fikirlerinize ihtiyacim var

nrmn1987

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
95
21
288
35
Gaziantep
Merhaba arkadaslar ben 16 haftalik gebeyim. Hamileligim 6.haftasinda 2 gun hafif kahverengi akintim vardi. Doktor progestan rapor falan verdi kullandim gecmisti. Dun bir kanamam oldu. Doktora gittim bebek iyi gorunuyo. Tekrar progestan kullanmaya basladim bel agrim var biraz. Kanama kahverengi lekelenmeye donustu hala devam ediyor. Fikirlerinize ihtiyacim var benzer olaylar yasayanlar paylasabilir mi? Endiseliyim.

Hamileligimin 6. Haftasinda 10.haftasinda cok siddetli kanamalarim oldu.progestan igne ve yatak istirati verildi.3 ay hic kalkmadim hep yattim.kanamalarim sonra sonra kahverengiye donuyordu.rahimde yirtik varmis bebek buyudukce kapanir dedi dr.simdi 33 haftaligim cok sukur.artik gun sayiyorum kizimi kucagima almama cok az kaldi hayirlisiyla.bu kanamalarin gecmesinin tek caresi ayaklari uzatip yatmakkk...Hayirla kucaginda gor insallah

Insallah...Agrilarim var o yuzden baya endiseliyim

Cok kalkmamani tavsiye ederim.bende her kanamada aglaya aglaya gidiyordum bebegim gitti diye dr um bile hayret ediyordu be sefer dustu heralde diyordu ama savascim benimleydi cok sukur.bol bol dua ettim yicek ekmegi varsa balkondan atlasam bisey olmicakti biliyordum. Yatak istirati benim icin hicte kolay olmuyordu bi tane daha kuzum var benim ona ragmen yattim.cok mecbur kalmadikca kalkmadim.sukurki geciyor

6 haftalikken cabuk gecmisti ve bu kadar yogun degildi. O yuzden korktum baya.

Ben her kanamada hastanede yattim.6 haftalik kanamam
Oldugunda kapinin onundeydim icimden bisey koptu heryerim kan oldu bacaklarimdan yerlere akti o kadar siddetliydi.hastanede yatarken sabah 6 da tuvalete kalktim kocaman bir parca dustu hemsireyi cagirdim bisey dusurdum diye.hemen baktilar kurumus kan parcasi dediler.ondan sonra da 1 hafta kahverengi devam etti.sonrada bi sabah uyandim kan yorganlara kadar gecmis.dicem oki evet kanama kolay degil endiselenmen cok normal.ilk cocukta olsa 10 cocukta olsa ayni telas.bak ezan okunuyor rabbim bu cikmazinda yardimcin olsun.yawrun seninle olsun saglikla sihatle dogsun insallah.bekleyen herkesin oyle saglikla gelsinler.cinsiyetini ogrendin mi?

Yok gostermedi doktor net bisey diyemedi senin hamileligin nasil sonuclandi

Ben suan 33 haftaligim canim.38 de dogum yapicam nasipse.5 haftam kaldi.bir kizim daha geliyor iki kizim olucak:)seninkide kizdir baksana gostermiyor kendini:)kizlar saklar derler.

Back
X