgi halleder deyip akışına bıraktım meğerse olmuyormuş.
Aslında öyle hayaller kurduk (gerçi anneleri hiç unutmadık) tabiki hep ama hayallerle gerçekler aynı değil malesef.

evet canım ikimizde çalışıyoruz iyi kazanıyoruz üstelik maddi anlamda bağlayıcı bir sebep yok.

Back
X