Kızlar benm 21 aydır bir birlikteliğim var üniversite de bitecek seneye nişanlanmayı daha sonra da evlenmeyi planlıyoruz ailelerimz fln tanıştı yanı ciddi.. Baslardan çok güzeldi herşey ne hayal ettiysem yapıyordu ben o zamanlar çok sevmıyordum yanı sevıoyrdum ama şmdii kdr çok değil..
sonra bende kaybetme korkusu oluştu cok sevmeye basladım kıskançlklarım kıstlamalarım basladı.. ama o annayışlıydı hep yanı ben ona iyi davrandığım sürece her istediğimi yaptı zaman oldu ben yokken 1 hafta dışarı çıkmadı yani üzülmeyim die..
Ama sonraları ben yprattımmı blmıyorum durum değişti.. yine ben iyi olduğum sürece o da çok iyi ama öyle bir durum oldu ki hep ben merak ediyorum hep ben arıyorum... bir tahammülsüzlk de oldu artık sankı aramzda..ama ben eskisi gbi olsn istiyorm yanı o arasın sorsn yine her hayal ettiğimi yapsn ama şmdi diyorki sen bana iyi davranıyormusn da benden beklıyorsn dıyo. sen bnm ilk sevdiğim zeki kız değilsn diyo. fln farkndaym yani zekice davranmıyorum ama nasıl düzelicem blmıyorum taktk uygulamak da istemıyorum aramamak sormamak peşnden koşturmak gbi zaten bu durumda sevsede koşmaz yani ama napıcam blmıyorum fkrlerinizi beklıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?