Fikirlerinizi merak ediyorum

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
31
Herkese merhaba
Merak ettiğim bir konuyu danışmak için açtım konuyu.
Sevgilinize, eşinize hediye alırken kriterleriniz neler oluyor ? Size alınan hediyenin ederinde mi hediye alıyorsunuz ? Yoksa gönlünüzden geçen ne ise onu mu alıyorsunuz ?
Sevgilim şuan çalışmıyor ben ise çalışıyorum. Doğum günümde x kadar bir hediye aldı ben ona neredeyse 4x kadar aldım. Maddi olarak böyle şeyleri önemsemem. Şuan çalışmıyor keşke x kadar hediye de almasaydı diyorum. Ornek vermem gerekir ise o bana 450 tl tutarında bir hediye aldı ben ise 1500 tl tutarında bir hediye aldım. Biraz da onun kötü hissetmesinden cekiniyorum.
Sizce bu onu kıracak bir durum olur mu ? Hediyeyi pazar günü vereceğim. Istediği birşeydi

Bence verin, hem istediği birşeymiş çok mutlu olacağına eminim. Ama bazı erkekler bu gibi durumları kompleks haline getirebiliyorlar. Bu durumda sevgilinizi en iyi siz tanırsınız.

Normal kosullarda insanlara altindan kalkamayacagi ederde hediyeler almamak lazim,bu bir gorgu kuralidir. Ama diyorsunuz ki maddi olarak onem vermiyorum,belki o da onem vermiyordur. İstedigi bir seyi elbette ki alabilirsiniz,umarim altinda ezilmez.

Herkese merhaba
Sevgilinize, eşinize hediye alırken kriterleriniz neler oluyor ? Size alınan hediyenin ederinde mi hediye alıyorsunuz ? Yoksa gönlünüzden geçen ne ise onu mu alıyorsunuz ?
Sevgilim şuan çalışmıyor ben ise çalışıyorum. Doğum günümde x kadar bir hediye aldı ben ona neredeyse 4x kadar aldım. Maddi olarak böyle şeyleri önemsemem. Şuan çalışmıyor keşke x kadar hediye de almasaydı diyorum. Ornek vermem gerekir ise o bana 450 tl tutarında bir hediye aldı ben ise 1500 tl tutarında bir hediye aldım. Biraz da onun kötü hissetmesinden cekiniyorum.
Sizce bu onu kıracak bir durum olur mu ? Hediyeyi pazar günü vereceğim. Istediği birşeydi
Sevgilinizi siz tanırsınız. Kötü hissedip hissetmeyeceğini biz bilemeyiz ki.
Ben hediye alırken kendi bütçeme göre alırım. Farzedin ki iş arkadaşımın evine ilk kez gideceğim. O bana 100₺’lik hediye getirdi diye ben de mi aynısını götüreyim. Benim maaşım onun 4 katı??

Siz de kendi gelirinize göre alın. Ama kafaya takan, maço düşüncede biri ise gurur meselesi yapabilir. Bunu da siz bileceksiniz

Eş sevgili aile söz konusuysa parasına bakmam verebilceklerim hep sonnsuzdur.
arkadaşlarıma alırken o bana ne kadar değer veriyorsa anca o kadarını gösteririm .aldığı hediye ya da sürprizin ederi kadarıyla karşılık veririm

Herkese merhaba
Parasini düşünmem. Aklima eseni alirim genelde. Hatta kendim icin aman degmez dedigim seyleri baskalarina alabiliyorum 🤷‍♀️ düşünülmüş bi hediye olsun isterim ama para basılıp alınmış gibi gorunenler degil. Bi anlam ifade eden yada bazi seyler mesela onda olsa cok mutlu olur cok işini gorur dedigim seyleri alirim.

Mutlu olacaksa değerinin ne önemi var kesinlikle verirdim ben. NOT:!!! bazı erkeklerde böyle hassas noktalar olabiliyor, yani daha önce maddi konuda gurur yaptığını gördüyseniz ya da incindiğini hissettiyseniz o ayrı tabi. Ya onun size aldığı hediye sizi mutlu eden bi hediye miydi?? İşsiz olmasına ya da maddi olarak sıkışık olması fazlaca canını sıkıyor mu?? Bu noktalara da dikkat ederdim.

Bence gururdan,erkeklikten öte ezilebilir insan olarak.Sonuçta işsizmiş ya belki üzülebilir keşke bende alabilsem vs diye.

Bilemiyorum empati yaptım, siz daha iyi tanırsınız. :KK43:

Eşime 1 kere hediye aldım. İçimden ne geçerse onu alırım kompleks yapılacak bir durum değil bence.

Bekarken durum farklı, saçma triplere girebilir adamlar. Yiyici ise o da olmaz ama değilse olabilir.

Evliyken hiç öyle dertlerimiz olmuyor. Hediye almıyoruz ahsjsjjs.

Karşiligini veremeyecegim veya zorlanacagim hediyeleri ben istemem acikcasi, insanlara da o şekilde hediye almam.
Mevzu eş olsa maddi degerinin hiç önemi yok ama sevgili konumundayken karsi taraftan cok yukarilara cikmamak gerektigini dusunuyorum.
Siz rahatsiz olmayabilirsiniz belki O olur ya da olmaz siz taniyorsunuz tabi en nihayetinde.

Back
X