• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi bekliyorum

churchilllover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhaba kızlar ben normalde çok enerjik hayat dolu her şekilde olumlu bakmasını bilen şükreden biriyim fakat şuan bir süredir kendime gelemiyorum hayatımda öyle aman aman olaylar da olmuyor fakat kendimi iyi hissetmiyorum ufak nedenler olsa bile böyle büyük bir nedeni yok herşeye anksiyetik bir şekilde yaklaşıp kaygılı bir insan gibi davranıyorum sürekli gözümün ucunda yaş bekliyor sanki ağlamaya her an meyilli gibiyim hiç bir şey yapasım gelmiyor hemen uykum geliyor eskiden kapattığım meseleleri düşünüp üzülüyorum ne yapabilirim aslında akademik hayatım yoğun kendime vakit ayırıyorum ama gene de böyle bunu nasıl çözebilirim

Derdimi seveyim butonuna basarak. 😂 hayat her an mükemmel akmaz, her gün şarjın dolu olmazsa ölmezsin.

Havalardandır. Günlük yürüyüş iyi gelir.

Eğer çok zorlanırsanız psikolojik destek alabilirsiniz cidden faydası oluyor, şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim herhangi bir kötü olay yaşasanız bile dünyanın sonu değil bir şekilde olacağına varıyor isterseniz YouTube üzerinden psikologların çektiği videoları da izleyebilirsiniz, kişisel gelişim kitapları okuyabilirsiniz bunların da faydası olacağına eminim veya o an kafanızı dağıtacak bir şey bulun başka bir şeye odaklanın, şunu da ekleyeyim geçmişte olan herhangi bir şey için canınızı sıkmayın geçmiş geçmişte kalmış, geçmişin geleceğinizi etkilemesine izin vermeyin, o an o mantıklı gelmiş ve onu yapmışsınız, sonuçta sizin üzülmeniz sonucu değiştirmez sadece size zarar verir

Bir süre kendinizi dinleyin. Bu durum uzarsa uzman yardımı almayı düşünebilirsiniz.

Merhaba kızlar ben normalde çok enerjik hayat dolu her şekilde olumlu bakmasını bilen şükreden biriyim fakat şuan bir süredir kendime gelemiyorum hayatımda öyle aman aman olaylar da olmuyor fakat kendimi iyi hissetmiyorum ufak nedenler olsa bile böyle büyük bir nedeni yok herşeye anksiyetik bir şekilde yaklaşıp kaygılı bir insan gibi davranıyorum sürekli gözümün ucunda yaş bekliyor sanki ağlamaya her an meyilli gibiyim hiç bir şey yapasım gelmiyor hemen uykum geliyor eskiden kapattığım meseleleri düşünüp üzülüyorum ne yapabilirim aslında akademik hayatım yoğun kendime vakit ayırıyorum ama gene de böyle bunu nasıl çözebilirim
Aman aman sebeplerim oldu ve bunları atlattım ama yinede düşünüp kendimi üzüyorum hala, gerçi ben düşünmuyorum onlar hala aklımda zaten. Beni ağlatacak o kadar sebep bekliyorki zihnimde. Terapiye başlamanı tavsiye ederim. Bende başladım faydası bir anda değil ama çabayla oluyor.

Back
X