• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var..

canemin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
46
20
98
Merhaba,
Daha önce de ilk evlilik günlerimde eşimin ailesinden kaynaklı sorunlarımı paylaşmıştım,Kısaca fikrinizi almak istediğim meseleyi anlatayım.
Evleneli 4 yıl oldu 1 yıl eşimin ailesi ile ayrı evlerde aynı bina da yaşadım,anlaşamadığımız için oradan taşındım,3 saat'lik bir mesafeye,aradan 3 yıl geçti bir oğlum oldu,şimdi kirada oturuyoruz,malum ortam gitgide pahalılaşıyor geçinmek çok zor ilk önce satılık ev aradık bütçemize göre bir şey bulamadık,bütçemize göre olan yerlerde biz yaşamak istemiyoruz,daha uygun kiralık ev baktık,kriterlerimize göre yine bulamadık ancak bir seçenek daha var,eşimin ailesinin oturduğu binadaki evimiz boş duruyor,tadilat yapıp oraya geri yerleşebilir bu sayede kredi borcum olmaz,arabamı satmam,kiradan da kurtulmuş olurum,çok daha karlı ve mantıklı fakat geri dönmek eski kötü günleri hatırlamak korkutuyor karar veremiyorum,Bu arada hafta sonu eşimin ailesi gelip benden özür diledi siz ne yaparsanız arkanızdayız elin evinde oturmayın siz bilirsiniz ama çocuğunuzda bakarım sen de çalışırsın dedi.

Siz olsanız ne yapardınız?

Back