fikirlerinizi sölermisiniz?

eceselen

özetLe ben aşıqım çok.!
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
41
0
86
İstanbul
CADIARZUya bn 8 aydır sevqilimle çıkıyorum çok seviyoruz birbirimizi ama annemin davranışlarını anlamıyorum bliyor çıktıqımızı tanıştrmak istiyrm ben karışmam diyor soru soruyor merak ediyor ama tanışmıyor kafamçokkarıştıtanışmaya qeçtm bn dışarı çıkabilirmiyim erkek arkadasımla buşusucam diyorum hayır diyo çoqu zaman anlamıyrm bazen ewet diyor :1no2:ama böle bni kendinden soqutuyo hem olması doqal tabiiki sevqilin olucak diyo hem qörüşmeme izin wermiyo bn nasıl izin alabilirm en azından ayda 2-3 kez?:bbo:

bence anlamissin, w ve q harfleri turk alfabesinde ve turkce de yoktur.

annenin belliki duusnceleri var kendine gore,
bu konuyu onu bikenara cekip konussan olmazmi?
kendin sor bunu ona neden celiskilisin de,

hem annen sevgilin olur tabi dediginde belkide agzindan laf almak icin soyluyor ama opusme olayi icin ileri gittiginden dolayi bunu yapmamani istemesi dogal.

bence annenle neyi isteyipo neyi istemedigini anlas gorus, ona gore zaten sana ya izin verir veya vermez enazindan sebebini ogrenirsin,
annen senin kotulugunu istemez vardir bi bildikleri veya seni korumak istedigi seyler /

madem annene sevgilin olduğunu sölemişsin o zaman onla neler yaptığınızı nası bi insan olduğunu da anlat
yalnız övmeden anlat, nasılsa o şekilde
annenin izin vermemesinin sebebi bi takım korkuları olabilir ama sana engel olmamak içinde görüşmenizi onaylamıştır, yaşın küçükse eğer bunu yapması çok normal
bu arada anneden soğumakta ne demekmiş okadar da abartma yani bu lafına çok kızdım
o senin iyiliğini düşünüyo sen ondan soğuosun
unutma annen kadar kimse seni sevemez

haklısın sormaya çalışıyorum yalnız kaldığımızda konuyu değiştiriyor ya da of ece diyoCADIARZU

missa dediğim gibi anlamaya çalışınca dinlemek istrmiyor ben 17 yasındaym 2010 da 18 olcm bugün gene denicem bakalım..

ee yanı bence annenın tavırları normal
senın yanlıs bı ınsana kapılıp gıtmenı ıstemıyordur
mıssanın dedıgı gıbı bı erkek yuzunden annenden sogumamalısın
bence annen su an senın hayatındakı bazı seylerı dengelemeye calısıyor ve ben 25 yasında hayatını nerdeyse kurmus bır ınsan olarak soyleyeyım kı haklı
once bır sınavını kazan asla erkeklere muhtac olmayacak bır duruma gel sonra , zaten daha cok ozgur olacaksın

tesekkür edrim fikrin için haklısın ama annemi çok seviyorum o da bni çok seyi paylaşabiliyruz yalnız bu konuda konuşmuyo ondan aklımı karıştrıyo

sevgili eceselen, w yerine v, q yerine g kullanabilirsin.... vereliniortak

Bunun dışında konuna gelirsek, daha yaşın küçük. Belki bu senin son sevgilin değil bence çok ciddi bir aşamada değilseniz ailenle tanıştırman gereksiz. Belki de annende bunun farkında olduğu için tanışmak istemiyordur.

benim annem de sevgilim olduğunu biliyor normalde onun hakkında sorular sorar amaaaa sevgilimle buluşmaya gelince o konuda sınırları var.izin vermediği de oluyor yani bu annelikle ilgili br şey herhalde onları anlamak için bayağı bir süre beklememiz gerekiyor canımyerimseniben

Back
X