- Konu Sahibi karamanlier
Daha öncede konu açmıstım ailemi ikna edemiyorum diye.. ama Herkes ailen istemiyorsa bi bildiği vardır aileni dinle sakın evlenme tarzında yorumlar yapmışlardı.. 6 yıllık Bir beraberliğim var fakat ailem kesinlikle kabul etmiyor.. daha önce okuyanlar bilir zannediyorum ki sevgilim suan da asker bekliyorum.. ağustosta izne gelcek izne geldiğinde istemeye gelicekler aile olarak bu konuda kavilleştiler kararını verdiler fakat ben bu durumdan ne anneme ne de abime bahsedemedim.. açıkçası tepkilerinden çok korkuyorum.. bu zamana kadar onlara laf getircek hiç bişey yapmadım.. hiç bi zaman da laf işitmedim ama konu erkek arkadasım olunca sankı annemden ve babamdan soğuyorum.. erkek arkadasım akrabamız annemın amcasının kızının oğlu.. erkek arkadasımın babasını sevmiyolar... gencliğinde hataları olmus.. bunu oğluda farkında kendı de kimse sutten cıkmıs ak kasık degıl.. babası hata yaptı diye oğlunun da hata yapcağı kesin değil ya.. babamın da gencliğinde çok hataları olmus ama şimdi oda farkında abim de aynı hataları yapmıyo cok sukur yengeme karsı.. ben annemı nasıl ıkna edicem.. çünkü biliyorum annemı ıkna edersem babamı işler ama nasıl olcak adamlar gelicek isticek tabıkı ondan once arıycaklar falan ama tutupta bizim size verilecek kızımız yok derlerse.. çok korkuyorum ve napcam kesnlikle bilmiyorum sudan cıkmıs balık gibiym konusamam cekınırım boyle durumlarda var cok caresiz kaldım resmen....