Fikirlerinizie ihtiyacim var..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar bundan önce birkac konumu hatirlayanlar bilir eşim asker ve dogudayiz terör bölgesinde ve üniversite mezunu olmama ve kpss puanimin iyi olmasina rağmen bir işe yerlesemedim malesef mülakatlar dolayisiyla..Esimle aramizda iş konusunda hoşa gitmeyecek diyologlar oluyor.Ben de kendimce birseyler yapmaya karar verdim.
Velhasıl kelam evde kendi başıma birseyler yapmayi ve satmayı düşünüyorum.Öncelikle çok el becerim olmasa da hayal gücüm ve tasarim yetenegim var.15bine yakin ev dekorasyonuyla ilgili fotoğraf paylasimi yaptığım gercek takipcili bir instagram sayfam var.Takipci sayim hızlı bir şekilde artıyor çünkü gerçekten aktif ve insanların hoşuna gidecek paylasimlarda bulunuyorum.Ve zamanı gelince bu hesaptan ürünleri satmayi düşünüyorum.Ve teklif gelirse belli bir ücret karşılığı sayfa reklami yapmayi düşünüyorum.Ve sizden en cok ne gibi seylere talep olabilir veya siz olsanız ne tür ürünler almayi düşünürsünüz.Mesela benim çok hoşuma giden minyatür bahceler var o tarzlarda dekor objesi ve gece lambasi,mumluk tarzı şeyler düşünüyorum.Evler için otantik ve ilgi çekici süs eşyaları yapıp satmak bana mantikli geliyor.E çok da hevesim var.Kisacasi olumlu olumsuz yorumlarinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Benim şirin mutfak aksesuar ve süsleri hoşuma gidiyor mesela
Ama başkasına itici gelebilir bu tabiki

kırlent olabilir. (baskı tekniğiyle kırlent tasarımı.), duvara asılacak otantik süsler (ipli boncuklu hayvan objeli) ,mum tasarımları. bir de teraryum.

Back
X