Fikirlerinizi bekliyorum :(

forlan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
12
0
86
İzmir
eski erkek arkadaşım evleneli 2 yıl oldu ve bir çocuğu var.

çok sancılı bir ayrılış sürecimiz oldu tehditlerle, tedirginliklerle dolu. 1 yıl kadar beni kendinden nefret ettirinceye, bıktırıncaya kadar sürdü bu durum. neler yaşadığımı burada anlatamam inanın.mafoldumben. çok çirkinleşmişti çünkü. şimdi bazen içimi bir korku kaplıyor yine peşime düşermi acaba diye.mafoldumben bana zarar verebilecek derecede yakınımda çünkü. sizce durum ne olur? yarın evlendiğimde yine problem çıkartır mı?kafamçokkarıştı ancak şunu da belirteyim ki biz o sözlendikten sonra (2 yıldır yaklaşık) hiç karşılaşmadık. ben hattımı değiştirmeseydim arar mıydı hala bilmiyorum. gerçi ortak arkadaşlarımızla haber yollamadı hiç. korkuyorum görmekten bile. bana yaşattıklarının bedelini allahım bilir inşallah. :Saruboceq: yine de istemem evliliği bozulsun.:tomato:

korkmakta haklı mıyım ?

Değilsin..
Adam evlenmiş gitmiş bitmiş..
Ayrılıncaya kadar yaptığını yapmış,istese bulurdu yine..
Çok zor değil yani,evliyken bile rahatsız ederdi seni.
garip bir kaygı,hiç mi aile büyüğün yok,böyle birşey yapsa bile onu devreye sokarsın..
kaldı ki çoulk çocuk sahibi adam,yapmaz.

adam evlenmis gitmis yuvasini kurmus daha senin pesine niye dussun ..bence sende dusunme bole seyler ..sayet seni rahatsiz ederse sende karsiligini verirsin kolaymi ole rahatsiz etmek korkma takma kafaya ..adam yolunu cizmis artik..

sağolun kızlar gerçekten. yorumlarınıza ihtiyacım var. çünkü ona göre adım atıcam.

büyükleri devreye sokup tatlarını kaçırmak istemem açıkçası. ki o 1 yıl boyunca duymasınlar diye de çok çaba sarfettim, tabi çok yoruldum bunaldım.
zaten bilmiyolardı ilişkimizi de. aptal kafam:mymeka: bilseler onay vermezlerdi zaten.

boşver artık herhangi birşey yapacağını sanmam çünkü evlenmişse kendi yuvasının bozulmasından korkar canım bu yersiz kaygıyı at içinden ve salına salına gez zemuszemus korkun olmasın bence huzurlu güzelim...

o salına salına geziyorsa pekala sende gezebilirsin bu kadar kasma kendini...
Bişey merak ettim ayrılmak isteyen taraf senmiydin omuydu??

"Size zarar verebilecek derecede yakınınızda"ysa ve bunu yapacak olsa 2 yıldır yapardı ki karşılaşmamışsınız bile...
"Yine de evliliği bozulmasın" istiyorsunuz, o da böyle istiyor ki 2 yıllık evli ve bir çocuğu var... Evliliğinde doğacak sorunlardan kendinize pay biçmeyin ve onun yaptığı gibi kendi yolunuzu çizin, korkusuz, kaygısız... yerimseniben

Ewlenmiş bitirmiş demekki çocuk sende bitir kafanda ne düşünüyosun ki bişey yapıcak olsa yapardı boşuna düşünüp kendini üzme kendi hayatına bak sen hakkında ne hayırlıysa rabbim onu wersin sana sewgileropuyorumnanaktan

bence de bişey olmaz artık olsa şimdiye yine bir tatsızlık çıkarırdı ama artık evlenmiş çocukları olmuş bu saatten sonra hiç korkma keyfine bak derim

yersiz bir korku
2 yıl sonra nerden aklına ggeldi bu adam
:bbo:

aynen..

adam evlenmiş, 2 yıl boyunca karşılaşmamışsınız bile.. size hiçbirşekilde ulaşmamış..istese ulaşırdı zaten..

bence siz onun sizi bırakmayacağınızı zannediyordunuz.. ve bırakıp, evlenip, birde üstüne çocuk sahibi olduğunu görünce, neye uğradığınızı şaşırdınız.. çünkü o, beklenmedik birşekilde davrandı..

bence artık hayatında eşi ve oğlu vardır.. olmasa sizi çoktan bulurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…