Fikirlerinize ihtiyacım var..

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar bugun dr.a bebegimin kalp atislarini gorme umuduyla gitmistim ama bebegimi bile goremedim : (
Son adet tarihim 15 ocak
Gecen pazartesi kan degerim 1338 cikti ama keseyi gorememistik. Bugun keseyi gorduk ama bebegi goremedik. Haftasina gore uyumsuz sanki kese dedi bebegi gormeyi beklerdim dedi.
Bu arada karindan bakti cok kucuk gorundu dis gebelik olup olmadigini netlestirmek icin vajinal bakti net gordu. Gebelik kesesi dedi biraz ona icim rahatladi. 10 gunluk sure verdi. Sat'ne gore 6+2yim suan
Karindan cok kucuk gorunmesi ve bebegn henuz gorunmemesi normal mi ?

Benzer sayilabilecek bir durum yasadm. Benim son adet tarihim 7 ocak. Normalde oovulasyon donemi icin ortalama 14.gun derlerki buda 21 ocak haftasina denk geliyordu. Fakat ben 30 ocakta doktora gittigimde ovulasyon doneminde oldugumu soyledi. Yani ben adetime 6-7 gun kala hamile kaldim. Gebelik haftasi son adet tarihine gore hesaplaniyor ama benim arada yaklasik 10 gun farkim var. Ben 6.hafta icindeyim die doktora gittigimde ulrtasona gore daha 4 hafta 5gunluktu... bence cok takilma, her zaman tam haftasini bilemiyorlar. Onemli olan keseydi,bir kac haftaya kalp atisinida duyarsiniz insallah. Kalbini ferah tut derim :KK66:

Bende 5 haftaligim ve doktor sana dediği gibi seyler dedi halbuki bende adet düzensizliği vardi ve betaya gore de bebek normal ama o adete gore bebek küçük falan dedi çok moralim bozuldu iste yarin bakicak kalbine atiyor mu diye :(

Kizlar bugun dr.a bebegimin kalp atislarini gorme umuduyla gitmistim ama bebegimi bile goremedim : (
Son adet tarihim 15 ocak
Gecen pazartesi kan degerim 1338 cikti ama keseyi gorememistik. Bugun keseyi gorduk ama bebegi goremedik. Haftasina gore uyumsuz sanki kese dedi bebegi gormeyi beklerdim dedi.
Bu arada karindan bakti cok kucuk gorundu dis gebelik olup olmadigini netlestirmek icin vajinal bakti net gordu. Gebelik kesesi dedi biraz ona icim rahatladi. 10 gunluk sure verdi. Sat'ne gore 6+2yim suan
Kuzum ben yanılmıyorsam 8. Haftamda gördüm bebeğimi. Bazen geç gözüküyorlar. Dert etme

Son adet tarihim 15 ocak
Geç döllenme olabilir canım hemen moda sokma kendini hayırlısyla bebegide gorursubz kalp atısınıda duyarsnz İnsaAllah

Bizde ilk keseyi sonra gittiğimizde kızımızı görmüştük. Ama dr'm böyle bir şey söylememişti. Bana da normal gibi geldi durumunuz.

Adete gore gebelik hesaplanmasini anlamiyorum hic. Her ay ayni tarihte yumurtlayacak kisi diye bir kural yokki.... bende adet duzensizligi var en son mayista adet olmustum agustos ta beta 226 cikmisti dusun ne kadar gec hamile kalmisim.... sizi germeyen doktorlar secin lutfen hic bir problem yok durumunuzda gec yumurtlamissiniz durum acik

Benzer sayilabilecek bir durum yasadm. Benim son adet tarihim 7 ocak. Normalde oovulasyon donemi icin ortalama 14.gun derlerki buda 21 ocak haftasina denk geliyordu. Fakat ben 30 ocakta doktora gittigimde ovulasyon doneminde oldugumu soyledi. Yani ben adetime 6-7 gun kala hamile kaldim. Gebelik haftasi son adet tarihine gore hesaplaniyor ama benim arada yaklasik 10 gun farkim var. Ben 6.hafta icindeyim die doktora gittigimde ulrtasona gore daha 4 hafta 5gunluktu... bence cok takilma, her zaman tam haftasini bilemiyorlar. Onemli olan keseydi,bir kac haftaya kalp atisinida duyarsiniz insallah. Kalbini ferah tut derim :KK66:

Bende son adet tarihine gore hesapladigimda 6+2 oluyo ama demekki gec dollenme oldu ve henuz 5. Haftasinda faln kese var insallah bebegide goruruz

Bende 5 haftaligim ve doktor sana dediği gibi seyler dedi halbuki bende adet düzensizliği vardi ve betaya gore de bebek normal ama o adete gore bebek küçük falan dedi çok moralim bozuldu iste yarin bakicak kalbine atiyor mu diye :KK43:

Benimde 1 hafta gecikmeyle beta 1338 cikmisti dr. Gayet iyi dedi ozaman kese yoktu aradan bir hafta gecti kese olusmus ama bebek henuz yok insallah bebislerimizi haftaya kadar goruruz

Benimde 1 hafta gecikmeyle beta 1338 cikmisti dr. Gayet iyi dedi ozaman kese yoktu aradan bir hafta gecti kese olusmus ama bebek henuz yok insallah bebislerimizi haftaya kadar goruruz
Benimde senn gibiydi yarin 6 hafta oluyor doktora gidicez insallah duyarız :)

Back
X