Fikirlerinize ihtiyacm var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yrs

Ziyaretçi
evlenmek üzere olduğum bir ilişkim var.1.5 sene oldu.bir kaç ay sonra evlenicez aynı iş yerinde çalışıyoruz...işyerinde bide bir kız var ona sinir oluyorum sanki erkek arkadaşımdan hoşlanıyor...erkek arkadaşıma bu durumdan bahsettim o da muhattap olmuyor o kızla...ama kızın gözler hep onu arıyor sanki takıntı yaptım artık...erkek arkadaşımın telefonundaki tüm numaralara baktım o kızın numarası yok ama ben kendimde öyle bir paranoya yaptımki sanki onunla beraber...erkek arkadaşıma bu konuyu açınca artık bana kızıyor.erkek arkadaşımın cebine msj gelince sanki o kız atıyormuş gibi geliyor...ve ben bu takıntımı bir türlü atamıyorum çok sinirlerim bozuk yardımcı olursanız sevinirim....

erkek arkadaşının neyinden şüheleniyorsun, davranışlarında seni şüphelendiren ne kızın davranışlarından ziyade?

erkek arkadaşımdan şüplenmem gereksiz esasında...telinde kızın numarası bile yok...kızla aynı ortamda bile durmuyor...bazen bozuyor bile onu...ben takıntı yaptım galiba...off sinir oluyorum kendime

siz kızı takıntı yapmışsınız bence. hiç ciddiye almayın, hatta yapacağınız düğünden, onun sizi ne kadar sevdiğinden falan bahsedin sık sık. vazgeçmese bile sinir olur ki bence o da birşey :lepi:

evet kızı takıntı yaptım ben...kendimede hiç yakıştıramıyorum bu durumu...gecelerce kurduğumu biliyorum...ama bunun üstesinden gelicem kızıda çatlatmaya devam edicem...

Böyle başkalarının sevgililerinde göz olan insanlara gıcık oluyorum..:dilcikar:
Gözleriyle yiyiyorlar resmen,-tatlicadiarzu- canım sen boşver o kızı hiç takma. Onun da istediği o belki de?:sm_confused:bu devirde artık kimseye güven olmuyor,malesef ki öyle..:1no2:

valla dövmemek için zor tutuyorum kendimi...

size hoşlanıyor gibi geldiği için abartıyor olmayasınız durumu :1shok:

o bakışlar hep olacak alışsan iyi edersin...

Sen kendinden ve erkek arkadaşından eminsen neden dert ediyorsun, navb'da dediği gibi öyle insanlar hep olacak her olduğunda sen kendine dünyayı dar edersin..boşver gitsin..

doğru söylüyorsunuz...alışsam iyi olur yoksa kafayı yerim...

ya çok kafaya takmışsın sen bu işi az geniş ol sende kızla samimi ol konuş arkadaş gibi konuş önce niyetini anla sonra hadini bildir kurtuluşun rahat ve mutlu olsun ama nişanlına belli etmeden yap yapacagını

Bunu takıntı haline getirmişsin...
Daha fazla üstüne gidersen olayın, evleneceğin insan da kalmaz ortalıkta.
Kuruntulardan vazgeç.
yerimseniben

sen bu yüzden sevg,linle tartışlrsan kızın ekmeğine yağ sürmüş olursun canım hiç umursama derim ben bazı öyle jkızlar ne yazıkki var ben de çok rastladım özellikle sevgilisi olan erkekleri ayartmayı kensisine huy edinmiş kızlar var maleseff senn hiç takme bence hatta iş yerinde daha çok ilgilen sevgilinlee

bugün bu kız olur, yarın başka yerde başkası. bence çok abartıp sevgilinizin de üzerine gitmeyin. dünyayı dar edip birbirinize, bıktırmayın onu.

Back
X