• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme fikirlerinize ihtiyacım varr :)

zipircik

sağlıkla,hayırla gel bebeğim ☺️
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
618
461
323
merhabalar. yeni üye oldum beni de aranıza alırsanız sevinirim :)

hemen konuya gireyim zira çok vaktim yok :) 6 yıldır birlikte olduğum sevgilimle artık işleri ciddiye bindirelim ve kasım aralık gibi söz takalım dedik fakat sevdiceğim ailesiyle konuştuğunda annesi bu ay istemeye gideriz demiş ve sanırım yarın istemeye gelecekler ama annem bana daha hiç bişey söylemedi ne yapmam gerektiğini nasıl davranmam gerektiğini söylemedi. akrabayız zaten nasıl davranmam gerekir ne giysem daha hoş olur akraba olduğumuz için normal misafirliğe geliyorlarmış gibi mi davransam yoksa hazırlansam mı özellikle bilemiyorum. bide erkek arkadaşımla babam aramızda olamayacaklar nasıl olacak çok kafam karışık yahu fikirlerinizi bekliyorummm :)

istemeye gelinecek ve erkek arkadaşın orada olamayacak mı? neden ki...

isteme olayı varsa hazırlık yapmalısın bence canım oturaklı ve güzel şeyler giymek lazım, sacı başı yapmak lazım...

canım öncelikle hayırlı olsun inş. gayet olduğun gibi ol sakin davran demicem çünkü olmuyor akraba bile olsa olmuor tek yapıcağın şey sessizce br kenarda servisi muntazam yapman görmeye yada tanışmaya geldiklerinde buna çok dikkat ediyorlar sorduklarında ciddi olcaksın akraba bile olsan şu anda gelin olarak alcakları için ağırbaşlı olcaksın zaten geldklerinde tek yapcağın şey servis ve güleryüz ,samimiyettir bunlara dikkat ediceklerdir emin ol saki durmaya sevincini çok belli etmemeye çalış şimdlik aklıma gelen bunlar:34: kolay gelsin

istemeye gelinecek ve erkek arkadaşın orada olamayacak mı? neden ki...

isteme olayı varsa hazırlık yapmalısın bence canım oturaklı ve güzel şeyler giymek lazım, sacı başı yapmak lazım...

erkek arkadaşım askerde :) zaten bizde ilk isteme de erkek gitmez diye biliyorum ben o sebeple onun gelmesi pek sorun değil bizmki yarın görme- isteme gibi bişey olacak sanırım.

canım öncelikle hayırlı olsun inş. gayet olduğun gibi ol sakin davran demicem çünkü olmuyor akraba bile olsa olmuor tek yapıcağın şey sessizce br kenarda servisi muntazam yapman görmeye yada tanışmaya geldiklerinde buna çok dikkat ediyorlar sorduklarında ciddi olcaksın akraba bile olsan şu anda gelin olarak alcakları için ağırbaşlı olcaksın zaten geldklerinde tek yapcağın şey servis ve güleryüz ,samimiyettir bunlara dikkat ediceklerdir emin ol saki durmaya sevincini çok belli etmemeye çalış şimdlik aklıma gelen bunlar:34: kolay gelsin

sağolun çok şaşkınım bu konu uzun süredir gündemimizdeydi ama bir anda ciddiye bindi gibi bişey oldu aileler falan da girince insan şaşırıyor napıcağını. dua edin benim için inşallah hayırlısıyla atlatırım şu işi.

böyle törenler çok kalabalık olur mu acaba ya?

zipircik ne oldu nasıl geçti anlatır mısın? bizim için de (henüz o anı yaşamamışlar için de) ışık olur :40:

zipircik ne oldu nasıl geçti anlatır mısın? bizim için de (henüz o anı yaşamamışlar için de) ışık olur :40:

ancak girebildim kusura bakmayın.açıkçası beklemediğim kadar iyi geçti akraba olduğumuz için sessizlik konu bulamama gibi bir sorunumuz olmadı çok şükür :) bizde adettir kız, karşılamaya çıkmaz. biraz muhabbet ettikten sonra beni çağırdılar, hoşgeldiniz deyip çıktım salondan. çok heyecanlı durumlar yahu insan eline ayağına zor sahip oluyor :)) yemek yendikten sonra çay verdim çıktım. tabi asıl muhabbet ben çıktıktan sonra başladı kızınızı oğlumuza istiyoruz dediklerinde ben bi irkildim :) müstakbel kayınvalidem :p ağladı annemin gözleri dolmuş ilk isteme olduğu için bizimkiler herhangi bir şey demedi tabi :) daha sonra yine normal sohbetlerine geri döndüler :)

amin inşallahh cümlemizinkini. allah isteyen herkese yaşatsın bu heyecanları :):16:

Back
X