fikirlerinizi paylaşırmısınız?

merhaba arkadaşlar.ben daha önceden bir konu acmıştım aslında aynı konu sayılır .biraz uzun yazabilirim okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden.evleneli 3 yıl oldu sorunum alkoldü başlarda sadece hep olaylar oldu affettim yuvam dağılmasın dedim dündüm uzun bir aradan sonra tekrar başladı alkole.sorun tek alkolken daha sonra ciddi problemlere dönüştü benim lafıma önem vermedi beni küçümsedi.başta kirada otururken bir daire alıp borcunu odeyemedi ve babasının evine yerleştik bunada razı geldim.sonra bir çouğum oldu biz çocugumla odada akşam uyurken eşim kayınpederim ve kayınvalidem alkol alıp alem yaptılar bu sürekli boyle devam etti.annesiyle dudak dudağa yanak yanaga benim önümde sarılıp koklaşıyolardı yine sesimi çıkarmadım anneme babama küfürler ediyodu sustum benim ihtiyacımı karşılamıyordu fakat kendi ailesinin eksiklerini alıyordu yine ses etmedim.en son pazar günü alkol alıp beni dövdü çocugumun gözü önünde ve çocugumda harap oldu bana vurayım derken cocuguma denk geldi.bende babamın evine geldim.dün içmiş beni almaya geldi kapıya bende polisi çağırıp şikayetçi oldum.cocugum şuan yanımda ben babamın evindeyim neyapacağımı bilemiyorum çocu varken yanlışmı yaptım benim durumumda olan varmı şimdi ne yapmam gerekiyor kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz teşekkürler.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun.. Öncelikle tüm bu yaşananlar çocuğunuzun gözü önünde olması çok acı:( bende alkol alan ve eşini döven bi adamın çocuğuydum, çoğu kötü şeye tanık oldum zamanında... Ahh annem yuva dağılmasın diye nelere göğüs gerdi, ama baktı benim psikolojim kötüye gitmeye başladı terk etti.... O günler geldi aklıma kötü oldum şuan.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun.. Öncelikle tüm bu yaşananlar çocuğunuzun gözü önünde olması çok acı:( bende alkol alan ve eşini döven bi adamın çocuğuydum, çoğu kötü şeye tanık oldum zamanında... Ahh annem yuva dağılmasın diye nelere göğüs gerdi, ama baktı benim psikolojim kötüye gitmeye başladı terk etti.... O günler geldi aklıma kötü oldum şuan.

sağolun.hep kadınlar fedakarlık ede ede yıpranıyor zaten rabbim böyle insanlardan korusun cümlemizi.bende sınandım diyorum böyle avunuyorum yoksa okadar çok kötü şeyler yaşadımki rabbim kimseye yaşatmasın.sizin adınızada çok üzüldüm.ne denir bilemiyorum ama hayırlısı hakkımızda ve allah hayırlı insanlarl karşılaştırsın:43:

sağolun.hep kadınlar fedakarlık ede ede yıpranıyor zaten rabbim böyle insanlardan korusun cümlemizi.bende sınandım diyorum böyle avunuyorum yoksa okadar çok kötü şeyler yaşadımki rabbim kimseye yaşatmasın.sizin adınızada çok üzüldüm.ne denir bilemiyorum ama hayırlısı hakkımızda ve allah hayırlı insanlarl karşılaştırsın:43:

Bu bir sınav ve bu sınavı başarıyla geçeceksin,sadece karamsarlığa düşme..bu yaşadıkların seni daha da güçlü yapıcak,umudunu yitirme arkadaşım.sanal teyzesinden ufaklığa öpücükler.

2 gün önce eve gittim bebeğime ve kendime bikaç parça eşya almak için bana mektup yazmış beni affet ben sizi çok seviyorum ne olur evine dön namaza başladım ben gibi birçok şey yazmış.tabiki inanmadım inanmıyorumda. ben evleneli 3 sene oldu 2 senesini mecburiyetten eşim zora düşmesin diye kayınvalidemin evinde geçirdim ki o zman eşim yanımda yoktu şehir dışında çalışıyordu bbamlarda kalmama izin vermiyordu.bu evime yeni taşındım temizliği yerleştirmeyi kendim yptım tek başıma.kiramı kaporamı babamlar karşıladı sırf ben üzülmeyeyim diye.ben çocuğum için tutum ev.uykusu herşeyi düzene girsin diye.ama rahat bırakmadı ve şimdi o evdekendisi oturuyor.babama geldikten bir iki sonra msjlar attı öür diledi.şimdi hi sesi bile çıkmıyor.insan bukadar vicdansız olurmu.çocuğunu bile sormuyor.ne biçim bir baba ne biçim bir insan.aslında sevinmem lazım ama içim içimi yiyiyor sinir oluyorum hadi ben kendimi geçtim adam değildin neden çocuk istedin zrla.çocuğum okadar çok üzülüyorumki.kahroluyorum.allahım yardım et bize

Back
X