Fikre ihtiyacım var gerçekten çok karmaşık bir durumdayım!!

benim aklıma o geldi çünkü üniversitede olduğuna göre belki birinden bişey durmuş görmüştür birlikte olsak benden ayrılmaz diye düşünmüş de olabilir yani ben öyle düşündüm tamam saçma bir düşünce belki korkmuş da olabilir

Bu gerçekten çocukca bi düşünce:1:
Cinsellikle duygusal bag ayri şeylerdir.tabi ikisi bir arada olursa tadindan yenmez:1: ama bence arkadaşin kendini tatmin etmek icin duygularını kullanıyor.hem ilişkiniz o boyuta gelirse.sevgisinden mi yoksa arzularinı tatmin etm3k icin mi yaninda diye paranoyalara gömülme ihtimalin yüksek.

Ama emin ol.arkadaşının isteğinin yok sevgiyle,yok bağlanmayla alakası yok:20:.tamamen macera arıyor

Kesinlikle ne istiyorsan onu yap,onu istiyor musun?O zaman onunla birlikte ol.Bu bekaret namustur saçmalağını da milletçe atlatamadık.Bence önemli olan o zar değir.Sevgilin seni bırakırsa da sonra ne olur diye düşünüceksen çek tetiği vur kendini ne de olsa bir gün öleceksin zaten.Geleceği düşünme anı yaşa,daha mutlu olursun.Hem onunla evlenmesen bile evleneceğin kişi de anlaşabildiğin biri olur,insanlar anlaştığı kişiyle evlenir öyle değil mi?Seni anlayan son derece modern insanlar var.Bir örümcek kafalıyla evleneceksen orası ayrı tabi :) hayat senin dilediğince yaşa

Back