• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun.......

astemerya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
30
1
36
Adana
Yaklaşık üç ay önce sevgilimden ayrıldım bazen nefret etsem de hala seviyorum, o da devamlı arkadaşlarıma beni soruyor sevgilisi var mı falan diyormuş aptal....Tabi ben devamlı facede onun sinirlerini bozacak paylaşımlar yaptım korksun diye ama bana geri dönmesini istiyorum yinede..Birbirimizi faceden takip ediyoruz ama benim takip ettiğimden onun haberi yok :2:kendi sayfasında şu şiiri paylaşmış arkadaşlar :

Kaybetmekten mi korkuyorsun; kaybet.
Düşmekten mi korkuyorsun; düş.
Yaralanmaktan mı korkuyorsun; yaralan.
Sonra iyileş.
Yeniden kalk. Yeniden başla. Yeniden sev. Yeniden âşık ol.
Bir daha mı düştün?
Bir daha kalk.
Er ya da geç, beklediğin gelecek.
Er ya da geç aradığın seni bulacak.
Ama sen bir kez yıldın mı, korktun mu,
Maskeni yüzüne geçirip kalkanlarını kuşandın mı, o zaman bitecek.
Beklediğin her ne ise asla gelmeyecek...

Sizden sadece bu şiirle ilgili yorum yapmanızı istiyorum sizce başka birine yeniden aşık olabilirim sevebilirim mi demek istiyor bu şiirde, yoksa bir kişiyi beklemekten mi aynı kişiyi sevmekten mi bahsediyor :44: Kendinize göre yorumlarsanız sevinirim.....

Demek istediği hayat devam ediyor baska birini sev yılma asla mücadele etmekten kaçınma diyor o şiirde . hiç bir zaman artık yoruldum gibisinden değil de her zaman ayaktayım güçlüyüm yeni kişiler olucak hayatımda onu sölüor .

benim anladığım kadarıyla: sevmekten, tekrar denemekten asla korkma.. sonunda yanılsan bile kendini iyileştir yeniden aşık ol.. böyle devam edersen sonunda aradığını bulacaksın.. ama asla pes etme eğer edersen aradığını, istediğini bulamazsın..

bence 2 yorumu var:
1- başkasını bekliyorum, yaralandım ama ayaktayım beni seveni arıyorum.
2- anlamı ise senin yukarıda yazdığım anlamı düşünüp ona geri dönmeni bekliyor.

Back
X