- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- Konu Sahibi ebrarrarba
merhaba arkadaşlar.ben daha önceden bir konu acmıştım aslında aynı konu sayılır .biraz uzun yazabilirim okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden.evleneli 3 yıl oldu sorunum alkoldü başlarda sadece hep olaylar oldu affettim yuvam dağılmasın dedim dündüm uzun bir aradan sonra tekrar başladı alkole.sorun tek alkolken daha sonra ciddi problemlere dönüştü benim lafıma önem vermedi beni küçümsedi.başta kirada otururken bir daire alıp borcunu odeyemedi ve babasının evine yerleştik bunada razı geldim.sonra bir çouğum oldu biz çocugumla odada akşam uyurken eşim kayınpederim ve kayınvalidem alkol alıp alem yaptılar bu sürekli boyle devam etti.annesiyle dudak dudağa yanak yanaga benim önümde sarılıp koklaşıyolardı yine sesimi çıkarmadım anneme babama küfürler ediyodu sustum benim ihtiyacımı karşılamıyordu fakat kendi ailesinin eksiklerini alıyordu yine ses etmedim.en son pazar günü alkol alıp beni dövdü çocugumun gözü önünde ve çocugumda harap oldu bana vurayım derken cocuguma denk geldi.bende babamın evine geldim.dün içmiş beni almaya geldi kapıya bende polisi çağırıp şikayetçi oldum.cocugum şuan yanımda ben babamın evindeyim neyapacağımı bilemiyorum çocu varken yanlışmı yaptım benim durumumda olan varmı şimdi ne yapmam gerekiyor kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
Öncelikle Allah yardımcınız olsun.. Öncelikle tüm bu yaşananlar çocuğunuzun gözü önünde olması çok acı