fikre ihtiyacım var

ananepatigi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
1
0
16
Bursa
merhaba 20 yaşındayım.eski sevgilimle 9 ay önce farklı şehirlere gittiğimiz için ayrıldık.ikimizin ortak kararıydı ve o zamandan beri hep konuşuyoruz hayatımıza başka biri girmedi.sürekli beni sevdiğini belli ediyor ama ben hep kendimi çekmek zorunda kalıyorum mesafe ve ailelerin farklılıkları vs sebeplerden.dün konuşurken beni whatsappta engellemesini istedim hatta baya ısrar ettim.ben seninle konuşmak istiyorum dedi, ben de istiyorum ama istememem gerek dedim.sonunda kabul edip engelledi.şu an çok pişmanım ne yapmam gerek? sizce şu an ne hissediyordur?

Ayrıldığınız biriyle ayrılmanıza sebep olan nedenler ortadan kalkmadan bir araya gelemezsiniz...

Gidiş yolu aynı olursa sonuç da aynı olur çünkü...

Sizin onun engellemesini istemeniz "Lütfen benden vazgeçme" anlamına geliyor, aranızda süren muhabbeti eski haline getirmek istemişsiniz...

Ama 9 ay önce ortak kararla bitmiş bir ilişkinin bittiği yerde kalmaması başlı başına hataymış zaten...

Yani sözde ayrılıp sonra muhabbete devam ederseniz işte böyle içiniz içinizi yer...

Siz kabul etmesin, aşkını ilan etsin diye beklerken o "tamam" diyip engellemiş...

Şu an ne hissettiğinin ne önemi var?

Neden olmayacağını bile bile peşinizden koşsun, ilişkiyi tekrar başlatsın istiyorsunuz ki?

Devam edebilecek olsanız zaten aylar önce ayrılmazdınız, değil mi?

hayır ayrılıyosunuz niye görüşüyosunuz.
görüşüyosunuz niye ayrılıyosunuz. cok fena bi çelişki

neden o engelliyor ki, siz engelleseydiniz madem bu kadar konuşmamanız gerek?
neden kendi yapamaya cesaret edemediğiniz şeyi başkasından istiyorsunuz?
daha kolayınıza geliyor çünkü , öyle mi?

ben anlamadım sizi.
seviyorsanız mücadele etseydiniz, olumsuz şeyleri olumluya çevirseydiniz,
engellemekle iletişim sonlanır, düşünceler beyninizi kemirmeye devam eder...
kalbiniz de sevmeye..

yanlış yapmışsınız kısaca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…