çok doğru bir yorum yapmış arkadaş.önemli olan senin ne istediğin bu aşamada.eşi ailesiyle hiç görüşmeyen ,hatta karşısındakini bile sınırlı görüştüren bir sürü evli çift var.önemli olan sizin ikinizin ilişkisinin nasıl olduğu.[/QUOTE
Biliyorum bir sürü öyle çift var ama bana mantıksız, benim kişiliğime saygısızlık gibi geliyor. Çok zor yuva kurduk, ailesinin tek desteği olmadan benim ailemin ve ikimizin çabasıyla.Tabi ki yıkmak o kadar zor ki ama sıkıştım kaldım ya bir güler yüz , saygı istiyorum bana ve aileme karşı.
Bizim ilişkimiz de sorunlu. Ailesinden 30 yaşına gelmiş ama hala korkan biri ve bunu asla kabullenmeyen biri. Herkesle gülüyor, eğleniyor bana gelince suratı asık, sinirli , hakarete varan kelimeler eden, vurdumduymaz bir adam. Benim hiç mi hatam yok tabi ki var ben de bağırıyorum sinirlenince sakinleşip konuşmuyordum.Ama hatamın farkına varmıştm son zamanlarda bağırmadan istediğimi söylüyordum.Sakindim.Hatta bir keresinde bir kıza msj atmış kız bunu aramış kimsin diye ben de attın mı dedim yok dedi bana nasıl inanmazsın tanımıyorum bile dedi bağırmaya başladı normalde çıldıran ben sakin sakin tamam sana güveniyorum dedim.
Bundan sonra ne sevileceğim ne de seveceğim belki ne de hayaliyle yaşadığım çocuğum olacak ama en azından bir onurum , kendime saygım olacak hep canım yansa da