merhaba hanımlar ben 24 yaşındayım üviversite hakla ilişkiler bölümünden mezun oldum ama istediğim gibi iş bulamadım şu an da çağrı merkezinde satış departmanında çalışıyorum ama hiç öyle gözüktüğü gibi kolay bir iş değil bütün gün konuşmaktan sesim kısılıyor insanlara bir şey anlatmak o kadar zor o kadar stresli ki artık bıktım.
işkur un meslek edindirme kurslarını duydunuz mu bilmiyorum geçen gün onlara bakarken bilgi işlem destek elemanı kursu açılıcakmış onu gördüm 4 ay kursa gidiyorsunuz ve gittiğiniz her gün için size 25 lira veriyolar yani hem kurs görüyorsunuz hemde üstüne para alıyorsunuz kursun bitiminde de istihdam garantisi veriyorlar.
bende bu konuda çok kararsız kaldım acaba işi bırakıp kursa başlasam mı fakat bilgi işlem nedir ne iş yapar tam anlamıyla bilmiyorum bilgisayar internetle aram iyidir severimde uğraşmayı ama bilemiyorum bi kaç danıştığım kişide o erkek işi hep erkekler alınıyor o işe falan dedi aklım iyice karıştı. şimdi benim tereddüt ettiğim kurs bitince nasıl işe sokuyolar acaba hani gerçekten koşulları iyi olan bir yere mı yoksa stajer konumunda götür getir işleri yaptırıcakları bir yerdemi işe sokuyorlar onu bilmedim . benimde size danışmak istediğim bu konuda bilgisi olan bilgi işlem nedir hangi işleri yapar ve bu kursu bitirip iyi bir işe girme ihtimali nedir bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim kura kayıtlar nisanın 10 unda sona eriyor elimi çabuk tutmalıyım.
HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ...