- 16 Ağustos 2014
- 352
- 69
- 38
- 37
- Konu Sahibi feracelife
-
Herkese merhabalar
Ben 11.siniftayim malumunuz seneye sinav var
Benim simdiden calismam lazimki seneye konular birikmesin diye.
Benim merak ettigim bu yollardan gecen ablarimin nasil sinava hazirlandigidir
Gerek psikolojik olarak gerek ders calisma olarak kendinizi nasil hazirladiniz
Gecmise donup baktiginiz zaman keske soyle yapip soyle calissaymisim dediginiz seyler oldu mu
Simdiden cevaplayan herkese tesekkur ederim
Seninadina cok sevindim ygs de baya ilerlemissinBen de 11.sınıfım.
Plan yaptım kendime.Hafta içi her gün.Pazarları boş bir tek.
Bilemiyorum şimdilik güzel gidiyor boş derslerde de test çözüyoruz zaten sınıfça.Servislerde kitap okumaya başlayacağım yaklaşık 1,5 saat kadar da kitap okumuş olacağım her gün :) Cuma-Cumartesi de birer film izliyorum haftada 2 film bitirmiş oluyorum.
Bence sen de kendine bir plan yap hemen :) Çok faydalı oluyor gerçekten :) Hem YGS'yi bu yıl bitirirsen çok faydasını görürsün diyorlar ben yaklaşık yüzde kırklık kısmını bitirdim gibi geri kalanı da yıl içinde bitireceğim.Defter aldım kendime konuların özetini çıkarıp testlerini çözüyorum.11.sınıf kaynaklarım hazır gibi ama YGS'de yeni bir kaynak almadım henüz abimden kalanları,dersanenin verdiği 1-2 kitabı kullanıyorum.
Ama tavsiyem kesinlikle bu yıl bitirmen çünkü bitirmeyen 12.sınıflar şu an çok pişman...
benım zamanımda internet bu kadar yaygın degıldi..
dolayısıyla tavsıyem buralarda dolanma fazla..
yaw yeni nesil her bişeyi biliyo arkadaş..
ben benim herif burnumdan getirene kadar KK'yi bile bilmiyodum..
siz internetin eciinii cücüünü biliyonuz...
biraz ot olun ot..
gözünüz bi tahtayı bi test kitabını görsün...
unutun bilgisayarı tv.yi bi süre..
eşşek gibi çalıştım zamanında, aslan gibi bi kariyerim var ve çok şükür at koşturuyom dört nala...
neyse,hayvanlar alemini bi kenara koyarsak sana tavsiyem:
ye, iç, çalış, yat...başka bişiyle uğraşma...nettir,yavukludur, teldir, msjdır, bırak hepsini...
Ben hep sayisaldan hazirlandim ama dilden sinava girdim. Iyiki de fikrimi degistirmis dilden girmisim. Yoksa cok pisman olabilirdim.
Alanın neyse, ne istiyorsan ona calis. Duzenli calis. Surekli konu acma. Surekli internet basina gecme. Gunde en az 500 tane soru çöz. Anlamadigin konulari cok calis. Bilenlerden yardim al. Kendini kasma. Hata yaptiginda mutlu ol çünkü hata yaptikca dogruyu bulursun. Bu kadar.
Hakkinda hayirlisi inşallah
Herkese merhabalar
Ben 11.siniftayim malumunuz seneye sinav var
Benim simdiden calismam lazimki seneye konular birikmesin diye.
Benim merak ettigim bu yollardan gecen ablarimin nasil sinava hazirlandigidir
Gerek psikolojik olarak gerek ders calisma olarak kendinizi nasil hazirladiniz
Gecmise donup baktiginiz zaman keske soyle yapip soyle calissaymisim dediginiz seyler oldu mu
Simdiden cevaplayan herkese tesekkur ederim[/QUOT
klasik olablr ama dersi cok iyi dinlerdim, eve gelince de o konunun sorularini bitirirdim, yanlisim fazla cikarsa konuya bidaha bakardim.. fazla degilse tamam der kapatirdim o konuyu.. cok fazla soru cozerdim bi de
yaw yeni nesil her bişeyi biliyo arkadaş..
ben benim herif burnumdan getirene kadar KK'yi bile bilmiyodum..
siz internetin eciinii cücüünü biliyonuz...
biraz ot olun ot..
gözünüz bi tahtayı bi test kitabını görsün...
unutun bilgisayarı tv.yi bi süre..
eşşek gibi çalıştım zamanında, aslan gibi bi kariyerim var ve çok şükür at koşturuyom dört nala...
neyse,hayvanlar alemini bi kenara koyarsak sana tavsiyem:
ye, iç, çalış, yat...başka bişiyle uğraşma...nettir,yavukludur, teldir, msjdır, bırak hepsini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?