Fikirlerinizi bekliyorum

Sulesibel

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
358
564
303
İyi akşamlar bayanlar.Bir arkadaşımın oğlu liseye gidiyor.Brans öğretmenlerinden birisi ki o da arkadaşımız ücretsiz izin yerine raporla geçen dönemi kapatmis.Dogum yaptı öğretmen arkadaşımız geçen haziranda. Şimdi bu dönemde aynısını yapacakmis. Bu durumdan rahatsızlığını dile getirdi. Sanırım rapor olduğu için derse daimi birisi girmiyor ders verimsiz oluyormuş. Uygun bir dille nasıl anlatılır ya da ne yapılabilir. Uzun olduu Teşekkür ederim

rapor hakkı varsa rapor kullanır kimseyi de alakadar etmez istemezseniz başka okula verirsiniz. tanınmış haktır. sorgulamak kimseye düşmez. ücretsiz izin alsa da daimi biri girmez derse ücretli öğretmen desen aynı branş öğretmeni olacağı ne malum.

yanlış anlamayın kızarak söylemedim yapılacak bir şey yok diye söyledim. kime sorarsanız sorun aynısını söyleyecektir. mevzuattaki boşluklar bunlar.

Nasıl daimi biri girmiyor?

Her hafta değişecek değil ya, raporu bitene kadar başkası girecek derse.

Çok da bir problem yok.

İyi akşamlar bayanlar.Bir arkadaşımın oğlu liseye gidiyor.Brans öğretmenlerinden birisi ki o da arkadaşımız ücretsiz izin yerine raporla geçen dönemi kapatmis.Dogum yaptı öğretmen arkadaşımız geçen haziranda. Şimdi bu dönemde aynısını yapacakmis. Bu durumdan rahatsızlığını dile getirdi. Sanırım rapor olduğu için derse daimi birisi girmiyor ders verimsiz oluyormuş. Uygun bir dille nasıl anlatılır ya da ne yapılabilir. Uzun olduu Teşekkür ederim
Doğum yapan öğretmenin rapor hakkı varsa bunu kullanabilir.Rapor kullanması kimseyi ilgilendirmez.
Eğer dersler boş geçiyorsa okul idaresi ile görüşülur.

Back
X