ben hiç anlayamadım zaten o artı eksi yanları pek birşey gelmiyor aklıma açıkçası..
ama bence mutsuz insanlar için karşısındaki ne kadar iyi olursa olsun eksiler hep daha fazla olur gibime geliyor çünkü insan düşününce hep mutsuzlukları geliyor aklına..
kızlar merhaba...sizlere bir şey sormak istiyorum şimdi evliliğinizde eşinizi artılarıyla eksileriyle tartmak istiyorsunuz...size göre bu artı ve eksiler ne olabilir merak ediyorum fikirlerinizi..
evet bunlar güzel fikir güzel birer örnek.ben mesela bu örnekleri çoğaltmak istiyorumhangi ozelliklerini seviyorsun, hangi ozeliklerini sevmiyorsun. buna gore eksi arti uygulamasi yap. Mesela bir fakire yardim etti, merhametliligi icin bir `+`. Bir mekan da garsona kibirli bir davranis sergilediyse, buna bir `-`. Tabi bu senin icin neyin arti neyin eksi olduguyla ilgili. Kagit uzerinde yapsan daha guzel ve her detayi dusunmelisin, en ufaklari bile..
merhamet vicdan saygı sevgi sorumluluk artıdır, bunların tam tersi de eksidir eksi olarak bir de gaza gelmeyi sayabilirim
Sizin için artılar eksiler nedir ben de bunu merak ettim.
evet bunlar güzel fikir güzel birer örnek.ben mesela bu örnekleri çoğaltmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?