• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri fikirlerinize ihtiyacm var?

mevsimsiz-

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
416
312
23
Screenshot_2016-01-14-22-56-39-1.webp

Merhaba
bu gelinlik modeli nasıl? birde boyum 1,68 taşıyabilir miyim?

Son düzenleme:
Cok eski model bu birde sateni kalitesiz duruyor canim...

Ayrica Boyun cok kisa degil topuklu ile pek tabi kaldirabilirsin... 1.50 hatunlar 12 kat kabarik prenses giyince oluyor da sana bu modelmi olmayacak...

teşekkür ederim canım :KK36: bu modeli denemeden karar vermem zaten ama üstümde nasıl duracağını çok merak ediyorumm :rolleyes:

Boyun çok uzun değil o yüzden bu modeldeki gibi kapalı yaka askı çok boğar kısa gösterir
Boynunun uzun görünmesi daha zarif durması için yaka V kesim olmalı askılar daha zarif ince olmalı
Birde o etek ucu dantel çooooooooookk demode ve boyu çok kısAltan bir detay
Daha zarif ve modern modeller var

Boyun çok uzun değil o yüzden bu modeldeki gibi kapalı yaka askı çok boğar kısa gösterir
Boynunun uzun görünmesi daha zarif durması için yaka V kesim olmalı askılar daha zarif ince olmalı
Birde o etek ucu dantel çooooooooookk demode ve boyu çok kısAltan bir detay
Daha zarif ve modern modeller var

yaka modellerine bakıyorum ama hiç hoşuma gideni bulamadım v yaka kalp yaka olmanlar çok açık duruyor bana göre birde o gün kuaförde iyice sıktıkları için dekolte çıkıyor ve dekolteli bir gelin olmak istemiyorum ince askılı olanlar da çok kalitesiz geldi bana gelinlere bakıyorum askılar bir sağda bir solda kalmış sanki malzemeden çalmışlar gibi :) etek ucu dantel de çok sade olmasın diye tercih ettiğim birşeydi bunun dışında başka bir model daha buldum yine etek ucunda dantel var ama işte çok da sade olmasını istemediğim için

4md848-maggie-sottero-wedding-dress-primary.webp

Sade gelinlik her zaman daha güzel duruyor kuzum, işlemeli yoğun dantelli gelinlikler artk demode oldu.. A kesim zarif işlemesiz ince fransız dantelli gelinlikler güzel duruyor prensesler de bitti artk...

İllede etek ucu danteli istiyorsan ince işlemesiz fransız dantel geçebilir etrafından bu etek ucu takntısı bendede var kesilip direkt dikilmiş gibi durması benimde hoşuma gitmiyor o uç kısıma bende bir alternatif düşünüyorum...

Sade ekru tonlarda hem ağır duruyor hemde zarif.... Benim beğendiklerimdende bir kaç model...

IMG-20160217-WA0080.webp
IMG-20160217-WA0085.webp
Screenshot_2016-02-18-03-41-14.webp
Screenshot_2016-02-19-19-39-15.webp

Çok açık istemiyorum diyorsun bak üstü farklı mesela....

Screenshot_2016-02-19-19-17-24.webp

Back
X