Tuvalet Eğitimi Fikirlerinizi Alabilirmiyim ? :)

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Powerfull

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
2.582
4.362
358
Merhaba hanımlar .. Benim 5 yaşını haziranda dolduran (2009 lu) bir kızım var bu sene anaokuluna yazdırmak istiyordum ancak babası bu sorunumuzdan dolayı istemedi. Kızım tuvaleti geldiğinde alt kıyafetlerini tamamen çıkarıp o şekilde giriyor tuvalete ve çişini yaptığında direk odaya geliyo üzerimi giydir anne diye . Uyararak ancak odaya gelmeden tuvaletin kapısından çağırmasına kadar ilerleyebildik. Kendisinin giyebileceğini abla olduğunu falan söylüyorum ama çıkarırken kıyafetler ters döndüğünden çevirip giyemiyor normalde odasına girip günde 10 defa üst değiştiren bir kız. Eşimd anaokulunda bu şekilde yapar diye göndermek istemiyor ben buna ansıl alıştırabilirim yada aranızda çocuğu bu şekilde yapan varmı? Beizde bırakalı zaten 14 ay oldu.

Anaokuluna mutlaka gönderin derim yaşı gelmiş. Tuvalete gelince, şu klozet önüne konan tabureleri deneyin. Benimkinin bacakları kısa geldiğinden, oturunca kıyafetleri bacağından sıyrılıp düşüyordu. Tabure olunca dengesini kurup, daha rahat yapıyor, kıyafetler de düşmüyor. Zaten okula gidince diğer çocuklara bakarak öğrenecektir.

Anaokuluna mutlaka gönderin derim yaşı gelmiş. Tuvalete gelince, şu klozet önüne konan tabureleri deneyin. Benimkinin bacakları kısa geldiğinden, oturunca kıyafetleri bacağından sıyrılıp düşüyordu. Tabure olunca dengesini kurup, daha rahat yapıyor, kıyafetler de düşmüyor. Zaten okula gidince diğer çocuklara bakarak öğrenecektir.
Saol cnm deneyeyim onu

okulda bence bu alışkanlığından vazgeçecektir, okula gitmeden önce anlatın ama bunu okulda kimse yapmıyor, sende yapma olur mu diye

Back
X