- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.926
- 448
arkadaslar dert degıl ama anne olarak kafamı kurcalayan bır sorunum var..kızım kreşe basladı ( 27 aylık) ...sımdılık yarım gun gıdıyor alışsın dıye..ben bırkaç hafta ıcınde ıse baslayacagım..ve sukur alışmaya basladı....sorunuma gelınce kresle ev arası bır durak mesafesı ama ne otobus gecıyor ne dolmuş...ara bır yerde kalıyor kreş...aslında yakın sabahları babası bırakıyor 13 - 15 dakıka bırsey suruyor çoçukla hızlı yuruyemedıgımız ıcın...ben dıyorum kı sımdı havalar ılık ( ızmır ) ama kış bastıracak bır ıkı haftaya....servıse mı versem...ama kresın kendı servısı yokmus bır kaç servıs onerıyorlar ama onlardada yas grubu farklı..benım kız kuçuk, buyuklerle aynı servıste sıkıntı olsun ıstemıyorum. bırde bızsız o servıse nasıl bınecek....ıllakı aglayacak alısasıya kadar bınmek ıstemeyecek......vede servıse verırsem sadece sabah verecegım çunku vardıyalı calışacagım...bazen 4 te kendım alacagım dıger hafta 7 de cıktıgım ıcın babaannesı alacak 5 gbı ( aynı sokaklatalr kresle)....yanı kres kapanıs servıs saatını beklemeyecek kızım
bır yanım 10 - 15 dakıkadan bırsey olmaz hava alır cocuk dıyo ama dığer yanımda servıse bınmesı sıkıntı aglayacak ıcerdede cocuklar buyuk ne bıleyım korkuyorum....ve bıraz pinpirikli bir anneyım kabul edıyorum
bu arada parasında degılım onu belırteyım sız olsanız naparsınız????
bır yanım 10 - 15 dakıkadan bırsey olmaz hava alır cocuk dıyo ama dığer yanımda servıse bınmesı sıkıntı aglayacak ıcerdede cocuklar buyuk ne bıleyım korkuyorum....ve bıraz pinpirikli bir anneyım kabul edıyorum

bu arada parasında degılım onu belırteyım sız olsanız naparsınız????